Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalite haber gerçekten.Eski havasına kavuşacak olmasına inanılmaz derecede sevindim ayrıca.3d'leri berbattı bence.2010 oyun tarihinin en bereketli yılı herhalde ya.
  • Rahmetli Zerki Muren de bize Fatality yapabilecek miymis :)

Isin ozu ben isterse mk 20 ciksin artik bi nane olacagina inanmiyorum bu serinin..
    Heleki Warner Bross un elinde..
  • Reiko var mı la? Şöyle bi topuğuyla kafa patlatayım
  • umarım herkese hitap etmesi adına kanlı sahneleri falan azaltmazlar. Gerci MK fanları sırf o sahneler için oynuyordu ama işin içine cocuklar girince azaltmazlar umarım.
  • Mortal Kombat Armageddon'da ki gibi bol karakterli bir oyun lazım artık Mortal Kombat Next-gen'e. (Tekken 6'da ki karakter sayısını örnek alırlar umarım)

Ayrıca fatality sistemide sabit değil her karakterin en az 2 (fazla olur inşallah) fatality çeşidi olmalı.

Yeni Mortal Kombat'a eski serilerden aşina olduğumuz Brutality, Babality, Friendship ve Mercy olayıda gelmeli. Hele Mercy olayı dehşet bişey. (UMK3'de Live'da birkaç kişi bana Mercy yapmıştı)
  • @Affliction MK da Mercy yapılma sebebi ve amacını biliyo musun?
  • Sana son bir şans veriyor işte karşı taraf Finish yapmadan önce. Tek vurumluk canın oluyor Mercy'de. Yenersen yeniyorsun yenemezsen yine sonrası Finish yine.
  • herkese yorumları için teşekkür ederim oyunla ilgili gelişmeler oldukça buradan sizinle paylaşmaya çalışacağım
  • FINISH HIM.... FLAWLESS VICTORY!
  • @Affliction amaç o degil Mercy i yapmazsan ANIMALITY yapamıyorsun, yani ANIMALITY yapmak zahmetli bir is
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLEM@NN

@Affliction amaç o degil Mercy i yapmazsan ANIMALITY yapamıyorsun, yani ANIMALITY yapmak zahmetli bir is

Animality olayını bilmiyordum öyle yapılmış olduğunu. Açıkcası bana animality yapan olmadı direk mercy yapıp finish çeken 1-2 kişi olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Sana son bir şans veriyor işte karşı taraf Finish yapmadan önce. Tek vurumluk canın oluyor Mercy'de. Yenersen yeniyorsun yenemezsen yine sonrası Finish yine.

Hiç unutmam mk yı atari salonlarında oynadığım zamanlarda mercy de makinadan çok dayak yediğim olmuştur
  • obaaaa habere gel
  • dogrusuda bu zaten gerek mortal kombat gerekse street fıghetr oyunlarında gelısmıs 3D olayı malesef tutmadı oyuncular hep o eskı mk yı ve sf yı aradılar yenılerden kımse tat alamadı ..

fakat sf serısının son halkası olan sf4 eski tarzlarına denk olan bır oyunlar karsımıza cıktı kı bu oyun acayıp tutuldu oyuncular sf yı ozlemıstı..

sımdı aynısını mk dan beklıyoruz fazla abartmadan eskılere donuk grafıklerde bıraz gelısme yapıp bol aksıyonlu bır sekılde mk hayranlarının karsısına ıns cıkacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Sana son bir şans veriyor işte karşı taraf Finish yapmadan önce. Tek vurumluk canın oluyor Mercy'de. Yenersen yeniyorsun yenemezsen yine sonrası Finish yine.

Hiç unutmam mk yı atari salonlarında oynadığım zamanlarda mercy de makinadan çok dayak yediğim olmuştur

CPU Mercy yapmadı bana hiç veya yapıyorsa bana denk gelmedi açıkcası. Genelde online'da yapıyorlar Mercy olayını. CPU direk fatality ile işi bitiriyor.

• hayır kendisi Mercy yapmıs ve bilgisayar isi bitirmis sora
  • street fighter'a rakip geliyor o zaman...çok boşuna oyaladı bizi serinin diğer oyunları...
    bol kanlı ve hızlı bir oynanış olsun...
    şöyle 2 kafa 3 göğüs..5 10 tane kol bacak brutalıty sonrası...
  • ya var olucak ya yok olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbecer

street fighter'a rakip geliyor o zaman...çok boşuna oyaladı bizi serinin diğer oyunları...
    bol kanlı ve hızlı bir oynanış olsun...
    şöyle 2 kafa 3 göğüs..5 10 tane kol bacak brutalıty sonrası...

+1
  • warner borstan hiç ümidim yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.