Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mortal kombat'ı henuz ps1 bile çıkmadan önce sega da oynamıstım ama ps de hic oynamadım ne garipdir
  • Ah bi de Carmegeddon geri gelse.
  • Umarım street fighter 4 'den bolça etkilenirler.Street fighter neredeyse mükemmeli yakaladı şimdi sıra mortal kombatta.Özellikle eski havasına tekrar dönerse hatalarından dolayı kaybettiği milyonlarca fanını tekrardan kazanabilir.
  • Eskiden tüm hareketleri bilirdik, şimdi karakterlerin adını unuttuk.. Hey gidi disketle oynadığımız MK.
  • bende amiga'da az oynamadım zırt pırt disket tak çıkar kolum yoruluyordu valla ama en çok sega genesiste ultimate mortal kombatı sevdim hem hızlı hemde grafikler arcadeye yakındı azmı oynadık hey gidi günler,bi keresinde biladerle kavga ettik oyun yüzünden sürekli yeniliyordum,biladerde sinirlendi makinayı baltayla parçaladı gitti güzelim sega genesis
  • Shinnok asil kotu adam olacak sanirim.. Hmmss cok cooldur kendisi
  • bence final yine Shao Kahn ve finalden bi önce Motaro gelsin, garip garip yaratıkları finale koymakla oyun olmaz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLEM@NN

bence final yine Shao Kahn ve finalden bi önce Motaro gelsin, garip garip yaratıkları finale koymakla oyun olmaz.....

finalden önce Goro vardı bi de dört kollu öküz gibi bi şeydi! Motaro da yarı insan yarı at bi vurdu mu dağıtırdı ortalığı
  • MK1 de final: Shang Tsung, final öncesi; Goro, MK2 final; Shao Kahn, final öncesi; Kintaro MK3 final; Shao Kahn, final öncesi; Motaro, MK4 = saçmalık ve çuvallama devri
  • MK4'de Goro ve Shinnok var, oyunun kendisi cuvallamis olsa bile, o konuda fena degildi
  • kintaroyu hatırlamıyorum valla, sadece mk3 ve mk4 oynadım
  • MK4 ün gelisiyle MK oyununun en büyük õzelligi olan Finish him olayı kısıtlandı, BRUTALITY, ANIMALITY, BABALITY, FRIENDSHIP ve deli kombolar, hepsi yok oldu + dandik bi 3D motoru geldi oyuna, MIDWAY in çöküs baslangıcı MK4 ve devamıdır
  • Harbi artık adamakıllı bir MK gelsin. Son çıkan DC rezilliği inşallah ders olmuştur, gerizekalılara, nasıl sinirliyim hala.

Ultimate tadın bir MK olsun başka bir şey istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

mk1, mk2, mk3, mk trlgy, mk4, THE END...

bunların dışında hiç biri bana göre MK değildi... umarım bu serilerdeki oynanışı tekrar yakalarlar...

Ultimate mk3.Bana göre serinin en iyi oyunuydu.
  • Ben mortal kombatdan kilic,balta vs. koydukdan sonra sogudum
  • Eski mortal kombat inanılmaz zevkliydi.Ama benim tek sevmediğim özelliği tuşa basınca korunma olması.Diğer dövüş oyunlarındaki gibi geriye çekince korunsa bence çok daha zevkli olur.
  • bence oyunun uzun ömürlü olması için iyi bi online ve mutlaka MK SHAOLIN MONKS ve MK MYTHOLOGY gibi saglam bi ilerlemeli modu lazım...
  • oyunda bol kan olursa oyun satar gow3 misali:))))
    yani özüne dönerse yeter de artar. son cıkan oyunlar amerikan güresinden farksızdı oyun bakımından ondan battı yazık ettiler ama her hata dan ders cıkardılarsa ki warner işini bilir umarım manyak dehset bişi bizi bekliyor.:)
  • bir de yeni fatalityler eklesinler her oyunda envai çeşit kafa koparan Sub Zero'dan bıktık
  • umarım bu sefer güzel olur merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.