Şimdi Ara

mortal kombat arcade kollection game pad ile nasıl oynanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mortal Kombat Arcade Kollection game pad ile oynamak stiyorum ama bir türlü olmuyor ayarlıyamadım bunun bir yolu var mıdır? yoksa sadece klavye ile mi oynuyoruz

tşkler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • bildiğim kadarıyla eski emulatörler gamepad desteği vermiyor klasik wsad kullanımı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

bildiğim kadarıyla eski emulatörler gamepad desteği vermiyor klasik wsad kullanımı var..

Mortaş kombat arcade koleksiyyondan bahsediyorum emulator mameden değil yani

• Logitech gamepadimle sorunsuz oynadım. Sanırım sorun sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Logitech gamepadimle sorunsuz oynadım. Sanırım sorun sende.

Benimki snoppy nasıl yaptın kısaca anlatabilir misin resimde koyarsan tadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x360ce diye bir program var eski , markasız gamepadleri oyunda xbox controller olarak tanıtıyor . Dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıyorsunuz . Bu program sayesinde hadron marka gamepad imle Tombraider , fifa 13 , ac 3 ü çok rahat oynuyorum . Deneyin derim .

• Xpadder diye bir program var. Snopy'e klavyeden tuş atayabilirsin bir de bunu dene

Ya da en iyisi Xinput destekli Logitech F310'u vatandan indirimli 50 tl ye al.Son çıkan tüm oyunları hiç bir ayar yapmadan oynarsın
  • Cevaplar için tşkler ama oyunun içinde gamepad seçeneği varken ben niye ıynuyamıyorum gözden kaçırdığım bir nkta mı var oyunu gamepad ile oynuyan arkadaşiların yardımını bekliyorum
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.