Şimdi Ara

XBOX 360 için Arcade Joystick (Street Fighter 4 cülere özel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX 360 için üretime yeni başlandı, yetkili kişi arkadaşım olur. Sorularınız olursa yanıtlayacaktır. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklere bakınız.

http://www.trfighters.net/konu.php?t=32669

Tek Kişilik Arcade:http://www.trfighters.net/konu.php?t=8055
    Çift Kişilik Arcade:http://www.trfighters.net/konu.php?t=8056

Gittigidiyordaki yorumlar:http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=arcade-x

• ilginç ve güzel :D
  • Hurşitin değilmi lan bu ?
  • bunu kullanan kime sorduysam şwklinin güzel fakat çok kaltesiz ve kullanışsız oldunu duydum almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim forumda kullanan varmı bundan
  • xbox için artı 50 tl demiş bide neden babacım
  • Valla babacım bız kendımız yaptık gayette guzel oldu ;)

• Ben ps ve pc için olandan almıştım. Güzel bir ürün ancak sert tuş takımı ve joystick i seçmeyin, şayet alıştırması uzun sürüyor. Unutmadan bunu bir yere sabitlemekde şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz yaptınızda xboxa çalıştırtabildiniz mi?
  • resimdeki joystiklerin tuş takımı çok dandik başka tuş takımı kullansalar daha iyi olurmuş...joystik kafasıda idare eder.. bende şu aralar bakıyorum 2lisini ve yere sabitleneninden...
    paso döğüş oyunu takılmayi düşünüyorum..joypadle hiçç keyifli deil blablabla...
    arkadaşına sorarmısın 2lisini en son uygun kaça bırakıyor?
  • kinect çıktı move çıktı hala bu leş şeylerle mi uğraşıyorsunuz, 20 yıl öncessinde kaldı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

kinect çıktı move çıktı hala bu leş şeylerle mi uğraşıyorsunuz, 20 yıl öncessinde kaldı bunlar

sf 4 ü kinnecte oynayabileceğini oynansada zevk alınacağını sanmıyorum.ayrıca bu joysticki denedim düğmeler kol malzeme kalitesiz ve kullanışsız.ç.ok acemi oyuncuları tatmin eder belki.buna verelicek paraya sf4 tournament edition stick alabilirsinizki ben öyle yaptım
  •  XBOX 360 için Arcade Joystick (Street Fighter 4 cülere özel)

wireless sanwa malzemelerle yaptığımız xbox 360 arcade stickler!!

• öhömmöhmm abisi sanwa oldugunu sonradan örendim kusuruma bakma ama senin cıngıl cok pahalıya gelmiş o zaman.. joystiğin altı dikdörtgenmi yoksa yuvarlakmı?
    ayrıca kutuda orjinal horiye se ye benziyor..kaça aldınız hayrlı olsun ?birde yan taraftaki o siyah kutucuk nedir..wirelesmi:):)
    resimdeki tr fightersın tuş aralığını cok begendim.. ama tuş dizilimini pek sevemedim.. benim düşündüğüm en üstte 2 sonrada altalta 4lü 2 sıra tuşlar ve yine o tuş aralığı.. tabi arayıp sormak laızm yapan yere ..sanwa tuş takılınca masraf nasıl oluyor?takıyorlarmı henuz bilmiyorum...netten araştırdığım kadarıyla sizin sanwa japon joystick başlığı ve tuşlarını yaklaşık 50 dolara playasyadan getirtenler varmış..ben pek sevmiyorm sanwanın sizin resimdeki yuvarlak toplu joystk başlığını... amerikanda olmasın o da cok düz oluyor.. bence yukardaki joystk ideal.. hani o düzeneği az yukarda anlattığım gibi sanwa tuşlarlada değiştirirsem benim işime çok uygun olur diye düşünüyorum.. hrp3 diye aratırsanız horin değişik ve populer bir street fighter joystiğinide görebilirsiniz... ve ben o nuda cok begendim ama fiyatı cidden tuzlu.. 2 lisini almayı düşünüyorumda.. teki bile 200 tlnin üzerinde ve kimsede 2. el satmıyorjoystiğinizle şiyi oyunlar dilerim tuşları çok hoşş ve göz alıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Kasım 2010; 16:03:42 >

• yok hori case deil ceviz ağacı mdf kullandık
    araba boyası ile boyadık kutu bzim dizayn
    o siyah kutucuk pil yuvası wireless:D
    6adet tuş kullandık çünkü trigger tuşlarını lehimlerken fark ettikki onlar hep basılı modda ve sanwa buttonlarn altında 2adet lehim yeri var - + şeklinde
    o yüzden onları iptal etmek durumunda kaldık basınca deıl basıp bırakınca işliyor idi
    ne yazıkkı
    malıyet ise hafıf tuzlu oldu ama keyıflı ssf4 ıcın verilir değer yani
    sanwa kollar 20dolar buttonlar 2dolar ama asıl kasan taraf hongkong buraya gelen kargo parası :D

bide gamepad bozmak zorunda kaldık yanlış 1 lehımde yanma ihtimali var :))

ama Nette satılan handmade kollarn maliyetinden daha düşük olduğu kesin ve daha sağlam ve iyi olduğu kesin
    eğer lehimden anlıyorsanız, kendiniz yapın benim tavsiyem budur:)
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

kinect çıktı move çıktı hala bu leş şeylerle mi uğraşıyorsunuz, 20 yıl öncessinde kaldı bunlar

sf 4 ü kinnecte oynayabileceğini oynansada zevk alınacağını sanmıyorum.ayrıca bu joysticki denedim düğmeler kol malzeme kalitesiz ve kullanışsız.ç.ok acemi oyuncuları tatmin eder belki.buna verelicek paraya sf4 tournament edition stick alabilirsinizki ben öyle yaptım

kesinlikle katılıyorum ya da sanwa malzeme getirtip yaptırırsınız halada elinizde paranız kalır.
    saygılar
  • sanwa malzeme getirtsem kabinide mdfdenmi yaptırayım sizce? aslında eski atari tip arcade makinede bi yerlerden bulabilirim ama onun içine lcd olmaz:) benim düşündüğüm siyah metal alaşımdan olan bir kabin ve ekendime göre dizayn ettiğim deliklere sanwa marka malzemeler... pil yerinide yeni ilave edeceğim bu arada yeni birşey daha öğrendim 2 li düşünüyordum ama dediğiniz gibi tek tek oynanmasıda yer kullanımı açısından odada pratik bir çözüm olur bu arada elektirik özürlüyüm paso çarpar beni:)))ama tr fightersa tel açıp dediğim şekilde yapıyorlarsa hiç uğraşmam alırım:) sonucta böyle bir hobiye ayıracak maalesef zamanım yok:((
    stf değil diğer tüm oyunları oynamayı istiyorum kinect hariç. wirelesları çaklışıyormu bu arcade sticklerin şimdi ? başka oyunlarıda kısa zamanda bitirmek bu joystiklerle çok güzel olurduda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Kasım 2010; 16:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

öhömmöhmm abisi sanwa oldugunu sonradan örendim kusuruma bakma ama senin cıngıl cok pahalıya gelmiş o zaman.. joystiğin altı dikdörtgenmi yoksa yuvarlakmı?
    ayrıca kutuda orjinal horiye se ye benziyor..kaça aldınız hayrlı olsun ?birde yan taraftaki o siyah kutucuk nedir..wirelesmi:):)
    resimdeki tr fightersın tuş aralığını cok begendim.. ama tuş dizilimini pek sevemedim.. benim düşündüğüm en üstte 2 sonrada altalta 4lü 2 sıra tuşlar ve yine o tuş aralığı.. tabi arayıp sormak laızm yapan yere ..sanwa tuş takılınca masraf nasıl oluyor?takıyorlarmı henuz bilmiyorum...netten araştırdığım kadarıyla sizin sanwa japon joystick başlığı ve tuşlarını yaklaşık 50 dolara playasyadan getirtenler varmış..ben pek sevmiyorm sanwanın sizin resimdeki yuvarlak toplu joystk başlığını... amerikanda olmasın o da cok düz oluyor.. bence yukardaki joystk ideal.. hani o düzeneği az yukarda anlattığım gibi sanwa tuşlarlada değiştirirsem benim işime çok uygun olur diye düşünüyorum.. hrp3 diye aratırsanız horin değişik ve populer bir street fighter joystiğinide görebilirsiniz... ve ben o nuda cok begendim ama fiyatı cidden tuzlu.. 2 lisini almayı düşünüyorumda.. teki bile 200 tlnin üzerinde ve kimsede 2. el satmıyorjoystiğinizle şiyi oyunlar dilerim tuşları çok hoşş ve göz alıcı

DOSTUM PLAY ASIA DEGILDE INGILTERE TABANLI WEB SAYFALARINDAN 50DOLAR ALTI YAZDIRIPhttp://www.hori.jp/us/products/xbox360/xbox360_realarcade_proex/index.html
    SU STICKLERDEN ALABILIRSN YA DA hori fighting Fighting Stick EX2 var 50dolar civari ve Türk malı hand made lerden kat be kat iyidir
    ya da kendin yap uğraş sanwa almak istersen ebay de 8tuş+kol 40dolar cıvarı 2 adt alsan 80dolar 2 gamepad bozcaksın 70tl den 140 tl
    onları alıp lehımlemek ve kasa yapmak vs 50-80 cıvarı tutsa
    sana 2 adet pro arcade stıck +80+80$(117tl)+140=337tl ediyor 10dolar shıppng olsa 350lıraya pro arcad stıcklerın oluyor ömürlük birde wireless yaparsın ohh mis :=))

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

bunu kullanan kime sorduysam şwklinin güzel fakat çok kaltesiz ve kullanışsız oldunu duydum almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim forumda kullanan varmı bundan

İnanılmaz Kalitesiz aldığım günden beri kenarda duruyor ...Kesinlikle önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

öhömmöhmm abisi sanwa oldugunu sonradan örendim kusuruma bakma ama senin cıngıl cok pahalıya gelmiş o zaman.. joystiğin altı dikdörtgenmi yoksa yuvarlakmı?

DOSTUM PLAY ASIA DEGILDE INGILTERE TABANLI WEB SAYFALARINDAN 50DOLAR ALTI YAZDIRIPhttp://www.hori.jp/us/products/xbox360/xbox360_realarcade_proex/index.html
    SU STICKLERDEN ALABILIRSN YA DA hori fighting Fighting Stick EX2 var 50dolar civari ve Türk malı hand made lerden kat be kat iyidir
    ya da kendin yap uğraş sanwa almak istersen ebay de 8tuş+kol 40dolar cıvarı 2 adt alsan 80dolar 2 gamepad bozcaksın 70tl den 140 tl
    onları alıp lehımlemek ve kasa yapmak vs 50-80 cıvarı tutsa
    sana 2 adet pro arcade stıck +80+80$(117tl)+140=337tl ediyor 10dolar shıppng olsa 350lıraya pro arcad stıcklerın oluyor ömürlük birde wireless yaparsın ohh mis :=))

saygılar

babs arşivlik cümle etmişsin yawhemen siteye dalış yapıyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Siz yaptınızda xboxa çalıştırtabildiniz mi?

tabıkı çalıştırdık super bır sekılde kullanıyoruzda ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.