wireless sanwa malzemelerle yaptığımız xbox 360 arcade stickler!!
2 tus eksik ultra yapman ucin 3 tusa basman gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: conerland
wireless sanwa malzemelerle yaptığımız xbox 360 arcade stickler!!
2 tus eksik ultra yapman ucin 3 tusa basman gerekli
dostum 6 adet tuş var ssf4 te zaten yukardaki 3 taneye basarsan 3 tuş oluyor ultrayı yapıon alltaki 3 tuşta tekme(light-medium-high şeklinde gidiyor soldan sağa) ona da aynı anda basarsan ultrayı yaparsın trıggerlerı lehimlemedik ki zaten ssf4 6 tuşlu oyun ona göre yaptık zaten tek tuşu 3tuş yapmak çok lame bir olay kolaycılık 3 tuşa basmak falan ayrı 1 keyif ama zaten yukarda belirttiğim gibi trigger hep basılı şekilde olduğu için sanwa buttonlarla uyumsuz oldu - + olarak 2 bağlantı var sanwa buttonlarda basınca değil basıp çekince işliyordu triggerlar odan dolayı ıptal ettık ama Türk/ç,n işi buttonların switchlerinde - + -şeklinde kombinasyon olanağı olduğu için onlard problem olmazda o tuşlarda kötu oldugu ıcın onları sadece start ve power tuslarında kullandık
saygılar
beyler şimdi bu joystik kolunu araştıra araştıra bi kaldım.. hori madcatz hep genelde tavsiye edilen modeller ancak cok pahalılar. hori markanın düşük fiyatlı modelleride var ancak şimdi linkteki joystiği es kaza ararken buldum 3 platformu destekliyor dizaynı bence harika kabinide cok güzel.. fiyatıda güzel... ancak bu zımtıda ve diğer markalarda joystik ile tuşlar arasındaki mesafe hep dar.. buda joystiği kavramama benim engel oluyor..link bu lütfen resimleri büyütün.. aradaki fark cidden harika ve inanılmaz.. http://www.exportprive.com/playstation-joytron-paewang-plus-arcade-joystick-p-11166.html
ayrıca konu başlığındaki en üstten 3. resimde tekli kol örneğindeki tuşlar keşke böyle yanyana yapılsa.. 4 lü değil hatta yanyana 2 sıra 5li tuşlar yapılsa madcatz street figter te versionundaki gibi.. bence harika olur o tarz joystikler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme