Şimdi Ara

'Mortal Kombat filmi, şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerine sahip olacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'Mortal Kombat filmi, şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerine sahip olacak'

İlk kez 1992 yılında yayınlanan ve o zamandan bu zamana birçok oyun ile karşımıza çıkan Mortal Kombat serisinin yeni filminin yapımı tamamlandı ve artık vizyon tarihini bekliyor. Büyük bir kesimin fazlasıyla merak içerisinde beklediği film, yönetmenden gelen açıklama ile iyice heyecanı yükseltti.

Ayrıca Bkz.Söylentilere göre Disney, The Mutants isimli bir X-Men filmi geliştiriyor

Filmin yönetmenliğini yapan Simon McQuoid, geçtiğimiz günlerde Collider ile bir röportaj gerçekleştirdi ve orada filmde dair heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Simon McQuoid'in söylediğine göre filmdeki dövüş sahneleri şimdiye kadarki en iyi dövüş sahneleri. Oyunun havasını yakalayabilmek ve koreografileri düzgün bir şekilde hazırlayabilmek için özenle çalışılmış. Hatta bu yüzden filmin bir dans filmine daha çok benzediğini düşünüyor yönetmen Simon McQuoid.

Son olarak yönetmen Simon McQuoid, filmin aksiyon sahnelerinin yalnızca dövüşlerden ibaret olmadığını ayrıca karakterler arasındaki diyaloglarla aktarılan duygular ile de bir aksiyon yaratıldığını söyledi.

Yeni Mortal Kombat filminin yönetmenliğini Simon McQuoid, senaristliğini ise Greg Russo ve Dave Callaham üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Ludi Lin ve Max Huang gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi 16 Nisan 2021. Film Amerika'da aynı tarihte hem HBO Max'te hem de sinemalarda vizyona girecek. Ülkemizde ise yalnızca sinemalarda yayınlanacak.

Kaynak:https://screenrant.com/mortal-kombat-movie-best-fight-scenes-simon-mcquoid/

• Fragman bildiğin tv filmi kıvamında. Ne demesini bekliyordunuz, hayır benim filmim vasat üstü izlemeyin demesini mi.? İnternette boş vaktim olursa izlerim belki.
    Edit: İlk filmi çocukken sinemada izlemiş ve çok beğenmiştim. Sonrasında Star tv'de Parliement sinema kulübünde de çok kez izlemiştim. Ey gidi günler.
  • Dediği gibi çıkarsa efsane olur. Özlediğimiz MK bu işte dedirtecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son Cyberpunk böyle durduk yere övülüp duruyordu. Umarım sonu ona benzemez.

• Anime animasyon falan olsa bemce daha iyi olurdu
  • Get over here
  • Fragman bildiğin tv filmi kıvamında. Ne demesini bekliyordunuz, hayır benim filmim vasat üstü izlemeyin demesini mi.? İnternette boş vaktim olursa izlerim belki.
    Edit: İlk filmi çocukken sinemada izlemiş ve çok beğenmiştim. Sonrasında Star tv'de Parliement sinema kulübünde de çok kez izlemiştim. Ey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 7 Mart 2021; 23:24:0 >
  • Romeo84 kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Fragman bir haftada 20 milyon kez izlendi ve yüzde doksan beğeni aldı. He TV filmi kıvamında he...
  • Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Bence de... Özellikle oyundan uyarlanan filmlerde cgi kesinlikle live actiondan daha başarılı oluyor. Resident Evil bunun güzel örneklerinden.

• Çok iddalı bir laf olmuş. 80'lerde gerçek dövüşçü aktörlerinin süper sahneleri var. O'nları geçmesi imkansız gözümde. Eğer Dövüş sahneleri gerçek dövüşçülerle, uzun sahnelerle çekilirse belki...

Master of the Flying Guillotine, şu filmi bir seyredin.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    One Armed Boxer 2'yi diyorsun. Çocukken vhs kasetten az izlemedim.

• muratkaya kullanıcısına yanıt

20 melyon mu, o zaman şahane bir filmdir yeaa. Ahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Filmden bahsetmedim, fragmandan bahsettim. Kısacık iki cümleyi anlayamamışsın bir de espri yapıyorsun.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Merak ettim, bugün açıp bakayım.
    Mortal Kombat filmine gelene kadar Matrix serisi var, Disputed var, Ipman serisi var efendime söyleyeyim Jason Statham'ın Taşıyıcı'larından tut da The Raid Redemption'a, Tony Jaa'nın Koruyucu' suna kadar harika dövüş sahneleri olan nice filmler var.

Filmin güzel olacağını umuyorum ama en iyi dövüş sahnelerini göreceğimi hiç sanmıyorum.

E tv filmi kıvamında olmadığını nereden biliyorsun o zaman sadece fragmana bakarak. Kendisiyle çelişmiş birde 'Mortal Kombat filmi, şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerine sahip olacak' 

• "dans filmine daha çok benzediğini" tamam umudumuzu kesebiliriz 'Mortal Kombat filmi, şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerine sahip olacak' 

Sen yazdın fragman TV filminden hallice diye. Kendi yazdığın şeyden haberin yok. Değişik bir vaka.

Karikatür müsün arkadaşım sen. Fragmana bakarak, 20 milyon izlenmesinden bahsederek tv filminden hallice dememe takılmışsın sonra da filmden bahsetmedim demişsin. Fragman neyin fragmanı peki. Fragmanın bende bıraktığı izlenime göre yorum yaptım, sanane bundan. Evde fazla kapalı kalmışsın az balkona çık bari.

• atari salonlarında street fighter'ın başarısını kıskanın midway diye dandik bir oyun firmasının (o yıllar için) girişimi ile başladı herşey.rekabet etmeyi hedefleyerek çıkardıkları oyun defalarca yasaklara maruz kaldı ama sonuçta street fighter'ı yakalayıp fark attılar.28 yıldır oyun serisi devam ediyor.başarılı başarısız ama kaç tane de filmi çevrildi.

bana göre oyun sektöründe gelmiş geçmiş en büyük ticari başarılardan biridir mortal kombat

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Fragman bildiğin tv filmi kıvamında. Ne demesini bekliyordunuz, hayır benim filmim vasat üstü izlemeyin demesini mi.? İnternette boş vaktim olursa izlerim belki.

Sen izleme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.