Şimdi Ara

Mortal Kombat filminin resmi müziği paylaşıldı: Orijinal müziğe yenilikçi bir yaklaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fragman sonu , mission imposible tarzı yaklasim bisey cikar dedim batirmislar efsaneyi, eskisine yaklasamaz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dk dinleyebildim. "fight" dediği anda kapattım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Fragman sonu , mission imposible tarzı yaklasim bisey cikar dedim batirmislar efsaneyi, eskisine yaklasamaz bile.

Umarım bu hatadan dönerler.

• Öf ne kadar müzikten anlamayan adam varsa bu forumda. Yok olmamış yok orijinali daha iyiydi. Yahu zaten hangisini yaparlarsa yapsınlar hiçbiri orijinalin tadını veremez. Bu çok güzel olmuş. Müzik de en nihayetinde bir canlı gibidir. Zaman içersinde günün şartlarına göre değişime uğrar. 1990’larda yapılmış bir müzik 2020 yılının müzik kültürüne göre yeniden dizayn edilmiştir. Bu yüzden de gayet güzel olmuştur. Olmamış diyen de romantik takılan müzik bilgisi yoksunlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Nisan 2021; 15:50:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk tarzı müzikler yapan adama bunu verirsen rezil eder, 11 deki trailer müziği gibi olsaydı bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 11 Nisan 2021; 18:23:42 >
  • Güzel olmuş ama film cyberpunk bir evrende geçmiyor ki..

• Eski film de eski müzikde harikaydı yeni versiyon çıkartıyorlar daha güzel bir film yapacaklarına batırmışlar yanından bile gecemez ilk filmin efsaneyde ilk film müziğiyle

• Bu müziği böyle yapan kimse mortal kompakt serisini gerçekten sevmiyo eski müzik daha iyi hoş filmini de güzel beklemiyorum.

• Kötü baya sıradan tekno müziklere benziyor ve kolay kolay da beğenmemezlik yapmayan bir insanımdır. Hiçbir yaratıcılık yok.

• 2021 olanı hem trance hem dubstep olmus anlayacağız eskisi daha kaliteli

• Eskisi daha iyi yahu

biz onunla büyüdük ??

• Sonuna kadar dinledim. Orjinalin yerini hiç bir şey tutmaz.

• Kesinlikle ama kesinlikle ilk versiyonu çok daha etkileyici

• Orijinalinin yanından bile geçemez

• Eskisi çok daha güzel

• Bu iki parça bence çok iyi. Eski Soundtrack çok demode oldu artık.

• Orjinali daha güzel

• Bu filmin ana konusu yokmu açılmadımı?
  • Film cehennemlere cennetlere düşmüş cam görüntü

• Film müziği mi disko müziğimi belli değil. Orijinali harikaydı. Daha iyi bir şey beklerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.