Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim pc w8 yükledim ama basıyorum o ekran geliyor küçük 1 saniyede kapanıyor açılmıyor.Uyumluluk sorunu giderme yaptım.Açıldı 1 kere sonra tekrar yapiyim dedim fakat bu sefer yine açılmadı yardım edin.Veri engelleme yolunu da denedim açılmıyor.
  • Ya beyler ben oyunu satın aldım Steam'den. Lakin online bölümüne gelince hiç kimse yok. Oyunu daha önceden XBOX da oynadığım için baya iyi biliyorum. Onlineden milleti tokatlayayım diye girdim ama odalarda falan kimse yok ayrıca ranked veya normal oyun aratsam bile oyuncu bulmuyor. Steam üzerinden online oynayan varsa sıkıntı yaşıyorlar mı? Yoksa ekstradan bir şey mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD_QQ

Ya beyler ben oyunu satın aldım Steam'den. Lakin online bölümüne gelince hiç kimse yok. Oyunu daha önceden XBOX da oynadığım için baya iyi biliyorum. Onlineden milleti tokatlayayım diye girdim ama odalarda falan kimse yok ayrıca ranked veya normal oyun aratsam bile oyuncu bulmuyor. Steam üzerinden online oynayan varsa sıkıntı yaşıyorlar mı? Yoksa ekstradan bir şey mi yaptınız?

Sorun var pc versiyonunda bazılarında hiç oyun bulmuyor bazılarında az adam çıkıyor.
  • Ne kadar saçma iş kardeşim bu ya. Koskoca Steam buna çözüm bulamamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalSmash

Selam arkadaşlar.

Hardcore bir Mortal Kombat hayranıyım. 4-5 aydır her gün oynuyorum. Oyunda uzmanlaştım diyebilirim.

Hala oynayan varsa, merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz. :)

Reklam olarak algılanmasın, YouTube kanalımı da ziyaret edip Ladder ve Tag Ladder videolarıma göz atabilirsiniz.

Sizce komboları en kolay öğrenilebilecek en güçlü karakter hangisi?
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar öncelikle.

Yeni başlayan birisi için Sub-Zero idealdir diyebilirim. Çünkü kombo yaparken uyguladığınız tuş kombinasyonları gayet basittir. Basit bir 7-8 vuruşluk kombo ile %30-%35 gibi bir hasar verebilirsiniz ve bunun yanında %40 üzerinde X-RAY kombo yapabilirsiniz. Zaten sürekli aynı karakter ile oynarsanız oyun içinde gereken tecrübeleri edineceksiniz. Tavsiyem ayrıca youtubedan kombo videoları izleyip training modda pratik yapmanız.
  • quote:

Ne kadar saçma iş kardeşim bu ya. Koskoca Steam buna çözüm bulamamış mı?

Sorun steam ile ilgili değil MK9'un yapımcılarından kaynaklı steam sadece pazardır.Adamlar oyunu pc ye portladı gerisine karışmadı.

@SpinalSmash
    Hocam bende scorpion ile başladım %37-40 lı kombolara geldiğimde Kabal'a yöneldim S+ Tier olduğu için komboları baya zorladı ama pratik modda onda da %35 li kombolar yaptım zaten önemli olan sürekli kısa kısa kombolarla rakibi yıldırmak ama gel gör ki online da o kadar yaptığım pratik hiçbişeye yaramıyor bela gibi bir lag var expert ladderda rahatça yaptığım komboyu onlineda hiç bilmeyen adama bile yapamamak sinirimi bozdu bende yaklaşık 1 aydır oynamayı kestim lag yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 8 Mayıs 2014; 1:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Ne kadar saçma iş kardeşim bu ya. Koskoca Steam buna çözüm bulamamış mı?

Sorun steam ile ilgili değil MK9'un yapımcılarından kaynaklı steam sadece pazardır.Adamlar oyunu pc ye portladı gerisine karışmadı.

@SpinalSmash
    Hocam bende scorpion ile başladım %37-40 lı kombolara geldiğimde Kabal'a yöneldim S+ Tier olduğu için komboları baya zorladı ama pratik modda onda da %35 li kombolar yaptım zaten önemli olan sürekli kısa kısa kombolarla rakibi yıldırmak ama gel gör ki online da o kadar yaptığım pratik hiçbişeye yaramıyor bela gibi bir lag var expert ladderda rahatça yaptığım komboyu onlineda hiç bilmeyen adama bile yapamamak sinirimi bozdu bende yaklaşık 1 aydır oynamayı kestim lag yüzünden.

Online konusunda haklısınız hocam. Konsol kadar kaliteli değil maalesef.

Sonraki oyunlarda PC için de online modu geliştireceklerdir diye umuyorum.

• We are currently in the process of migrating Mortal Kombat (for PS3, Xbox 360 and PC) from Gamespy’s servers and expect things to go smoothly. During the transition, players may experience an interruption of online play and matchmaking and we ask for your patience during this time. Players will not experience interruptions to offline play throughout this process.

After May 31, Mortal Kombat for PS Vita will only support ad-hoc multiplayer.

Serverlarla ilgili facebook sayfasında bu şekilde açıklama yapılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

We are currently in the process of migrating Mortal Kombat (for PS3, Xbox 360 and PC) from Gamespy’s servers and expect things to go smoothly. During the transition, players may experience an interruption of online play and matchmaking and we ask for your patience during this time. Players will not experience interruptions to offline play throughout this process.

After May 31, Mortal Kombat for PS Vita will only support ad-hoc multiplayer.

Serverlarla ilgili facebook sayfasında bu şekilde açıklama yapılmış.

Lag sorununa belki bir çözüm olur bu sayede.
  • Nasıl çözecekleri hakkında bir bilgi yok henüz. Steam forumlarında çok lag olmaya başladı diyorlar en kısa sürede çözmeleri gerekiyor. Multi olmadan nereye kadar..
  • takip belki zamanın olunca ben de girerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bile kaldılar oyun çıktığından belli bende hep laglıydı sadece forumdan birkaç arkadaşla oynarken hafif lagsız oynanıyordu ama kombine filan yapılmıyorduki.Yabancılarla zaten hiç oynanmıyordu.Yıl 2014 olmuş böyle bir sorunun olması bile acayip
  • Dövüş oyunlarında en sevmediğim sey lagdır maşallah pre orderdan itibaren aldım oyunu daha 1 gün bile düzgün multi yoktu bende kaldırmıştım oyunu Yani bilmiyorum bir iş yapıyorlar steam dedik güvendik ama başka bi sunucuya taşınması lazım Yeni oyun gelicek diyolar e3 te tanıtılcakmış bakalım görecegiz 2 ay içinde
  • Aynı durum bende de pre-order ile aldım sürekli ladder oynuyorum oda biyere kadar baydı artık.Company of Heroes'in onlinesı steam serverlarına taşınmıştı onda da sorun vardı.Belki bu update ile sağlam olur.Steam forumlarına baktığımda millet hep aynı sorundan şikayetçi.Bu yeni oyunun adı filan belli mi şimdi duydumda ?
  • Şu an belli değil , haber editörleri yazıyor 10 bekleniyor diye Evo 2014 şampiyonasında oyun listesinde Mortal Kombatı göremedim . Bu ihtimali güçlendiriyor tabi bulamamışta olabilirim. Bir yorumda artık onlineı düzgün olan cross platform olarak beklenen bir MK10 isteniyor diye gördüm. Tabi hayaller bedava ama en azından şu online işini çözsünler artık
  • Steamden oynayan arkadaşlar şöyle bi' gün ve saat ayarlayıp beraber oda açıp birbirimizle maç atsak nasıl olur?Bu arada bu lag olayı karşılaştıgın kişiye bağlı olarak değişiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Steamden oynayan arkadaşlar şöyle bi' gün ve saat ayarlayıp beraber oda açıp birbirimizle maç atsak nasıl olur?Bu arada bu lag olayı karşılaştıgın kişiye bağlı olarak değişiyor sanırım.

Kişiye göre değişiyor bağzısında odayı bile görmüyor.
  • quote:

quote:

Steamden oynayan arkadaşlar şöyle bi' gün ve saat ayarlayıp beraber oda açıp birbirimizle maç atsak nasıl olur?Bu arada bu lag olayı karşılaştıgın kişiye bağlı olarak değişiyor sanırım.

Anlıkta olabiliyor sanırım.Mesela 10 dakika önce falan bir adamla 3 4 maç attım 3 maç gayet sorunsuzdu sonuncu maçta bağlantım koptu.Ha belki benim netle alakalıdır ama sanmıyorum.Kendi kafasına göre artık

• quote:

quote:

quote:

Anlıkta olabiliyor sanırım.Mesela 10 dakika önce falan bir adamla 3 4 maç attım 3 maç gayet sorunsuzdu sonuncu maçta bağlantım koptu.Ha belki benim netle alakalıdır ama sanmıyorum.Kendi kafasına göre artık

Hiç ağırlık yokmu oynarken ?Bende ladder kadar seri değil online.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.