Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Steamden oynayan arkadaşlar şöyle bi' gün ve saat ayarlayıp beraber oda açıp birbirimizle maç atsak nasıl olur?Bu arada bu lag olayı karşılaştıgın kişiye bağlı olarak değişiyor sanırım.

Kişiye göre değişiyor bağzısında odayı bile görmüyor.

Anlıkta olabiliyor sanırım.Mesela 10 dakika önce falan bir adamla 3 4 maç attım 3 maç gayet sorunsuzdu sonuncu maçta bağlantım koptu.Ha belki benim netle alakalıdır ama sanmıyorum.Kendi kafasına göre artık

Hiç ağırlık yokmu oynarken ?Bende ladder kadar seri değil online.

Hocam dediğim gibi değişiyor.Bazen çok akıcı bazen adam yüzünden ağır çekimde bile oluyor.Cidden kafası güzel serverların sanırım.

• Arkadaşlar bu Kryp ile açtığımız kostümleri nasıl seçeceğiz?
    Ve bazı resimler açıldı duvar kağıdı gibi, ne olduğunu kaçırdım, onlar nedir?
  • metciii M kullanıcısına yanıt
    Hocam Komplete Edition sürümünde herşey açık zaten. Krypt ile bişey açmanıza gerek yok. Kostüm değiştirmek için de karakter seçme ekranında seçeceğiniz karakterin üzerindeyken start tuşuna basarsanız mini bir kostüm menüsü gelecek. Sağ ve sol ok tuşlarıyla istediğinizi seçebilirsiniz.

Açılan resimlerin de ayrı bi özelliği yok sadece resim . İstediğiniz zaman Nekropolis'e girip Gallery kısmından bakabilirsiniz.
  • Arkadaşla biraz önce baya bir oynadık inanılmaz ama hiç lag yoktu oyunda sanırım bu sefer düzeltecekler deneyelim bir ekleyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 23 Mayıs 2014; 2:40:58 >
  • Ben çok acemiyim ama Steam'da bi grup kurup turnuva yapsak güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Ben çok acemiyim ama Steam'da bi grup kurup turnuva yapsak güzel olur :)

Grup var hocam steamda kurduk 1.sayfaya bak orda yazıyor.
  • 2 yıldır mk9 u 6 kişi oynarız. Takıldığınız kombo ya da çıkaramadığınız bir hareket, zamanlama varsa buradan sorun yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: SpinalSmash

Selam arkadaşlar.

Hardcore bir Mortal Kombat hayranıyım. 4-5 aydır her gün oynuyorum. Oyunda uzmanlaştım diyebilirim.

Hala oynayan varsa, merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz. :)

Reklam olarak algılanmasın, YouTube kanalımı da ziyaret edip Ladder ve Tag Ladder videolarıma göz atabilirsiniz.

Sizce komboları en kolay öğrenilebilecek en güçlü karakter hangisi?

Kunglao. El el vurup dönderip havaya kaldirisin havada ayak vurup civi ile asagi indir ileri el ile takla at sonra tekrar dön merdem baksan yuzde 38 alir. Ya da smoke ile geri kare ucgen x havaya kaldir el ya da ayak vur teleport ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dostlar bende oyunu bugün a amazondan 5$ a aldım. Oyunun online modu epey kasiyor. Fakat 1 haziranda yeni serverlara geçiyormuş mk9. Gamespy serverlari komple kapanıyor. Umarım online düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: namco20007

Merhaba dostlar bende oyunu bugün a amazondan 5$ a aldım. Oyunun online modu epey kasiyor. Fakat 1 haziranda yeni serverlara geçiyormuş mk9. Gamespy serverlari komple kapanıyor. Umarım online düzelir.

Umarım düzelir hocam heveslenip 1-2 el ladder oynayıp çıkıyorum sürekli.
  • quote:

Merhaba dostlar bende oyunu bugün a amazondan 5$ a aldım. Oyunun online modu epey kasiyor. Fakat 1 haziranda yeni serverlara geçiyormuş mk9. Gamespy serverlari komple kapanıyor. Umarım online düzelir.

Sorun server kaynakliysa duzelir ama ne yazikki sorun oyunda.Server kaynakli olsaydi diger oyunlardada ayni sorunlar yasanirdi.Bundan sonra ne zaman PC ye MK cikar bilmiyorum ama SF4 u ozellikle online olarak ornek almalilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Sorun server kaynakliysa duzelir ama ne yazikki sorun oyunda.Server kaynakli olsaydi diger oyunlardada ayni sorunlar yasanirdi.Bundan sonra ne zaman PC ye MK cikar bilmiyorum ama SF4 u ozellikle online olarak ornek almalilar.

Aslında ben oyunu single oynarken hiçbir donma/kasma sorunu yaşamıyorum. En ufak bir frame atlaması dahi yok. Üstelik tüm ayarlar full iken. 1 km mesafedeki kardeşimle private maç yapıyorum oda fena değil akılıcığı güzel ama yinde çok hızlı gerçekleşmesi gereken kombolar, dash içeren kombolar kesiliyor/yarıda kalıyor. Fakat odalardan gerçekleşen maçlar çok kötü pek oynanmıyor. Server taşınması 1 haziranda tamamlanıyormuş, bu konuda açıklama yapmışlar. Lag sorununa çözüm olacağı gibi bir açıklama içermiyor tabii. Ama yine de güzel bir değişim olabilir. Umutluyuz.

• beyler konuyu hortluyorum ama :( ama bende dxdiag dosyası yok optıons var onda ayarları yaptım ama d3d error hatası verıyor dxdiag dosyası olmadıgı ıcın ondakı ayaları yapamadım yardım edin :(
  • hala oynayan varsa ekleyebilirler kapışırız. :)
  • d3d error 0*8876086A hatası alıyorum arkadaşlar lütfen yardım edin :(
  • Oyunu alsam aynı bilgisayarda 2 ya da 4 kolla vs yapabilirmiyiz ?
    Steam de 5$ a düşmüş bu arada enpara ile 5 liraya geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

Oyunu alsam aynı bilgisayarda 2 ya da 4 kolla vs yapabilirmiyiz ?
    Steam de 5$ a düşmüş bu arada enpara ile 5 liraya geliyor :)

4 kolu bilmiyorumda 2 kolla oynarsın bilgisayarda
  • Dyshi4 kullanıcısına yanıt
    4 Oyunculu mod var oyunda ama hiç denemedim. Sanırım 2 vs 2 şeklinde 4 kişi aynı anda oynayabilirsiniz.
  • arkadaşlar bir sorum olacak internette bilgi aradım ama bulamadım.
    bu oyunu PC'de Dualshock4 ile rahat oynayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

arkadaşlar bir sorum olacak internette bilgi aradım ama bulamadım.
    bu oyunu PC'de Dualshock4 ile rahat oynayabiliyor muyuz?

bir programı onun o şekilde çalışıyormuş bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_87172275/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.