apple hesabındaki oyundan warner bros hesabı aç. o warner bros hesabıyla androidten açmayı dene. game center hesabıyla androidde hiçbir şey yapamazsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (780. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İos tan androide geçmek imkansız gibi bişey geçeni görmedim şuana kadar benim android düşünürseniz hesabı satıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyundaki üçlü takımlar faction wars kuleler itemler her türlü bilgi ve muhabbetin döndüğü oyunun resmi discord sunucu var. eğer ingilizceniz iyiyse hem oyunla ilgili muhabbet edip hem de bilgi sahibi olabilirsiniz en kötü ihtimalle bilgi içeren mesajları translate de edebilirsiniz. içeride gerçekten çok güzel klavuzlar var tavsiye ederim.
https://discord.com/invite/mortalkombatmobile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu oyunu maalesef androidden iOS’a ve ya tersini yapamıyorsunuz. Sıfırdan başlatıyor.
Goldlar arasında belkide En fazla olan karekterler traiborglar.
siyah olanın sp1 power drain yapar takımdaysa bu özelliği hepsine geçer. Kırmızı SP1 de rakibi ateşe verir, takıma ekleyince hepsine geçer. Mavi yine SP1 de powerini azaltır. 3 ü bir arada olunca sp1 ile mahvediyorlar.
rakipten ve ya takımdan biri öldüğünde Day of Dead kitana tüm outworld karekterlerinie can yenileme verir.
R. Milena ve. s.force scorpion sp2 yapınca kendilerine tüm reptile ler sp3 yapınca tüm outworld karekterlerine Can yenileme yapar.
klasik milena birini öldürdüğünde takımdaki tüm kadın karakterlere tek seferlik can verir.
yine mk11 subzero da sp2 yapınca canı artar.
Dark queen fatal da 184 u gecebilen varmi her kombinasyonu denedim olmuyor.
Şimdiye kadar hiç bir kulede zorlanmadım ancak fatal 184 başka bir boyut katmış.
Yanlış hatırlamıyorsam Klasik Smoke kullanarak geçtim. Geçmem pek bir şey değiştirmedi, çünkü 185'de takıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 196 da takıldım şimdide assasin takımı var bide ekipmanla gorunmez oluyorlar cok zor umudu kestim gibi
ben fatalda 145e kadar çıkabildim aslında bölümü geçsem 160-170 görürüm en az. ama rakip zaten hızlı power doldurup sürekli sp2- fatal atıyor hem de asassin jade ve mk11 jade sürekli dodgeluyor. biraz video izledim internette de şans eseri 3-4 denemede geçtim yazanlar var benim de bir denememde 2si ölmüş son kalanın da 3-4bin canı kalmış bir vuruş daha yapabilsem geçecektim.
185'i geçince kendimi 200'de buldum. 196 biraz sıkıntı onu atlayınca gerisi kolay.
185 200 falan ne güzel hayatlarınız var sizin arkadaşlar
Ben de 25 de kaldım geçemiyorum 2gündür
Ben de normal kulede günlerce 190 da takıldım. Jax briggs in last puff u yüzünden. Sonunda geçtim ve kuleyi bitirdim. Ödülü strike force scorpion oldu ve şimdi bende F1 e yükseldi.
Fatal de ise 100 deyim. DOTD kitana, sindel ve shao kahn var. Sürekli canları fulleyip duruyorlar. Geçemedim bi türlü.
Bu arada rare ekipman hiç mi düşmez. Sadece bir kez normal kulede aldım ama rastgele hiç düşmedi. Bu konuda edenian tower ve earthrealm tower baya bi bereketliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANT3550 -- 31 Aralık 2021; 13:20:20 > -
Arkadaşlar Quest Mode 6.kule nasıl açılacak?
Quest 30’u tamamla diyor ama tover 5’de Quest 29’a kadar var bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de benzer şekilde açamamıştım. tüm kuleleri baştan başlayarak tekrar bitir. eğer yapmadığın bir tane bile görev varsa quest 30 açılmaz. tüm görevleri bitirdikten sonra quest 30 açılacak ve 6. kuleyi açabileceksin.
last puf beni de çok zorladı sonra bir şeyleri değiştirmem gerektiğini anladım. talentsta attackın en sonunda death mark var eğer onu açarsan combo yaptığın rakibi %40 şansla işaretliyosun ve o işaret 20 sn boyunca rakibin üzerinde kalıyor. üzerinde işaret olan karakter öldükten sonra tekrar doğamıyor. death markı açtıktan sonra tek denemede geçtim. kulelerde bazen resurrection bölümleri oluyor death mark orda da işe yarıyor normal bir bölüm gibi tüm rakipleri bir kere öldürüp geçiyorsun.
-
-
Hocam bilgi için teşekkürler. Bir de şu regeneration yapan karakterlere yönelik talent kısmında bi çözüm varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X