Faction Warsta bulunduğun lige göre ödül alıyorsun Gold Card almak için en az Kombatant I liginde olman gerekiyor. Ligler her 3 günde bir sıfırlanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (782. sayfa)
-
-
Evet daha mantıklı görünüyor. Bu pakete daha önce toplam şans %9 du arttırmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirli bir düzen yok kafalarına göre indirim yapıyprlar. Halloven, b. Friday, cyber toyrsday gibi zamanlarda bol bol indirim yapıyorlar.
Eyvallah, bu arada 4 paket açtım guardian paketten hepsinde gold verdi.
Bende 3 tane açtım thunder god raiden ve liu kang iyiydi jax çöp
Hocam Faction Warsta 1600 gem biriktirip karakter mi almalıyım yoksa epic ekipman mı almalıyım? Daha 2-3 haftadır oynuyorum.
3 kez Elite netherrealm pack açtmıştım geçen hafta bikaç gün arayla. 3 ü de gold geldi. İşe yarar sadece klassic scorpion oldu. Yazık oldu soullere.
-
Hocam bana göre bazı epic ekimanları alıp FX yapmak daha mantıklı. Çünkü hangi karakterle oynadığınızdan bağımsız olarak hem survivor mod için hem quick play için belirli ekipmanlara sahip olmak veya FX yapabilmek çok yararlı oluyor.
Örnek olarak benim favorim;
Shang tsung's stone---- FX yaparsanız rakipten herhangi birini yenince oyundaki diğer iki rakibin canı %30 azalıyor (Sadece faction warsta geçerli).
Shadow sash---- FX yaparsanız oyun başlangıcında rakibe %100 körlük uyguluyor.
Karakterler ise zaman zaman tower oyunlarında, faction oyunlarında veya açtığımız paketlerde gelebiliyor.
-
Şöyle bir profile sahibim oyuna başlayalı 20 gün oldu neler yapmamı önerirsin? Her soul biriktirdiğimde elmas karakter için kart mı açayım yoksa Challenge Pack mi açayım? Günde ortalama 200-300 arası soul kasıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elinizde iyi bir takım matariel artist ve outworld karakteri varsa ekipmana öncelik verin.
Benim sıralamam Blody Tomahawk, Blaze’s Life Force, Devastator.
En güçlü Martial karakterlerim sırasıyla
1- Flaming Fists Liu Kang
2- Ninjutsu Scorpion
3- Silver Scorpion ya da Kenshi
Hocam gördüğüm kadarıyla yolun başındasın. Önünde uzun bir yol var.
Kendimden örnek vereyim. Yaklaşık 2 yıl oldu başlayalı. şuanda gold karakterlerin %90 fx hale geldi. Artık towerlar da normal kuleleri arka arkaya bitirebiliyorum. Fatal kuleleri ise bitirmem çok zor. Sebebi de doğru düzgün Diamond kartlarımın makul bi seviyeye henüz gelmemiş olması.
Sana soul harcama konusunda tavsiyem nonchallenge veya challenge karakterleri günlük olarak store kısmında takip edip kısa en kısa sürede fuse larını artırarak belli karakterlerin seviyesini yükseltmek. Galiba nonchellenge 250, challenge karakterler 450 soul. Veya 55000 altına silver kenshi ye odaklanın.
Ama bu arada oyunda biraz fazla vakit geçirmeniz gerekli. Yani her modu bitirmeye odaklanın.
Battle mode, Quest mode, shao kahn tower...
Hatta 1 hafta süren challenge mode da dahil. Mesela şuan after shock tremor var. Genelde nadir çıkar.
Tüm bunları yaptığınızı düşünsek te tahminim yanlış olabilir ama en iyi ihtimalle 6ay veya 1sene de ele avuca sığar bir takım oluşturacak seviyeye gelebilirsiniz.
-
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Şu an shao kahn towerda 20 dark queen toweda 24. Kuledeyim. Şu an oynamaktan keyif aldığım tek karakter liu kang onu fx yapmaya çalışacağım çünkü Ninjutsu Scorpion çok işlevsiz ve hasarsız kalmaya başladı onun yerine Bone Shaper Shinnok kullanıyorum. Ayrıca benim gibi yeni başlamış birine hangi karakterlerden oluşan bir takım önerirsin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etluseem -- 27 Ocak 2022; 17:58:10 >
Hocam elite martial artist pack gelmiş sadece martial artist veriyor diamond şansı 15 açayım mı sence
Hocam soulleri harcama konusunda tercih sana kalmış. şuan oyunun başında olduğun için diamonda odaklanmasan iyi olur. Ama ben olsam biriktirerek store kısmında belirli kartları hedeflerdim. yani belirli karakterleri hedefleyip çıktıkça onları alsan sanki daha iyi olur senin için.
Ben özellikle master of souls ermac ve kraken reptile'ı ilk başlarda F10 yapmaya çalıştım.
Sebebi;
Ermac'ın yanına iki tane daha outworld karakter koyup kendisine wrath hammer veya bloody tomahawk yüklersen oyuna direkt SP3 ile başlıyorsun. Bu sayede oyun başında ilk rakibini tek hamlede yenebiliyorsun. Ayrıca SP2 si de çok etkili.
Kreken reptile ise hzılı. Seri ataklarla karşındaki rakibe şans vermeden oynayabiliyorsun. Ama bu karaktere de mavi(rare) kartlardan özellikle unblockable yapabilenlerden birini yüklemelisin. (Rusty chinsaw, sento blade, bladed fan, revolvers gibi). Bu kartları fulledikçe rakibinin blok koyma oranı azalır ve her vuruşun can alır. Ayrıca Reptile'ın SP1 i, rakibe zehir verdiği için oyun devam ettikçe rakip oyundan çıksa bile canı azalmaya devam etmekte belli bir süre.
Forumun diğer sayfalarını da incelemeni tavsiye ederim. Diğer arkadaşlarında çeşitli çözüm önerileri veya sağlam takım önerileri de vardı. Ama bunlar bugünden yarına olacak değil. Sabırla oynamaya devam etmen gerekiyor bir süre daha.
-
-
Dediğiniz gibi gold karakterlerimi FX yapmaya çalışacagım fakat nasıl bir komp uzerinden gitmeliyim?
-
şu an gold karakterler arasında triborglar ve kombat cup takımları en iyileri ama bu takımları oluşturmak kolay değil. başlangıç için elinizde fusionı yüksek olan karakterlerden bir takım kurmaya çalışın. bazı heroların çok güzel özellikleri var bunları zamanla kendiniz de farkedersiniz. benim şu an en sık kullandığım herolar elder god kenshi, vengeful shinnok, klassic kano, cosplay jacqui hepsi fx 60 lvl olduğu için bunları tercih ediyorum. ama youtubedaki profesyonellerin tercihi genelde klassic sonya blade, kombat cup johnny cage, covert op cassie cage bu 3 karakterin özellikleri cidden çok güçlü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X