Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.924
Cevap
78
Favori
544.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "O değil de" burada mı? :) Hala oynuyor mu merak ediyorum:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]Hangileri alınır?

• covert ops cassieyi gördüğünde kaçırma

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt

Hocam Faction War ile ilgili rehber hazırlayabilir misiniz en çok vakit geçirdiğim yer orası genelde 200-250k arası puan kasıyorum ve gold karakterimi alıyorum. Şu an FV silver Scorpion - F4 Kenshi ve fusion boost sayesinde bufflanan F4 MK11 Subzeroyu kullanıyorum. Otomatiğe alıyorum benim yerime tüm rakipleri kesiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etluseem -- 4 Şubat 2022; 20:19:29 >
  •  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] En çok istediğim Diamond geldi ama iphone kullanıyorum

• Oyunda uzun süredir açtığım paketlere Diamond gelmemişti. Sonunda yüzüm güldü. Klasik liu kang yoktu.

• Dark Queen Tower yaklaşık 2 aydır oynuyoruz. Rare kartlar bile bana zor gelmekteydi. Kulenin bitmesine şunun şurasında 1 gün kalmışken belki rare kart düşürürüm umuduyla oynarken bunun gelmesi sürpriz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANT3550 -- 7 Şubat 2022; 1:9:50 >
  • ben 5-6 kez bitirdim sadece 1 tane epic kartı f3 yaptım diğer 3 tanesi hiç çıkmadı. bakıyorum bazıları hepsini f2-f3 yapmış oyunda ciddi bir adaletsizlik var.

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] bende bugün bunu aldım

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] Arkadaşlar tam 1 aylık gelişimim sizce nasıl?

• Etluseem E kullanıcısına yanıt

faction warda asıl amacımız sp( sıralama puanı) kasıp oyuncular arasında yükselmek. yükseldikçe hem daha fazla ruh coin ve blood ruby(anlatacağım) kazanıyorsunuz hem de elmas karakter kazanma oranınız artıyor. bir de klassic smoke kazanma ihtimaliniz var ki o da elmas karakterlerden farksız güçte. sp kazanabileceğimiz iki mod var:

quick battle: karakterleri tekrar tekrar kullanabileceğimiz ve her maçın başında canlarının yenilendiği mod. her maç 2 savaş hakkı götürdüğü için 5 maçtan sonra ya reklam izlemeniz ya da 3 ruh harcayarak karakterlerinizin savaş hakkını fullemeniz gerekiyor o yüzden en ideali 5 maçlık serileri oynamak. ben bu modu daha çok görev yapmak ve karakterlerimin seviyesini yükseltmek için oynuyorum çünkü 5 maçta 300bin xp veriyor. öte yandan sp kasmak için bana göre iyi bir mod değil çünkü 5 maçta 25-30bin sp veriyor. sıralamada yükselebilmek için çok fazla quick battle atmanız gerekiyor. bir de sadece bu modda geçerli olan fusion boost olayı var. fusionı en az olan karakterinizi bir üst karakterinizle aynı fusiona getiriyor. örneğin f9 f8 f1 karakterlerle girerseniz f1 olan karakteriniz f8e dönüşüyor. özellikle elinizde bulunan güçsüz bir elmas karakteri fusionı yüksek altın veya gümüş karakterlerle maça sokarak yüksek fusionlı elmas bir karakter elde edebilirsiniz.

survivor mod: tam anlamıyla yiğidin harman olduğu yer. 5-7-9-12-15 maçlık seriler şeklinde 5 aşama var. ilk aşamada bronz-gümüş 5. aşamada sadece elmas karakterler kullanılacak şekilde aşama aşama zorluk yükseliyor. quick battledan farkı fusion boost yok ve 1 maç bittiğinde karakterlerinizin ne kadar canı kaldıysa bir sonraki maça o canlarla devam ediyorsunuz. her seride 1 defaya mahsus reklam izleyerek karakterlerinizin canını %25 arttırabiliyorsunuz. blood ruby ile de can yükseltebilirsiniz ama mağazadaki her şeyi fullemediyseniz gereksiz. bu modun en büyük kazancı sp çarpanı olan karakterler özellikle 3x ve 5x karakterler sayesinde bir seriden 7-8 milyon sp kazanacak potansiyeliniz oluyor. benim kendi rekorum tek seride 2 milyon sp. yani survivor modda 12 maç yaparak kazandığım bu spyi kazanabilmem için 400 quick battle maçı yapmam gerekiyor. bu modda kendi uyguladığım taktikleri yakın bir zamanda derleyip yazarım ayrı olarak.

son olarak faction war storedan da bahsedeyim. bir kereye mahsus klassic ermac alın pasifini kullanabilmek için ondan sonra önce bütün itemleri alın. itemleri de bir itemi fx yaptıktan sonra diğer iteme başlayın. ordaki itemler çok değerli. şimdi itemleri alış sırasıyla ilgili bir görsel de paylaşacağım.

• Survivor modda F7 Kenshi F6 Scorpion ve f1 hanzo kullanıyorum en fazla 4 tur dayanabiliyorum puan kasmak ölüm gibi geliyor 200-250k kasıp bırakıyorum. Ekipmanlarım da yetersiz geliyor güzel ekipmanlarım yok 3-5 tane dışında.

Hocam mortal kombat mobilin discorduna katıldım insanlar f4-5 altın kartlarla neredeyse hiç can kaybetmeden survivalları tamamlayabiliyor bunu nasıl yapıyorlar? Birde şu an Hanzo Hasashi challange’i var ama Quan chi istiyor ve bende yok 85 lira verip almalı mıyım sence? Eğer alırsam Hanzom F3 oluyor F4 zorlayabilirim.

• oyuna para yatırmaya hiç gerek yok benim 12-13 tane fx gold karakterim var. parasız da oluyor her şey sadece biraz zaman gerekiyor. birkaç ay sonra çok daha iyi karakterlerin olacak. ben o kadar süre bekleyemem diyosan para harcayabilirsin.

• Hanzoyu F3-4 yapmak için dedim. Şu an soul biriktiriyorum pazartesi günü indirim gelecek bi 3-4k soul harcayacağım.

• Etluseem E kullanıcısına yanıt

işte burda bazı survivor taktikleri işin içine giriyor. onları da anlatayım elimden geldiğince.

1) herolar: bazı herolar tam olarak survivor modu için üretilmiş gibiler.

cosplay jacqui briggs: ermac cosplayını seçip rakibe sp2 atarsanız ciddi oranda rakipten can çalıyorsunuz. o yüzden canı az kalan bir jacqui briggs bir skill atarak canını fule yakın hale getirebiliyor benim en büyük yardımcım.

dark raiden: sürekli hasar veren bütün özellikler bu heronun canını dolduruyor. mesela rakibinizde yakma kanama zehir hasarı veren bir hero varsa raiden yanmasına rağmen sürekli canı dolacak ve ölmesi teorik olarak imkansız hale gelecek. sadece hasar konusunda değil power drain yediğinde de powerı artan bir karakter.

ilk skilliyle power drain veya injure yapan herolar: rakibinize sürekli power drain veya injure yapıp skill atmasını engelleyeceğiniz için çok fazla hasar yemeden maçları kazanabilirsiniz.

birbirlerine sinerjileri olan herolar: burda kullanabileceğiniz çok fazla kombinasyon elinizdeki heroların pasiflerini okuyarak bu kombinasyonları oluşturabilirsiniz bana göre en güçlüleri kombat cup takımı ve triborg takımı ve klassic takımı.

2) canı azalan karakterlerin canını tazeleme: burda kullanabileceğimiz iki şey var ilki reklam izleme. günde 5 kere yapabileceğiniz reklam izlemeyle herolarınızın canını %25 arttırabilirsiniz herolarınızın canına yarıya inmeye yaklaştığında kullanarak en yüksek verimi elde edebilirsiniz. gelelim en önemli can tazelemeye

recovery yeteneği: aktif olarak dövüşmeyen karakterlerinizin pasifken canlarının artması olayı. karakterlerinizin bu yeteneğini ne kadar geliştirirseniz o kadar hızlı can yenilerler mesela benim karakterlerimin çoğu 8-10 seviye arasında. şimdi yakın zamanda keşfettiğim oyunun bugu sayılabilecek bir olaydan bahsedeceğim EĞER RAKİBİNİZİN SON KALAN KARAKTERİ 5-6BİN CANLI ÇOK GÜÇSÜZ BİR KARAKTERSE CANI FULE YAKIN OLAN KARAKTERİNİZİ ALIP SADECE SAVUNMA YAPIYORSUNUZ GEREKİRSE 2-3 DAKİKA BOYUNCA SADECE SAVUNMA POZİSYONUNDA BEKLEYİN BÖYLECE PASİF OLAN 2 KARAKTERİNİZİN CANI SIFIRA YAKIN OLSA BİLE 2-3 DAKİKA İÇİNDE FULLENECEKTİR. HER SURVİVOR ETABINDA EN AZINDAN 1 KERE BÖYLE BİR MAÇ DENK GELECEKTİR BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRİP HEROLARINIZIN CANINI FULLEYEREK KALDIĞINIZ YERDEN RAHATÇA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.

3)itemler: en çok işinize yarayacak health boost verenler ve fire, stun immune veren itemler. bu itemleri en güçlü herolarınıza verin. çünkü survivor modun belalası hiçbir şey yapmadan sürekli fire damage veren karakterler.

Aslında Attack ve Heal yerine Recovery fullemek daha mantıklı değil mi?

• survivor mod için öyle.

Hocam Towerlar ve FW için talent önerin var mı?

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.