CrisplayTVyoutube I bring a huge video to give you tips to Kold War Tower. Gears to use, Talents, Best characters, Boss Battle and much more.
If you like, don't forget to give a like and subscribe. Thanks for support ❤
Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCJDrpZ5BObhznGM3gXCP9BA?about?sub_confirmation=1
Twitter: https://twitter.com/CrisplayTV
#mkmobile #koldwartowermkmobile #mkmobileupdate #mkmobilesindel #koldwartower #koldwartowermkmobile
Video Summary:
00:00 - 00:07 Intro
01:00 - 07:44 Best Characters
07:46 - 10:04 Gears
10:10 - 12:49 Talents
12:50 - 13:32 Block Breaker is important!
13:54 - 14:44 Boss Match 20 Review
14:46 - 16:05 Boss Match 40 Review
16:07 - 17:40 Boss Match 60 Review
17:43 - 19:23 Boss Match 80 Review
19:25 - 20:33 Boss Match 100 Review
20:35 - 23:44 Boss Match 120 Review
23:45 - 25:43 Boss Match 140 Review
25:45 - 29:43 Boss Match 160 Review
29:45 - 31:45 Boss Match 180 Review
31:46 - 32:53 Match 182 Review
32:54 - 34:19 Match 189 Review
34:20 - 35:27 Match 195 Review
35:28 - 36:30 Match 199 Review
36:31 Final 200 Match Review https://www.youtube.com/watch?v=mphHWgf-vHcBu videodaki talent hakkında ne düşünüyorsunuz yapılır mı? yoksa damage üzerinden mi gitmeliyim? |
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (785. sayfa)
-
-
Kold War tower uçmuş. Gerçekten şaka gibi, level 199'daydım. Bu sabah bir diamond karakter ve epic item alırım diye hevesleniyordum 😁 Ekran görüntüsünü de bir arkadaşıma göndermek için almıştım, buraya da atayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 25 Şubat 2022; 1:47:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok büyük şanssızlık olmuş hocam. ben de 182yi geçemiyodum bedava epic ekipman verince sevindim biraz.
-
Puanlarımı geri almamın bi yolu yok mudur? WB ye yazsam verirler mi?
vermezler benim bildiğim ingilizce bir uyarı oluyodu galiba puanlar silinir diye. 3 günlük bir şey çok takılma bence. bir de diamondları boşver smoke çıkartmaya bak. benim smoke f8 oldu. baya işe yarıyor.
Keşke ödülleri kontrol edebilsem de smoke çıkarsam benim taktığım o kadar çabaladım 700k küsür puan kastım 1 uyarı vermedikleri için puanlarımı kaybettim. Bari puan silinecekse bile karakterlerim geri canlansaydı.
Yapacak bir şey yok maalesef. Bu arada kule olarak dark queens gelmiş. Bayağı zor bir kule, geçen sefer bir kez bitirebilmiştim ama oldukça zorlamıştı.
ben de geçen sefer 170lerde kalmıştım ama şimdi itemlerin ve herolarım çok daha güçlü. ilk gün 15 maçta 3 tane gold karakter çıktı heralde kold war tower hatasını telafi edecekler birkaç gün.
Kold war toweri neden kaldırdılar ki?
rusya-ukrayna savaşından dolayı olabilir. kold war rusyayla amerikanın arasında geçen bir psikolojik savaş. açıklamasına global oyuncularımıza saygı açısından demişler.
-
kombat cup johnny kombat cup sonya klassic sonya ve covert op cassie cageyi mağazada gördüğünüz anda satın alın. biraz ilerledikten sonra benim gibi çok pişman olursunuz. 7 aydır oynuyorum kombat cupları daha yeni fulleyebildim. ikisi tek başına dağıtıyor kuleleri.
Üçüde kulelerden çıktı ve F1 oldular markette gördüğüm zaman yapışıcam ama her gelmediğinde MK11 açıcam scorpion için.
FDQT için attack talent iyi mi? şu an tower 20 deyim 1 tura bitiyor bossum yarı candalar. 57 Talent puanım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etluseem -- 27 Şubat 2022; 17:38:42 > -
kendin karar ver eğer saldırı gücün yetersiz geliyorsa attack yapman daha mantıklı.
Yani bilemedim hasarım yeterli gibi hanzonun 1. skill krit vurduğu zaman en az 50k vuruyor 2. skillde aynı en az 70k vuruyor. Sadece hanzoyu kullanıyorum zaten towerda. 1 komboda 15k vurdugum oluyor.
-
Fatal tower 100 ödülüm. COS karakterlerinin içinden sadece bu eksikti o da tamamlandı.
Merhaba,
Yıllardır oynadığım (sürekli değil ara ara, hatta uzun süre oynamadığım) hesabımdan bir kaç kare
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X