Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.924
Cevap
78
Favori
544.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]CrisplayTVyoutube
    I bring a huge video to give you tips to Kold War Tower. Gears to use, Talents, Best characters, Boss Battle and much more. If you like, don't forget to give a like and subscribe. Thanks for support ❤ Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCJDrpZ5BObhznGM3gXCP9BA?about?sub_confirmation=1 Twitter: https://twitter.com/CrisplayTV #mkmobile #koldwartowermkmobile #mkmobileupdate #mkmobilesindel #koldwartower #koldwartowermkmobile Video Summary: 00:00 - 00:07 Intro 01:00 - 07:44 Best Characters 07:46 - 10:04 Gears 10:10 - 12:49 Talents 12:50 - 13:32 Block Breaker is important! 13:54 - 14:44 Boss Match 20 Review 14:46 - 16:05 Boss Match 40 Review 16:07 - 17:40 Boss Match 60 Review 17:43 - 19:23 Boss Match 80 Review 19:25 - 20:33 Boss Match 100 Review 20:35 - 23:44 Boss Match 120 Review 23:45 - 25:43 Boss Match 140 Review 25:45 - 29:43 Boss Match 160 Review 29:45 - 31:45 Boss Match 180 Review 31:46 - 32:53 Match 182 Review 32:54 - 34:19 Match 189 Review 34:20 - 35:27 Match 195 Review 35:28 - 36:30 Match 199 Review 36:31 Final 200 Match Review
    https://www.youtube.com/watch?v=mphHWgf-vHc

Bu videodaki talent hakkında ne düşünüyorsunuz yapılır mı? yoksa damage üzerinden mi gitmeliyim?

• Kold War tower uçmuş. Gerçekten şaka gibi, level 199'daydım. Bu sabah bir diamond karakter ve epic item alırım diye hevesleniyordum 😁 Ekran görüntüsünü de bir arkadaşıma göndermek için almıştım, buraya da atayım.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 25 Şubat 2022; 1:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük şanssızlık olmuş hocam. ben de 182yi geçemiyodum bedava epic ekipman verince sevindim biraz.

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] Arkadaş bi grup değiştirelim dedik başımıza gelene bak. O kadar Kombatant Elite olmuştum bütün puan silindi. İnsan bi uyarı koyar grup değiştirirseniz silinir diye. Bütün moralim altüst oldu şu an. Belki de elmas karakter alacaktım.

• Puanlarımı geri almamın bi yolu yok mudur? WB ye yazsam verirler mi?

• vermezler benim bildiğim ingilizce bir uyarı oluyodu galiba puanlar silinir diye. 3 günlük bir şey çok takılma bence. bir de diamondları boşver smoke çıkartmaya bak. benim smoke f8 oldu. baya işe yarıyor.

• Keşke ödülleri kontrol edebilsem de smoke çıkarsam  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] benim taktığım o kadar çabaladım 700k küsür puan kastım 1 uyarı vermedikleri için puanlarımı kaybettim. Bari puan silinecekse bile karakterlerim geri canlansaydı.

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt

Yapacak bir şey yok maalesef. Bu arada kule olarak dark queens gelmiş. Bayağı zor bir kule, geçen sefer bir kez bitirebilmiştim ama oldukça zorlamıştı.

• ben de geçen sefer 170lerde kalmıştım ama şimdi itemlerin ve herolarım çok daha güçlü. ilk gün 15 maçta 3 tane gold karakter çıktı heralde kold war tower hatasını telafi edecekler birkaç gün.

• Kold war toweri neden kaldırdılar ki?

• rusya-ukrayna savaşından dolayı olabilir. kold war rusyayla amerikanın arasında geçen bir psikolojik savaş. açıklamasına global oyuncularımıza saygı açısından demişler.

• 2 ay olmasına bi 1-1.5 hafta falan kaldı sizce nasıl? MK11 scorpion çıkartıp Hanzo - MK11 scorpion ve sub0 ile takım yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etluseem -- 26 Şubat 2022; 19:50:59 >

• kombat cup johnny kombat cup sonya klassic sonya ve covert op cassie cageyi mağazada gördüğünüz anda satın alın. biraz ilerledikten sonra benim gibi çok pişman olursunuz. 7 aydır oynuyorum kombat cupları daha yeni fulleyebildim. ikisi tek başına dağıtıyor kuleleri.

• Üçüde kulelerden çıktı ve F1 oldular  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]  markette gördüğüm zaman yapışıcam ama her gelmediğinde MK11 açıcam scorpion için.

• FDQT için attack talent iyi mi? şu an tower 20 deyim 1 tura bitiyor bossum yarı candalar. 57 Talent puanım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etluseem -- 27 Şubat 2022; 17:38:42 >
  • kendin karar ver eğer saldırı gücün yetersiz geliyorsa attack yapman daha mantıklı.

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt

Yani bilemedim hasarım yeterli gibi hanzonun 1. skill krit vurduğu zaman en az 50k vuruyor 2. skillde aynı en az 70k vuruyor. Sadece hanzoyu kullanıyorum zaten towerda. 1 komboda 15k vurdugum oluyor.

• Fatal tower 100 ödülüm. COS karakterlerinin içinden sadece bu eksikti o da tamamlandı.

• Merhaba,

Yıllardır oynadığım (sürekli değil ara ara, hatta uzun süre oynamadığım) hesabımdan bir kaç kare

• Az önce fatal dark quenn tower bitirdim. Şu Shang Tsung ve füzelerinden fenalık geldi.

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.