Hocam tebrikler. Ben de ara ara bazı bölümlerde takılıp kaldım. 125 enraged, 136 arctic wind derken şimdi de 145 yine enraged. İyice zorlamaya başladı. Özellikle assassin jade. Power drain için kullandığım sp1 ler boşa gidip duruyor görünmez olduğu için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (786. sayfa)
-
-
hocam eğer combo yapıyosan combo yapma çünkü comboları da yetenek sayıp daha fazla yetenek dodguluyor. ekrana çıkan comboları boş geçince daha çok yetenek hasarı verebiliyorsun bir de yetenekten çok düz hasar vererek de eritebilirsin canını. bir de benim kendi taktiğim klassic kano kullanmak 3-4 düz vuruştan biri kesinlikte stunlıyor rakibi. stunlandıktan sonra da pasifi etkisizleşiyor. yani jade stun yedikten sonra ister kanoyla yetenek hasarı verirsin istersen power drain herosu sokar onunla hasar verirsin ama benim tavsiyem kanoyla devam etmen tek başına çok rahat eritiyor jadeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam teşekkürler, ben geçen sefer kuleyi bir kez çok zor biçimde bitirmiştim. Bu arada bayağı ekipman toplamıştım, bundan dolayı bu sefer pek zorlamadı.
Bazı bölümler gerçekten zor, özellikle kule ekipmanları dışında block breaker özelliği olan silahlar kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar oyuna ne sıklıkla karakter ekleniyor? En son ne zaman eklendi?
-
2 ayda bir tane falan ekleniyor ortalama.
Fujin karakteri geliyormuş. Herkese hayırlı olsun. Son 1 yıldır oyuna Shang Tsung, Rain, Fire God Liu Kang, Nightwolf, Sindel eklendi. Bu karakterlerden sadece Shang Tsung ve Raini alabildim. Bakalım bu nasıl bir tower ile gelecek.
-
Sonucu bakımına girdi ne zaman düzelir
8 saat
EWT 100. Kulede elmas karakter veriyor mu? Şu an 45teyim
Elder Wind Tower 200 hiç bitmeyecek sandım. Doğru takımı ve ekipmanı kurabilmek 2 günümü aldı. Nghtwolf, Fujin ve Shang Tsung regeneration ile canını yeniledi durdu. Sonunda KC Johny Cage F9, Mournful Kitana F10 ve Elder God Kenshi F10 ile geçebildim. Ödülüm MK11 Raiden oldu ve F2 ye yükseldi.
-
fatal elder windi bitiren var mı?
elder wınd 5 sefer bitirdim 6 doğru gidiyorum ilk bitirdiğimde nıghtwolf verdi fire gol liu kang cıkaramadım fatal kulede 200 deyim
-
ben de fatal 200de liu kangı öldürmeye çalışıyorum. %30a indirdim canını ama aşırı şans gerekiyor öldürebilmem için sürekli can çekiyor.
-
Beyler benim talent pointler kullanılmıyor. Puanları kullanıyorum kaydedip BACK tusuna bastigimda sağ alt köşede mortal kombat simgesi dönüp duruyor. İnternet gitmiş gbi muamele cekiyo oyun ama kullanima almiyo hata falan mi bu başka başına gelen var mı ?
oyunda fazladan talent point var 1 tane. eğer onu kullanırsan kabul etmiyor oyun. 102 puanı kullan fazlalık olan kalsın.
Oyunda normal kulede bi problem yok. 5 kez bitirdim. Sürpriz olan sadece Nightwolf u alabilmem oldu. Ama fatal kulede bazı bölümler beni bikaç gün boyunca çok oyaladı. 145 te enrage, 164 te it takes only one. 164 te COS Liu Kang daha oyunun başında stun ve SP3 ile ilk oyuncumu öldürüp durdu. Ama Epic Devastator ve Blazes For Life ı kullanmam gerektiğini çok geç öğrendim. şimdi de 169 regenerationa takıldım. Böyle böyle ağır aksak ilerliyorum.
-
tamamen yardımsız ilerliyorsan sen bilirsin ama ilerde öyle bölümler var ki daha önce benzer zorlukta bir bölüm görmedim hiçbir kulede. youtube ve telegramda neredeyse her bölüm için klavuzlar var hem oyunu öğrenmene yardımcı oluyor hem de bölümü geçebilme imkanı sağlıyor. regenerationlarda eğer ekipmanların iyiyse klasik sonya kc jonny ve co cassie cage ile geçiliyor ama uzun süredir geçemiyorsan klassic reptile falan dene zehir yenilenmeyi engelliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X