Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.924
Cevap
78
Favori
544.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • towerlar için tek bir talent dizilimi çok mümkün olmuyor özellikle youtubeda towerların her bölümü için nasıl bir talent kullanmak gerektiğini gösteriyorlar ben çok zorda kalırsam onlara bakıyorum. onun dışında en sık kullandığım herolara göre kendim belirliyorum talentleri. faction war için daha çok defense kasabilirsin özellikle bone shield ama kulelerde süre de işin içine girince ben daha çok attack kasıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kold war tower 100 de aldığım kart. Pek beklediğim bir kart değildi. Mk11 Rain f1 ama bu yoktu

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• Bu da 114. oyunda aldığım kart. Şans yüzüme erken güldü ama henüz rare kart hiç gelmedi.

• Ne yaparsam yapayım Kold War160 ı geçemedim. İki karakter saf dışı kaldı. Ama Boss Shang Tsung hem "missile gap", hem "freeze" ile benmim takımı tarumar ediyor. Geçmek baya bi uğraştıracak galiba. Missile gap ve freeze etkisinin nasıl üstesinden gelebilirim, tecrübe eden varsa anlatsın lütfen.

• ben de yeni başladım 160a skarlet gitti akşama da sub zero gider. ama shang tsung beni de korkutuyor. debuff etkisi olan karakterler ve debuff itemleri işe yarar belki. bir de benim ilk kwt oynayışım hiç epik itemim yok bi tane rare item çıktı uncommonlar da düşük seviyede. geçebilirsem yazarım.

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]Sizce KWT da kaçıncı kuleye kadar gelebilirim? 100 yapabilir miyim?

• 100 imkansız gibi duruyor. 30-40 arasında kalırsın bence

• ANT3550 A kullanıcısına yanıt

ben bu takımla kule ekipmanı kullanmadan yarıya indirdim canını tek maçta. ama 2. maç için ayrı bi taktik düşünmem lazım çünkü ilk maçta tanyayı direkt feda etmiştim şimdi de tanya ölürse fullenecek canı. taktik de şu: missile gap ve freezi üstündeki itemler sayesinde yapıyor shang tsung. tanya da her skill attığında rakibin üzerinden rastgele bir itemi parçalıyor. ben tanyayla 2 skill atabildim ama şans eseri missile gap ve freeze itemleri parçalanmış. kitana da tanyadan hemen sonra öldü. sadece kc johnny kaldı. johnny ile de maç bitene kadar saydırdım yaklaşık 1,5 milyon falan hasar aldıktan sonra Johnnyi de öldürdü ama zaten maç bittiği için canını tazeleyemedi.

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt

Bende de benzer takım var. Tanya F9, Kitana FX, Elder God Kenshi FX. KC johny cage F7 olduğundan almadım takıma ama denenebilir. İlk bahsettiğim karakterlerle 1. oyunda %50ye, 2. oyunda %13e kadar düşürmüştüm shang tsungun canını. Ama 1 vuruşu kaçırınca (Blokladı) ve anında canını tazeledi. şans işte.

Ama gördüğüm kadarıyla tanya ile oyuna başlamaktan başka çare yok. Missile gap ve weather warfare i etkisiz hale getirmek lazım ve bu da en az üst üste iki oyunda gerçekleşmesi gerekli. Bunun için Tanya nın en az 2 oyun üstü üste ölmeden bahsettiğim o iki kartı etkisiz hale getirmesi gerekiyor. Bugün bende Kenshi yerine johnnny cage ile bir deneyeceğim. Sonucu bildireceğim.

• kaldığım yerden devam edip geçtim sonunda. ilk 3 denememde tanyayı hep erken kaybettiğim için kapatıp yeniden açtım maçı. 4. denememde tanyayla 3 tane başarılı sp1 yapıp maça kc johnnyi aldım. canını baya bir azaltmışken her ihtimale karşı kitanayı alıp ulti attım shang misslemeye başladı sonra tekrar johnnyi alıp devam ettim. 100bin canı kaldığında falan bir anda skill attı o an kalbim 180 falan atıyordu boşa gidecek tüm çabam diye ama talent treedeki ölümsüzlük devreye girdi. 1 canla devam edip kestim sonunda. kwtnin en zor bölümü diyorlardı umarım diğer bölümleri de geçip bitiririm artık.

Tebrikler. Talent treedeki ölümsüzlük hangisi?

• Hocam tebrikler, ben Tanya'nın skill attığında item parçaladığını bilmiyordum. 2 gündür kuleni 160. bölümünde Shang Tsung ile uğraşıyordum. Neyse ki bende az önce bölümü geçtim. Eğer elinde DOD Jade olan varsa onunla da bir taktiği var.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]Wolverine Kombatyoutube
    ***Credit has to go to @ManWithNoGame45 . In my opinion very few people have such a good insights about this game as he does. I do recommend to subscribe to his channel. Here is the link of the channel: https://youtube.com/channel/UCeuLN0h6Lx0W7V4QubHVKlg Strategy: Key Character: Day of the Dead Jade, Fusion is not the important factor here. Key plan: Spamming Jade's SP2 and defeating Mk11 ST by reflecting his damages. Team composition: 1.Mournful kitana for 1 starting power bar, 2. Any character that can give extra life chance to Jade. Warlock Quan Chi was used here. Equipment: jade is used to fight the boss from beginning to end here. So , only the equipment of Jade's are significant. 1. Any Block Breaking gear 2. Power Generation boosters 3. Any gear that reduce 50% cost of SP2. 4. Any equipment that give 1 bar of stauring power. Gameplay: 1. Start with Jade. Chain basic attacks and SP2 whenever you have 2 bar of powers . 2. It is important to have a positive attitude through out the gameplay, without this it is hard to stay focus. Other two characters will support Jade by giving extra life and power bar. Don't worry to get killed by Mk11 ST. 3.Only focus to spam SP2. the rest will be managed automatically. ***** Talent tree is the most important part of this strategy. Do rearrange the talents according to the strategy. N.B : Talents tree and equipment are shown at the end of the gameplay.
    https://www.youtube.com/watch?v=14vH-DgEl9E&list=PLkPOYBV9oV-wPYxc_UK2dmR1TAJECGRlC&index=2&t=210s
  •  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] Outworld karakterlerim çok güçlü olmadığı için geçemiyorum arkadaşlar en fazla 1 düşmanı öldürüp bi tanesini yarı can bırakabiliyorum erron ve raideni lvl50 yapsam geçebilir miyim acaba?

• geçebilirsin belki ama önce raidenı kullan raiden ölene kadar sadece raidenle savaş canı 1e indiğinde sahadan çekebilirsen çok iyi olur. bir de kraken reptileın seviyesini yükselt zehri sayesinde düşmana çok hasar verebilirsin.

• ANT3550 A kullanıcısına yanıt

attack full boş. youtube videolarında hep bu kullanılıyor. bir de beklediğim gibi 160dan sonrası su gibi geçti yarın 180e başlayacağım.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt

sırf tanyaya özel bazı bosslarda indistructable buffı var. bu buff olunca bossların itemleri kırılmıyor. şükür 160a indistructable buffı eklemişler.

• Dün akşam 15 oyun oynadım Kold War Tower 160ta. Hem KC Johnny Cage ile Hem Elder God Kenshi ile. Tanya ve Kitananın yannda ikisini de denedim. Shang Tsung un yüzde 8 e kadar düşürdüm canını. Ama yine bir hamle ile arka arkaya fulledi yine. Bakalım bugün tekrar deneyeceğim.

• jonnyden şaşma bir de unblocklable item ver. talentleri de yaptın mı 2-3 denemede geçersin bence.

Hocam bu talenti benim gibi yeni başlayanlara önerir misin? KWT ve Survivor için.

• Etluseem E kullanıcısına yanıt

survivor için çok iyi ama kwt için yeterli değil bazı bölümlerde işe yarar sadece. bir de kwt yeni başlayanlar için ciddi zor bir kule gidebildiğiniz yere kadar gidin yeter başlangıç için.

• 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.