Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.923
Cevap
78
Favori
544.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fujin öldü Liu Kang ile Mk11 Raiden kaldı. Bakalım raideni de devirebilirsem o zaman liu kanga odaklanacağım.

• Fatal 200 de Raiden de öldü. Sadece liu kang kaldı. Dark raiden ile canını yarıya kada düşirebildim ama sonra yine artırdı. Dark raiden ve kc johnny cage ile bunu yenebilirmiyim?

• Fatal 185'e önerisi olan var mı? KC'leri denedim olmuyor, reptile MK11 Scorpion denedim olmuyor. Neyle geçeceğiz?  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Aynı yerde aynı kadro ile oynuyorum geçemiyorum. SF kadrosu olacak elmas jony ile sp2 yapıp değişimi kilitlemek üstüne de klasik reiden işe sp2 ile bitirmek lazım. Ya da MK11 karakterleri takımı olacak mk11 jade ile adamı kilitleyip güçlü karakter ile işi bitirmek Lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANT3550 A kullanıcısına yanıt

ben klassic kano ile bitirmiştim. mesela liu kangın canını 1milyona indirdiysen. bir sonraki maçta canı eğer 1 milyonun üstünde bitecekse direkt maçtan çık maça başlarkenki cana dönüyor. böyle böyle yavaş yavaş azaltarak bitirirsin. ama sakın canı arttığında maçın normal şekilde bitmesine izin verme maçtan çık.

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt

Kulenin bitmesine 3 gün kala sonunda fatal 200 u gecebildim. Covert ops cassie ve kc Johnny ile. Bunlarda ödülüm.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• Bu Fatal 190'ı nasıl geçeceğiz? Sayısız ihtimal kombinasyon denedim olmuyor Johnny Cage'de takılıp kalıyorum
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

Talentte debuff etkisi var onu mutlaka aktif hale getir ki fire dan kurtulabilesin. Ayrıca takımına warlock quanchi yi alabilirsin. Bir kişiye reanimatör yapıp geri diriltiyor.

Aslında Fire Dark Raiden ve Liu Kang'in işine geliyor çünkü Liu Kang SP2'de direkt bütün takımı ateşe veriyor. Ama Warlock Quan Chi mi daha mantıklı yoksa SF Scorpion mu onu bilemedim işte.

Dark Raiden için haklısın. Takıma bir de klassic reptile'ı da alabilirsin. Oyuna girmeden zehir etkisini verebiliyor canlarını azaltmak için. Talennte death mark ta aktif olursa Scorpionun geri dönüş atakları da engellenebilir

Death Mark'ı fulledim ama günlük 15 maçın birinde bile olmadı

eğer kule ekipmanların biraz iyiyse dark raidenin ölme ihtimali yok zaten o yüzden maçta hep onu tut. onun yanına ben kc johhny ve kc sonya koymuştum. ama yandaki karakterlerle çok bir iş yapmadım. dark raidenin genelde ultisini kullan çok zor durumda kalırsan 2. skill at. ama 1. skilli boşa kullanma zaten hızlı doluyor enerjisi. johnnyi öldürmek çok zor değil çünkü power draini raidenin powerını arttırıyor sürekli. cassie de zor değil. tek sıkıntı sf scorpionun sürekli takım arkadaşlarını kurtarması ve 2. skilli sayesinde canını fullemesi. raidenın 1 milyon canı olan scorpionla baş etmesi imkansız gibi bir şey hatta kapışsalar maç heralde 2-3 saat falan sürer. o yüzden scorpionun 2. skilli dolduğunda kısa süreli bir kc johhnyi oyuna alıp 2-3 sp1 atıyorum powerını bitirip hemen dark raidenı geri alıyorum. dark raiden hariç hiçbir karakteri uzun tutma oyunda direkt ölüyolar infernodan dolayı. scorpionun 2. skillini engelleyebilirsen çok rahat kazanırsın. raidenı da yüksek can ve hasar itemleri ver. o zaten ölümsüz olacak.

• ogurer3 O kullanıcısına yanıt
    Power arttığı falan yok çoğu zaman problem orada başlıyor bence. Ekipman zaten hak getire Epic hiç yok rare olanlar da F5 anca. Raiden atıyor ulti Scorpion geliyor hiç bir şey olmamış gibi kendini iyileştiriyor. Hadi onu da hallettik diyelim Cassie Cage girince çoğu zaman Raiden kendini iyileştirmiyor.

•  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] Arkadaşlar bu takımla 15 denemede bitirebilir miyim sizce? Yoksa Mk11 Scorpion , Mk11 Sub0 , F8 FF Liu Kang mi kullanayım?

• Etluseem E kullanıcısına yanıt

ya karakterlerin full olmadığı için çok karar veremiyorum. bende kc johnny co cassie klassic sonya fx. bu takımla 2-3 denemede bitirmiştim

• Bu 2. Bitirişim olacak ama fujin ve nightwolf için hangi takımı seçsem bilemedim. Son 15 denemem kaldı bitirmek istiyorum 2. Defa

• Baraka mı yarıda kalmış Reptile mı belli değil
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• Slasher Jason Voorhees i nasıl alabiliyoruz. Kulelerden veya faction wars tan alabilen var mı?

Özel paketi var onun

Bu pakete şimdiye kadar dikkat etmemişim. Koleksiyonda gold olrak slasher jason ve kombat cup jassie eksik kaldı şimdilik.

• 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.