Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyber sub zero da eklenmiş. Dlc ile gizli içerik ilginç doğrusu. Robot dedik 4 tane verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim XL sürüm indi karakterlerde açık ama normalde X 'de psnden 60tl ye Krypton DLC pack almıştım o kurulmuyor XL oluğu için kypton olarak normal açtıklarımın hepsi açık ama para ile aldıklarım açılmadı
  • Beyler yurtdışında bir sitede kombat pack 3 te yer almasını istediginiz karekter hangisi diye bir anket yapmıslar su an fujin birinci sırada sindel ikinci... Anlamadıgım sey noob gibi bir karekter sıralamada bile yok. Rain ise sıralamada cok asagılarda. Acaba noob ve raini 4 gozle bekleyen yalnızca ben miyim anlamadm

• Fujin nedir yav yeni nesil bebelerin sevdiği charlardan bıktım valla, mortal kombat demek mortal kombat 1-2-3 demektir, trilogy demektir, sen noob saibot shang tsung nightwolf stryker sindel vs yokken fujin dersen ben buna gülerim.
  • Bu arada barakayı hic beklemeyin cunku alien onun icine girdi, yani zaten alien barakanın ozelliklerine sahip, tekrar bir baraka gelmez.... Jack sparrow bile gelir ama baraka gelmez. Noob ise gelirse en son karekter olarak gelir. Cunku noob (Çaylak) oyunun en ayrıcalıklı karekteri bence, yani biraz guc dengesini bozuyor.

• Arkadaslar mrb mkx de ikinci oyuncu oyuna giremedi bi turlu iki kisilik oynayamiyoruz. Nedeni nedir acaba bulamadik bi turlu.

• Kapışmak isteyenler eklesin yabancılarla oynamaktan bıktım arkadaş
  • Sadece ben mi yoksa tüm karakterlere sahip olmadan oyunu oynamak istemeyen başkaları da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisObit

Kapışmak isteyenler eklesin yabancılarla oynamaktan bıktım arkadaş

Akşam kapışalım istersen

Oynamak isteyen varsa king of the hill yapabiliriz.
  • X versiyonu satıp XL almaya değer mi sizce ? Daha da DLC gelecekse XXL mı beklenmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

X versiyonu satıp XL almaya değer mi sizce ? Daha da DLC gelecekse XXL mı beklenmeli ?

Update yapınca oyun otomatik xl oluyor ücretsiz zaten, sen sadece kombat pack 1-2 paketlerini alacaksın karakter istiyorsan, yeni pit stagei stage brutalityler secret brutalityler balans ayarı vs hepsi ücretsiz. Yeni dlc de %100 gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Mart 2016; 15:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

X versiyonu satıp XL almaya değer mi sizce ? Daha da DLC gelecekse XXL mı beklenmeli ?

XXL konusunda eminmiyiz? Gelecek mi gerçekten?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • King of the Hill modunda 1000 respect points için boostlamak isteyen var mı? Random kişilerle yapınca 0-3 veriyorlar olacak gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

King of the Hill modunda 1000 respect points için boostlamak isteyen var mı? Random kişilerle yapınca 0-3 veriyorlar olacak gibi değil.

Bana da lazım o trophy sırayla yapabiliriz, tek korkum benim invasion boss 1000 hit gerizekalilar hem sureyi kisaltmislar sadece 25 saniye hem de oyun onceden 99dan baslardi ve 98 arasi 1 saniyeden fazlaydi, update ile birlikte gercek saniye oldu, alien geldi gecen tecavüz resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Mart 2016; 17:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

King of the Hill modunda 1000 respect points için boostlamak isteyen var mı? Random kişilerle yapınca 0-3 veriyorlar olacak gibi değil.

Bana da lazım o trophy sırayla yapabiliriz, tek korkum benim invasion boss 1000 hit gerizekalilar hem sureyi kisaltmislar sadece 25 saniye hem de oyun onceden 99dan baslardi ve 98 arasi 1 saniyeden fazlaydi, update ile birlikte gercek saniye oldu, alien geldi gecen tecavüz resmen

4 kişilik bir lobi oluşturursak 1000 respect points kısa sürede hallolur.

Invasion olayını çözemedim ben, ne zaman girsem kırmızı yazıyla kapalı oluyor mod. Hiç oynayamadım daha.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

4 kişilik bir lobi oluşturursak 1000 respect points kısa sürede hallolur.

Invasion olayını çözemedim ben, ne zaman girsem kırmızı yazıyla kapalı oluyor mod. Hiç oynayamadım daha.

Evet cok adam olursa 10+10+10 diye guzel olur, invasion boss haftalik belli gunlerde aciliyor bayadir yoktu gecen acildi alien geldi hem armoru var hem hardest hem de sure cok cok kisa xraye bile zaman yok, zananinda almadim su an pismanim.

• XL kardeşlikle alıcak varsa ulaşsın bana pri hakkını ben alacağım
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Ekle istersen, bakalım trophylere

destruct-o-matic

• quote:

Ekle istersen, bakalım trophylere

destruct-o-matic

Eve geceyim 8 gibi haberleşiriz.

• Bekleyin arkadaşlar kombat pack lerin fiyatları düşer hemen almayın gerçi ben hiç oynamıyorum ama gün gelir 20 tl olursa kombat 1 ve 2 yi o şekilde alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.