Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkesin bildiği gibi PS4 üzerinden gelen son güncellemeyle beraber logolar değişti ek karakterler görünümde çıktı pit arenası eklendi yalnız stage fatality ile ilgili bilgisi olan var mı..?

Krypt tarzı bir yerden mi açılacak yoksa farklı bir işleyiş mi var..?
  • Acaba xl ile x in online girince karsilasmiyacakmiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme çıkaracaklarına oyunun hatalarını gidersinler. Yazık, günah, o kadar güzel oyunu teknik beceriksizleri yüzünden günden güne eritiyorlar. Kaç tane iyi oyuncuyu küstürdüler. Sektor u 4 gözle bekliyordum ama artık elimi sürmüyorum bu oyuna. Ne pressure nin haddi hesabı var, ne karakterler arasında dengenin, ne reset comboların, ne de sonsuz köşe combolarının... Adamlar tam bir para göz, Allah gözlerini doyursun da belki o zaman beyinleri biraz daha oyuncu dostu şekilde çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzer

Beyler herkesin bildiği gibi PS4 üzerinden gelen son güncellemeyle beraber logolar değişti ek karakterler görünümde çıktı pit arenası eklendi yalnız stage fatality ile ilgili bilgisi olan var mı..?

Pit fatality direk acik dostum..ornek raiden : 3 assagi ucgen milena : 4 assagi kare subzero : ileri assagi geri ucgen..bunlari ogrendim simdilik..

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Acaba xl ile x in online girince karsilasmiyacakmiki

hepsi zaten XL olarak gözüküyor.. X olayının adı değişti yeni karakterler ve gelen son güncellemeyle beraber bütün oyunlar zaten XL olarak gözükmekte.. Online kısmında eskisinde olduğu gibi yine bölge kilidi olacak..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

quote:

Beyler herkesin bildiği gibi PS4 üzerinden gelen son güncellemeyle beraber logolar değişti ek karakterler görünümde çıktı pit arenası eklendi yalnız stage fatality ile ilgili bilgisi olan var mı..?

Pit fatality direk acik dostum..ornek raiden : 3 assagi ucgen milena : 4 assagi kare subzero : ileri assagi geri ucgen..bunlari ogrendim simdilik..

Eyvallah kardeşim.. Deneme yanılma yöntemiyle buldun herhalde bana özellikle scorpion lazım.. internette liste halinde var mıdır acaba..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 1 Mart 2016; 15:36:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

quote:

Eyvallah kardeşim.. Deneme yanılma yöntemiyle buldun herhalde bana özellikle scorpion lazım.. internette liste halinde var mıdır acaba..!!

Scorpion : 2 assagi kare..biraz deneme yanilma biraz videolardan tahminle :)

• Triborg da dördüncü varyasyon açılıyor ve cyber sub zero çıkıyor.Karakteri seçtikten sonra varyasyon seçimi sırasında bir kaç kez yukarı basın üç varyasyon da gözükmeyecek gizli bir seçenek çıkacak ardından bu gizli seçeneği üçgenle seçin ve dumura uğrayın
  • mortal kombat xl kutulu olarak gelmedimi arkadaslae bilen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

mortal kombat xl kutulu olarak gelmedimi arkadaslae bilen varmi?

Çıkış tarihi 3 Mart olarak görünüyor.

• bu PC de oynayanlar ne yapacak? bide bu XL neyin nesi? Yeni çıkan alien karakteri ile Pc de oynamak için ne almak lazım bilen var mı? yada ilerde mi gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu PC de oynayanlar ne yapacak? bide bu XL neyin nesi? Yeni çıkan alien karakteri ile Pc de oynamak için ne almak lazım bilen var mı? yada ilerde mi gelecek?

PC için çıkmayacak dendi. PC'ye bundan sonraki DLC'ler çıkmayacakmış.

XL'nin içeriği şöyle: Oyunun kendisi + Kombat Pack 1 + Kombat Pack 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu PC de oynayanlar ne yapacak? bide bu XL neyin nesi? Yeni çıkan alien karakteri ile Pc de oynamak için ne almak lazım bilen var mı? yada ilerde mi gelecek?

PC için çıkmayacak dendi. PC'ye bundan sonraki DLC'ler çıkmayacakmış.

XL'nin içeriği şöyle: Oyunun kendisi + Kombat Pack 1 + Kombat Pack 2

adamlar kıytırık 2 karakter ekleyip para kazanacak ona bile nazlanıyorlar.
  • Ben bu oyunun acemisiyim.
    Fatality yapacağım, easy fatality kısa yollarını deniyorum ve denilen mesafede durup denilen tuşlara basıyorum ( r2 + kare gibi ) ; bazen yapıyor bazen yapmıyor. nerede hata yapıyorum acaba ? :)

Mesela, bu bu videodaki gibi yeşilli-kırmızılı nerede duracağımı, hangi hareketi yapacağım yer çıkmıyor bende :https://www.youtube.com/watch?v=jQNBQavMXNE#t=33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 1 Mart 2016; 23:11:04 >
  • Ben dün sevindim 10 gb güncelleme görünce dedim bişeyler katmislardir oyuna ama nerde stage fataltyler soru işareti olarak görünüyor. O değil bu yeni gelen adamların nasıl geldiğini nerden geldiğini anlatan story mod olmayacakmi yotubedaki videolarda gösteriyordu kısmen aklima orda kaldı benim bilen varmı?

• Umarım bu mk son olur. Serverin hali içler acısı. Saçma sapan soytarıvari bi dlc(!). Bırakın bu alemi ya.

• Huertas10 kullanıcısına yanıt
    MX hiçbir zaman online a değer vermedi. 9 da böyleydi, buda böyle. İşleri güçleri giysi DLC si.
  • Arkadaşlar selam. Bazı skinleri açabilmek için onlineda bir şeyler yapmak gerekiyormuş. Bu açıdan bana yardımcı olabilecek ve öğretebilecek kimse var mıdır?
    İd: idiopathic3

• arkadaslar ben premium sürümünü almıstım. bu xl sürümü ne oluyor tam olarak ? almak gerekiyor mu bişi yine
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.