Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sorucam online kısmında sizdede lag gibi bişey var mı geç veriyor tepki ?
  • Adamlar triborg'a 4. varyasyon eklemiş, MK9'daki Cyber Sub Zero

http://www.eventhubs.com/images/2016/jan/24/tri4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ocak 2016; 4:01:13 >

• biz acı biber yeme cezalı oynuyoruz fena zevkli oluyor tokatta beni yenen yok dahaca
  • Herşey iyi güzelde arena bitanemi bide ne zaman bu adamları satin alicaz tarihini bilen varmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friendship

• Oyunun hikaye modunda olup gelmeyen tek dövüşçü Rain mi kaldı???

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_C

Oyunun hikaye modunda olup gelmeyen tek dövüşçü Rain mi kaldı???

Sindel var Baraka var karşımıza gelip dövüşen ama story'de boi rai cho vardı (dlc olarak gelecek) fujin,stryker,nightwolf, li mei, frost vs bile vardı, karakter yelpazesi baya bir geniş fakat rain, sindel ve baraka karşımıza geliyorlardı oyuna gelmemesi çok ilginç olur.
  • quote:

Orijinalden alynty: Hunter_C

Oyunun hikaye modunda olup gelmeyen tek dövü?çü Rain mi kaldy???

Sindel var Baraka var kar?ymyza gelip dövü?en ama story'de boi rai cho vardy (dlc olarak gelecek) fujin,stryker,nightwolf, li mei, frost vs bile vardy, karakter yelpazesi baya bir geni? fakat rain, sindel ve baraka kar?ymyza geliyorlardy oyuna gelmemesi çok ilginç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alynty: Hunter_C

Oyunun hikaye modunda olup gelmeyen tek dövü?çü Rain mi kaldy???

Sindel var Baraka var kar?ymyza gelip dövü?en ama story'de boi rai cho vardy (dlc olarak gelecek) fujin,stryker,nightwolf, li mei, frost vs bile vardy, karakter yelpazesi baya bir geni? fakat rain, sindel ve baraka kar?ymyza geliyorlardy oyuna gelmemesi çok ilginç olur.

Bencede, eğer hikaye modunda karşımıza geliyorsa oyunun database inde var demektir bu karakterler... aslında noob, sindel, baraka, rain 4 dlc olabilir. tabi hikaye modunda noob yok bildiğim kadarıyla.
    Bu arada oyunu oynamadığım için soruyorum; fujin, li mei, frost hikaye modunda sadece görünüyorlar mı oyunda rolleri varmı?

• Beyler size tüm olayı anlatayım. Mortal Kombat xl icin tekrar bi dlc gelecegini pek sanmıyorum. Tıpkı mortal kombat 9 un komplete edition ile son bulması gibi... Zaten oyle olmasa bile fujinin gelmeyecegini ed boon soylemisti oncelerden, baraka zaten artık gelemez cunku alien onun icine girip onun ozelliklerini aldı yani alien barakanın ozelliklerine sahip... Diger karekterler dlc ile gelecek kadar ilgi ceken karekterler degil ve cogunun alternatifi var, mesela stryker in alternatifi aslinda erron black ve kismen jack... Geriye bir tek noob ve rain kaliyor. Bu iki karekter oyunun en iyi karekterlerinden, bu yuzden bunlarn gelmemesi buyuk eksiklik oyun icin. Bence ed boon bu karekterleri mortal kombat 11 icin joker olarak elinde tutuyor. Mortal kombat 11 ciktiginda ''Aa noob ve rain de var'' denip ilgi gormesi icin, aksi takdirde mortal kombat 11 icin ozlem duyulacak bir karekter alt yapisi olusturmams olur. Yine de gonul ister ki mortal kombat XL dan sonra bir mortal kombat XXL cıksın ve icinde noob, rain, sindel, jack sparrow olsun, yeni arenalar eklensin (cok az arena var) ve 4 kisilik tag modu eklensin. Iste o zmn tarihin en iyi mortal kombat oyunu olmayı hak eder...

• oyunu alırken premium almama rağmen yeni gelen triborg eklenmedi sebebi nedir acaba? story hiç oynamadım bide pcdeyim.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Premium sezon paketi içermiyor(gerçi şu an böyle birşeyde yok) kombat 1 paketini veriyor başka birşey verdiği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Premium sezon paketi içermiyor(gerçi şu an böyle birşeyde yok) kombat 1 paketini veriyor başka birşey verdiği yok.

hadi ya bide dünya para vermiştim hala üstüne yeni paketlere para istiyorlar demek ki.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Aynen .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya 60 Dolar XL fiyatı yeni oyunmu çıkardılar yok arkadaş en iyisi Delete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Bu ne ya 60 Dolar XL fiyatı yeni oyunmu çıkardılar yok arkadaş en iyisi Delete.

Sen olayı yanlış anladın galiba?

XL --> Tam oyun + DLC

DLC olan ise --> Kombat Pack 2

----

Kombat Pack'lerin açılımı ise şöyle;

Kombat Pack --> (Season Pass 1)
    Kombat Pack 2 --> (Season Pass 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ocak 2016; 21:45:07 >
  • Xl DLC olarak Tr psnde ne kadar

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım dostum saol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler ben ps4te goremiyorum cyrax sector vb DLC eki bu daha cikmadimi

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.