Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • net code güncellenmiş beta testler başlayacakmış harika haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psn de mkx indirim de Premium versiyonu ile normal versiyonu arasında ne farklar var çıkacak pack leri Vs içeriyor mu yoksa bu içerikleri almak için ücret falan mı odüyoruz kusura bakmayın biraz acemiyim Son olarak almaya değer mi

• Arkadaslar kapali olan fataltyler nasil aciliyor birde kapali olan kostumler nasil aciliyor

• YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Her karakterle klassik tower bitirdiginde kostümler çıkar bide krpyt de gidip oradaki taşları kirman lazim fatalty kostüm hepsi orda mevcut

• bu oyunda 3D varmı arkadaşlar? birde fatality leri kapatabilirmiyiz,böyle bir seçenek varmı?
  • Mortal Kombat X - Enhanced Online Beta

• Mortal Kombat XL Announce Trailer

• Beta'ya Kaydolmak İçin:

MKX Enhanced Online Beta

https://beta.mortalkombat.com/
  • adamlar oyun cıkmadan once yapması gerekenı oyun cıktıktan 1 sene sonra yapıyor o da guzel. oyun sektörünün geldiği noktaya bakın.
  • Herşeyi anlarımda cassie cage'in sub zero kostümü giymesi nedir. Sonyada scorpionun kostümünü giyiyor galiba. Hayırdır ninjamı oldular. Bunlar bu oyunun ninja karakterleri sayesinde çok sevildiğini anlamamışlar galiba. Şimdi ninja olayını laçkalaştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 21 Ocak 2016; 11:59:10 >
  • Neden bilgisayara yok :(

• arkadaslar selam biliyorsunuz ps indiriminde 93 liralıl ve 120 liralık iki versiyon vardı ben d
    90 liği satın aldım sanırım standart versiyon oyunu bügün kurabildim online mod be story moda giriş yok bunun için bi eklenti mi kurmam lazım yoksa paran buna yetiyor diyip sadece kendi kendime mi oynayacam ben

cehaletimi mazur görün daha 1 hafta oldı makinayı alalı bu ilk oyunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mstafagnc

arkadaslar selam biliyorsunuz ps indiriminde 93 liralıl ve 120 liralık iki versiyon vardı ben d
    90 liği satın aldım sanırım standart versiyon oyunu bügün kurabildim online mod be story moda giriş yok bunun için bi eklenti mi kurmam lazım yoksa paran buna yetiyor diyip sadece kendi kendime mi oynayacam ben

cehaletimi mazur görün daha 1 hafta oldı makinayı alalı bu ilk oyunum

Oyunun tamamının inmesi lazım. Oyun resmine gelerek ne kadarının indiğine bakabilirsin.
  • kuruldu yazıyor sadce belli bi kısmının indiğine dair bişi göremedim

• okey gördüm hocam sağolsasın daha 1/3 ü inmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: mstafagnc

kuruldu yazıyor sadce belli bi kısmının indiğine dair bişi göremedim

İnmeye devam eder. Tamamı indikten sonra Story Mod'a girebilirsin.
  • Şimdi benim sorum şu; sizce bu oyun Mortal Kombat XL ile sonlanır mı? Yoksa daha Dlc gelir mi? Fikriniz nedir?

• Hunter_C kullanıcısına yanıt
    Bana gore sanki bundan sonraki karakterlerden sonra Kombat pack 3 ile sonlandirir bi kaç da arena ekler bitirir gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gsabak1905

Bana gore sanki bundan sonraki karakterlerden sonra Kombat pack 3 ile sonlandirir bi kaç da arena ekler bitirir gibi

Bende onu merak ediyorum, XL sürümü tam sürüm diye nitelendirilebilir mi yoksa Combat pack 3 ve yeni Dlc ler XL sonrasında da gelmeye devam edermi? Başka oyunlarda bu olayın Örnekleri varmı?

• Hunter_C kullanıcısına yanıt
    Başka örnekleri bilmiyorum da devam ettirebilirler kombat pack 3 ile sonra bitirirler neden dersen rain sindel baraka noob gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.