Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım hala bi bilgi yok dostum bekliyoruz bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsabak1905

Sanırım hala bi bilgi yok dostum bekliyoruz bizde

Cok sagol dostum cevap icin..

• Sizce ps4 e damgasını vuran tekken 7 mi street fighter 5 mi yoksa mortal kombat x mi olacak :) ? Hatta king of fighter 14 de ekleyeyim :) bence mk x :) tek eksigi unreal engine 3 olması mk x in ...

• Oyunda 4 kisi oynamak icin tag modu mevcut degil, sizce dlc ile eklenir mi ?

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    Güzel olurdu ama sanmıyorum getireceklerini.

• Beni de eklermisiniz
    Psn id Godslifer666
  • Peki yeni bir arena veya ek olarak mini bir oyun secenegi getirirler mi yoksa sadece 4 karekter mi gelir ? Keske noob ve rain de olsaydı

• Oyunun premium sürümü 120 lira Tr psn'de. Ne dersiniz değer mi?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Dovus oyunlarini seviyorsan deger haci oyun kaliteli hem grafik hem oynanis guzel.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bro premium sürüme çıkmış ve çıkacak dlc'ler dahil mi? Oyun + Season pass bir nevi?

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bro premium sürüme çıkmış ve çıkacak dlc'ler dahil mi? Oyun + Season pass bir nevi?

Çıkmış dahil (Kombat Pack) Yani Tanya, Jason, Predator ve Tremor dahil birkaç da özel kıyafet var

Gelecek olan Kombat Pack 2 buna dahil değil.
  • Arkadaşlar, haftaya kompat pack 2 ile ilgili detaylı bir video yayınlanacakmış. Dört elle beklemede kalalım :) özellikle triborg'un varyasyonlarını merakla bekliyorum (daha cok robot smoke'u). Ikinci olarak sarhoş karekterimizi ve barakanın özelliklerine sahip olan alieni :) Hadi bakalım hayırlısı. Umarım bu paket ile birlikte yeni arena ve modlar da gelir. Yeni bir bilgi edindiginizde haberdar edin dostlar :)

• Şu bo rai chonun yine kusma hareketi olmasında. Komiklik olsun diye yapılmış ama antipatik oluyor sadece. Triborg önemli şimdi smoke, sector ve cyrax in hareketleri farklı. Umarım her varyasyonda ayrı hareketler yani kendi hareketleri olur. Yoksa bir espirisi kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRkronos

Şu bo rai chonun yine kusma hareketi olmasında. Komiklik olsun diye yapılmış ama antipatik oluyor sadece. Triborg önemli şimdi smoke, sector ve cyrax in hareketleri farklı. Umarım her varyasyonda ayrı hareketler yani kendi hareketleri olur. Yoksa bir espirisi kalmaz.

Ossurma fatalitysi bile olur
  • Beyler oyunu Tr psnden alsak ancak usa hesaptan oynadak Türk'ler ile oynayabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler oyunu Tr psnden alsak ancak usa hesaptan oynadak Türk'ler ile oynayabilir miyiz?

Oynarsın, hesap önemli değil oyunun bölgesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: TRkronos

Şu bo rai chonun yine kusma hareketi olmasında. Komiklik olsun diye yapılmış ama antipatik oluyor sadece. Triborg önemli şimdi smoke, sector ve cyrax in hareketleri farklı. Umarım her varyasyonda ayrı hareketler yani kendi hareketleri olur. Yoksa bir espirisi kalmaz.

Ossurma fatalitysi bile olur

Birde osurma fatality si vardı evet. Ne pislik herif bu ya ben olsam bundan sonraki kombat pack 3 ü mk4 özel yaparım. Fujin, reiko, kai, jarek çok iyi olurdu. Başka bir kombat pack için ninjalar özel falan noob, rain ve 2 ninja daha.

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    Bu çakal ed boon 1 ay arayla tek tek gosterir karakterleri oyunu güncel tutmak için ilk olarak deri yüz sonra robotlar sisko en son allen gelir diğer arena ve story mod nasıl olucak göreceğiz

• Ulan yayinlamayin artik ! Hiçbir espirisi kalmiyo..merak edip izliyorum sonra oyundan keyif almıyorum. .

• Video gelmiş triborg dediğim gibi 3 varyasyonun da kendi hareketleri var. Bo rai cho yine bildiğimiz gibi, leatherfacein hareketleri tahmin edebileceğimiz üzere testere ile alienda baya iyi yapılmış. Şunun tam çıkış tarihi bir türlü söylenmedi

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.