Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu dlc alınır, smoke cyrax sektor reyizler akar, alien da harika olmuş, ayrıca bir de yeni stage var mk9'daki stage.

• Klasik arenalardan the pit eklenmiş ama tek arena eklenmez ki seçim ekranında yerleşimi olmaz.4 tane olması gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRkronos

Klasik arenalardan the pit eklenmiş ama tek arena eklenmez ki seçim ekranında yerleşimi olmaz.4 tane olması gerekir.

Aynen dostum..ekrani gectim bisuru karakter basip duruyolar oyuna 1 tane arena ekliyolar..umarim en 6 tane eklenir..mk9 da tam 30 tane arena vardi bu oyunda sadece 12 tane..oyun baya buyuk boyutlu demo gibi ..3 senede tamamlicaklar herhalde! !!

• Kombat pack 3 karekterleri sunlar olsun: rain, noob saibot, fujin, jack sparrow :) bir de arena ve oyuna 4 kisilik tag modu eklesinler :)

• Mk x in cok karanlık bir yapısı var, aydınlık arenalar sart. Bu arada en iyisi bo rai cho demedi demeyin

• Bir arenadan fazlasi olabilir sanki 4 arena gelicek gibi belkide daha fazla tamam dlc karakterler ücretli olucak ama burdaki sorun acaba arenalar ve yeni story modu da ücretlimi olucak ed boon efendi kendini kaybetti son zamanlarda nerdeyse adam seçmek bile parayla olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: gsabak1905

Bir arenadan fazlasi olabilir sanki 4 arena gelicek gibi belkide daha fazla tamam dlc karakterler ücretli olucak ama burdaki sorun acaba arenalar ve yeni story modu da ücretlimi olucak ed boon efendi kendini kaybetti son zamanlarda nerdeyse adam seçmek bile parayla olucak

Artik story moda bi devam olmayacak diye biliyorum. .arenalarda parali olamaz neden dersen sen almadin karsindaki oyuncu aldi diyelim sende olmadigi icin o arenada oynayamayacakmisin onlinede ? Karakterler ve ekstra kiyafetler parali olur yine..umarim dedigin gibi arena daha fazla olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: x_abner

Kombat pack 3 karekterleri sunlar olsun: rain, noob saibot, fujin, jack sparrow :) bir de arena ve oyuna 4 kisilik tag modu eklesinler :)

Fujin ya. Acaip havali bi karakterdi. Su zamanki grafiklerle fatalitylerini dusunemiyorum

• Oyun ölu gibi suan canlandirmaya calisiyorlar ama cok zor. Gecen girdim online odalar bombos hatta oda yok bi tanesinde 21 kisi vardi.

Injustice 2 falan cikmali yakin zamanda.

• merhaba Mortal Kombat X Premium Sürümü farkları nelerdir normalden ?
  • beyler online da rakip bulmada sorun yaşıyorum türkiyeden oynayan varsa ekleyebilirisminiz beraber oynarız imzamda mecvut steam profilim iyi günler.
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın hani diyelim önceden bende Jason felan yoktu online oynarken ekranda duruyodu rakip alabiliyodu indirdiği için.yine aynı olabilir arena ekranda durur.ama inşallah dediğin gibi ücretsiz olur story modda paylasmislardi küçük bi video belki yaparlar

• Arkadaşlar mortalkombat almayı düşünüyorum sizce değermi online modu ne durumda oda onemli user çok mu ? yeni gelen pack canlılık katcak gibi duruyor aslında.
  • Yurytr mobilden girdigim icin cevap secenekleri cıkmıyor bu sekilde cevap vereyim. Mortal kombat x premium u sormussun, o mortal kombat x+piyasadaki tum dlc leri demek oluyor... Almaya deger mi demissin, kesinlikle deger. Online modunda lag yok ama online odalar da biraz bos...yeni pack oyuna renk katar suphesiz ama bu hali de almak icin yeterli nedenlere sahip caylak :)

• Merhaba arkadaşlar Mortal Kombat oyunumu satıyorum, fiyat 100TL. İst. içi elden teslim. Diğer iller kargo.

• Premium surum buyuk para tuzagiymis onu anladim. Adamlar birde 300 liradan satmislar vaktinde. Tek avuntum indirimde 120 lira gibi bir rakama almis olmam.

Herneyse premium surumde sadece oyun ve kombat pack 1 var. Goro Kold war kostum paketi Blue steel sub zero kostumu ve brezilya kostum paketleri hala parali.

Butun bu saydiklarimsa Kombat Pack 2 ye dahil edilmis yani onu alirsaniz belese gelmis olacak. Umarim premium sahiplerine kombat pack 2 yi indirimli verirler. Birde ona 60 lira bayilmayalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Premium surum buyuk para tuzagiymis onu anladim. Adamlar birde 300 liradan satmislar vaktinde. Tek avuntum indirimde 120 lira gibi bir rakama almis olmam.

Herneyse premium surumde sadece oyun ve kombat pack 1 var. Goro Kold war kostum paketi Blue steel sub zero kostumu ve brezilya kostum paketleri hala parali.

Butun bu saydiklarimsa Kombat Pack 2 ye dahil edilmis yani onu alirsaniz belese gelmis olacak. Umarim premium sahiplerine kombat pack 2 yi indirimli verirler. Birde ona 60 lira bayilmayalim.

Hocam bende indirimden almayı düşünüyorum. Normal sürümmü premium sürümmü alayım ?
  • Arkadaşlar ben oyunu Steam'den premium olarak almıştım ama oyunu PC'ye rezalet bir halde çıkardıklarından hiç keyif alamadım ve sinirlenip sildim. Bir daha da yüklemek istemiyorum. Hazır PS4 indirimi varken almak istiyorum ama bölge olarak TR'den alacağımdan oyunun sever doluluğu, lag durumları gibi vb. online durumları hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Dostum tr storeden alman iyi olur mk9 za göre iyi ama halen laglı maçlar. Türkiyeden oyuncularla rahat oynanıyor bu arada bugün Edboon twitterden GGPO anlamına gelebilecek bilmeceli bir tweet attı.
    GGPO ise lagsız dövüş oyunları için yazılmış bir netcode. Ya netcode güncellenecek ya da GGPO ile revize edilecek diye söylentiler var.
    Özetle al gitsin =)
  • 6 ya da 8 ay sonra kombat pack 3 acıklanır. Oyunda bayan karekter sayısı biraz az olmus genele oranlayınca, yani kombat pack 3 te bir bayan karekter garanti gibi... Bence o da sindel olacak :)

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.