Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Vay be, sektor cyrax 3.sü kim smoke sanırım ?, varyasyon olarak koymuşlar üçünü de.

Ben zamanında Noob-Smoke varyasyon olarak eklense keşke diye demiştim. Şimdi Cyrax-Sektor'u bu şekilde eklemişler ama 3. hali robot smoke mu başka bir şey mi anlayamadım. Bo Rai Cho enteresan olmuş, Deception'da ki halinden daha zayıf kilo vermiş Onun yerine keşke Noob Saibot olsaydı . Alien, Leater Face nedir aga iyice suyu çıktı MK bu yaa kaç tane oyun dışı karakter oldu gereksiz. Dışarda sevilen birsürü karakter kalmışken ne gerek var bunlara anlamadım...

Üçüncü varyaston Tribord isimli bir karakter diye okumuştum. Ne derece doğrudur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Bu arada videonun sonunda ps4 ve xbox one diyor yoksa pc için çıkmayacak mı?

Bir de robotların tasarımı beğendin mi? mortal kombat legacy dizindeki haline benziyor ben sevdim.

Aynen dizideki hallerine benziyolar baya..robotlarla cok alakam yok :) ama bi denerim tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat X'a Teksas Katliamı ve Alien'dan Karakterler Geliyor

Daha önce açıklanıldığı gibi Mortal Kombat X'un yeni karakterleri geçtiğimiz saatlerde düzenlenen The Game Awards etkinliğinde duyuruldu.

Kombat Pack 2'de yer alan karakterler arasında Teksas Katliamı'ndan tanıdığımız Leatherface (Deri Surat), Alien’dan Xenomorph, oyunun senaryo modunda karşımıza çıkmış olan Bo Rai Cho ve son olarak Cyrax, Sekter ve Robot Smoke'un birleşimi olan Tri-Borg adlı karakter yer alıyor.

Kombat Pack 2, 2016 yılında çıkışını yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Aralık 2015; 0:07:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien vs predator yaptıracaklar illa sector, cyrax, smoke ve alien çok iyi görünüyor. Bunlar kombat packlere devam eder. Noob saibot, fujin, reiko da gelir. Her kombat packin bir starı olsun mantığındalar. Görünen o ki bunun starı alien. Her tanıtım videosunda son gelen en havalı girişi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 5 Aralık 2015; 9:08:24 >
  • Bu alien büyük ihtimal baraka çakması olcak
  • Aynen... ilk gördüğümde aklıma o geldi benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisObit

Bu alien büyük ihtimal baraka çakması olcak

Zaten oyle olacak iki karakterlerinde ozelliklerini barindiracak..filmdede yaratik birlestigi canlinin ozlliklerini aliyo..

• Adamlar karakterlerden daha fazla para kazandılar.
  • Şu oyunun belkide en cix 2 karakteri Noob-Smoke ama adamlar çeri çöpü ekledi bir onlara sıra gelmedi. Neyse ki robotlar akıllarına gelmiş hayret doğrusu

• Kombat pack 3 de noobsmoke rain fujin kabal gelse çok geçerli olur.biraz mk havasına döner okadar söylenecek söz varki nedesek boş.buarada beyler bilginiz varmı ps4 e mk 1 2 trlgj yada shaolin monks felan oynanabilirmi yada varmıdır bilginiz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gsabak1905

Kombat pack 3 de noobsmoke rain fujin kabal gelse çok geçerli olur.biraz mk havasına döner okadar söylenecek söz varki nedesek boş.buarada beyler bilginiz varmı ps4 e mk 1 2 trlgj yada shaolin monks felan oynanabilirmi yada varmıdır bilginiz varmi?

Maalesef hicbiri oynanmiyor dostum.

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum olsaydi varya öyle bi imkan mkx oynamam yüzüne bakmam cd yi çöpe atarım direk ama ilk atari salonundan başlayıp sega sonrası ps1sonra ps2 de öyle heyecanla oynuyodum ki mk eğitim hayatımı yaktı şimdiki bi eksik bi tadı yok boş boş karakterler eminim benim gibi eski oyuncular bu oyundan memnun değildir.

• beyler şu scorpionun combolarını bi türlü yapamıyorum kafayı yiyecem sonunda şu videodakileri beceremiyorum var mı bunun bir püf noktası falan nasıl yapıyorlar ?

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Enerji barının hepsi dolmadan kullanabiliyor muyuz acaba enerjimizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzcon08

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Enerji barının hepsi dolmadan kullanabiliyor muyuz acaba enerjimizi?

Enerji dedigin x ray se kullanamiyosun dostum..kullanmak icin hepsi dolunca r2 l2 ayni ayda basman gerekiyor

• jason,predator tamam da allien ve texas katliamındaki herifin gelmesi oyunun tadını kaçırdı bence.o kadar orjinal karakterin var koy onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

quote:

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Enerji barının hepsi dolmadan kullanabiliyor muyuz acaba enerjimizi?

Enerji dedigin x ray se kullanamiyosun dostum..kullanmak icin hepsi dolunca r2 l2 ayni ayda basman gerekiyor

Teşekkürler cevap icin hocam. Yani 1 bar doluyken o bari başka bir hareket icin (varsa eger) kullanamiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

quote:

Teşekkürler cevap icin hocam. Yani 1 bar doluyken o bari başka bir hareket icin (varsa eger) kullanamiyorum

Rica ederim.bir barin doluysa onunla yaptigin ozel hareketi mesela buz atiyorsan r2 ye basarak yaparsan daha guclu bir atak yapıyorsun.

• Tekrar teşekkür ederim hocam.

• selam

sub zero nun kolay yapılabilen kombosu varmı? bide alttaki enerji barları ne işe yarıyo? tşk
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.