Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle serverlar dolu mu. Ve insanı oyundan bıktıran kişi sayısı çok mu? Üst üste aynı haraketi yapan ya da deli gibi kombolar çakıp kendisine dokundurmayan.
  • bende en çok coins kazanmak sekli nedir en çok coins hangi mod yada oyun sekli veriyor bilgisi olan varmı
  • barisyeter B kullanıcısına yanıt
    2 el ürüne sıfırından fazla fiyat cekiyorsun.
  • Oyunu elimden çıkaracağım. Oyuna karakter güncellemesi vs gelirmi ?
  • Gelecek.
  • arkadaşlar oyun Kinguin.Net üzerinde 23 TL PC Sürümü Kombat Pack içeren sürüm ise 30TL sizce hangisi alınmalı extra 4 karaktere değer mi 7 lira fazla vermek...
  • Mortal Kombat X Kombat Pack 2 Official Trailer (Cyrax/Sektor, Bo Rai Cho, Leather Face and Alien)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Aralık 2015; 2:17:17 >
  • Vay be, sektor cyrax 3.sü kim smoke sanırım ?, varyasyon olarak koymuşlar üçünü de.
  • Varyasyon olayı aşmış. Şu oyuna acil Cpu v Cpu modu gelmeli. Bir tek ben mi seviyordum bu adamları küçükken turnuva yaptırmayı?
  • Mk9 u inanilmaz severek oynamistim ama mkx i aldiktan bir sure sonra sattim. Mk9 dan sonra hayal kirikligi oldu benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de Predator, Jayson, Alien, Leather fa.... bu ne beee! Ulan MK evreninde adam mı kalmadı. Yeter artık.
    Not: En azından robotlara sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Vay be, sektor cyrax 3.sü kim smoke sanırım ?, varyasyon olarak koymuşlar üçünü de.

Ben zamanında Noob-Smoke varyasyon olarak eklense keşke diye demiştim. Şimdi Cyrax-Sektor'u bu şekilde eklemişler ama 3. hali robot smoke mu başka bir şey mi anlayamadım. Bo Rai Cho enteresan olmuş, Deception'da ki halinden daha zayıf kilo vermiş Onun yerine keşke Noob Saibot olsaydı . Alien, Leater Face nedir aga iyice suyu çıktı MK bu yaa kaç tane oyun dışı karakter oldu gereksiz. Dışarda sevilen birsürü karakter kalmışken ne gerek var bunlara anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 4 Aralık 2015; 12:36:25 >
  • Karakterler guzel leatheeface yi baya beğendim.bukadar karakter koyup yeni arenalar koymazlar allah bildigi yapsin bunlari ne diim !

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Karakterler guzel leatheeface yi baya beğendim.bukadar karakter koyup yeni arenalar koymazlar allah bildigi yapsin bunlari ne diim !

Videodan anladığım kadarı ile yeni arenalar var. Sektör/ cyrax dışında karakterlerin yüzüne bakmam fakat en çok istediğim karakter cyrax sonunda geldi oyun benim için yeni başlıyor. Bora cho çok gereksiz neden bunu yaparlar anlamam (acaba kombat pack 3 de mi olacak ) zaten diğer karakterlere başından karşıydım her neyse dediğim gibi cyrax ve sektörün gelmiş olması bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Karakterler guzel leatheeface yi baya beğendim.bukadar karakter koyup yeni arenalar koymazlar allah bildigi yapsin bunlari ne diim !

Videodan anladığım kadarı ile yeni arenalar var. Sektör/ cyrax dışında karakterlerin yüzüne bakmam fakat en çok istediğim karakter cyrax sonunda geldi oyun benim için yeni başlıyor. Bora cho çok gereksiz neden bunu yaparlar anlamam (acaba kombat pack 3 de mi olacak ) zaten diğer karakterlere başından karşıydım her neyse dediğim gibi cyrax ve sektörün gelmiş olması bana yeter.

Aynen sanırım yeni arena yine yok..surekli dolduruyolar bisuru karakterle..neyse en azından taze bi kan gelecek oyuna bi sure daha goturur bizi :) burdan arkadaslara rica etmistim ed boon u bombardumana tuttuk twitter dan arena yeni arenalar icin ses seda yok..

• quote:

quote:

quote:

Aynen sanırım yeni arena yine yok..surekli dolduruyolar bisuru karakterle..neyse en azından taze bi kan gelecek oyuna bi sure daha goturur bizi :) burdan arkadaslara rica etmistim ed boon u bombardumana tuttuk twitter dan arena yeni arenalar icin ses seda yok..

Ben de bence var diyorum 0:10 saniyeye bak oyun içi gibi bir de bu arenayı daha önce görmüş gibiyim sadece değiştirilmiş. Bende yeni arenalar olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=dB6yrN7o1Xw

• Son gelen pack in ismi ne arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de bence var diyorum 0:10 saniyeye bak oyun içi gibi bir de bu arenayı daha önce görmüş gibiyim sadece değiştirilmiş. Bende yeni arenalar olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=dB6yrN7o1Xw

10. Saniyedeki mekan lin kuei tapinagi story modda subzero orda oturuyodu..o mekanlar elden gecirilip kullanilablir..bi ara pit arenasi olacak diyolardi..bakalim ocaktan itibaren biseyler görmeye baslariz..

• Bu arada videonun sonunda ps4 ve xbox one diyor yoksa pc için çıkmayacak mı?

Bir de robotların tasarımı beğendin mi? mortal kombat legacy dizindeki haline benziyor ben sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 4 Aralık 2015; 20:44:22 >
  • Eğer o smoke ise ben de alırım bu packi galiba ki %99 cyborg smoke bu.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.