Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kombat pack 3 ile ilgili bi şey yok abi. sadece uzun zamandır mk oynayanlar onu bekliyor. ve içerik olarak beklentilerinin bulunduğu videolar paylaşıyorlar. resmi bi açıklama yok. fakat mortal kombat xl çıktıktan sonra yeni bi içerik gelmesi zor gibi görünüyor. her şeyi içeren bir oyun daha çıkarıp tekrar yeni bi şey eklemek büyük sahtekarlığa girer. ben geleceğini pek düşünmüyorum ama gelmesini isteriz tabi.
  • Merhaba arkadaslar , mkx aktif oyuncu orani ne durumdadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdensanli -- 25 Mayıs 2016; 15:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozdensanli O kullanıcısına yanıt
    gayet iyi durumda. hala oynayan var. başta ben olmak üzere. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

kombat pack 3 ile ilgili bi şey yok abi. sadece uzun zamandır mk oynayanlar onu bekliyor. ve içerik olarak beklentilerinin bulunduğu videolar paylaşıyorlar. resmi bi açıklama yok. fakat mortal kombat xl çıktıktan sonra yeni bi içerik gelmesi zor gibi görünüyor. her şeyi içeren bir oyun daha çıkarıp tekrar yeni bi şey eklemek büyük sahtekarlığa girer. ben geleceğini pek düşünmüyorum ama gelmesini isteriz tabi.

Bu konuda bir fikrim yok ama isterdim ki hikayede yer alan ve karşılaştığımız rain baraka noob gibi karakterlerinde çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.

• valla herkes bekliyor öyle bi şey. umarım gelir. barakayı şu ortamda görmeyi çok isterdim. mortal kombat x e çok yakışacaktır.
  • Bu oyunu youtube da izlemesi zevkli oluyor ama oynaması benim için işkence. Bildiğin mk oynama özürlüyüm bit türlü oynayamıyorum mantığını çözemedim bir tuşun devamlı guard için basılı tutulması fikri beni sinir ediyor. Sf tekken kof hepsini zamanında oynadım halen sf oynuyorum ama mk ın sadece ps1 de trilogy vardı 2d onu oynayabiliyordum bu 3d olanları hiç oynayamadım. Ps1 de ki 3d oyunu bence en güzeli oydu. Pervaneye atıp fatality yapılıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

valla herkes bekliyor öyle bi şey. umarım gelir. barakayı şu ortamda görmeyi çok isterdim. mortal kombat x e çok yakışacaktır.

Aynen jasonu falan koyacaklarına barakayı koyaydınız ya.jasonun alienin ne işi var bu mkx de.mk evrenine ters.Ee malesef pazarlama stratejisi wbros olunca yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 25 Mayıs 2016; 20:42:39 >
  • Kombat pack 3 konusunu aydınlıga kavusturaym. Ed boon MK 11 daha sıcak bakıyordu. Lakin bircok onemli yerde oynayıcı oylamasına sundu. Oylamada sunlar vardı sıradaki oyun mk xxl (kombat pack 3) mü olsun, mk 11 mi olsun, yoksa mk sholin monks mu olsun... Oylamada en cok oyu kombat pack 3 aldı her yerde. Bu da boon u kombat 3 u hazirlamaya itti. Simdiden yabancı oyun siteleri dlc karekterlerini tartısmaya basladı. Akuma, batman gibi isimler bile diyen var. Google a mortal kombat x yazın ve haberler kısmını tıklayın. Oradaki yabancı haberleri okuyun. Ingilizceniz biraz iyi olmalı ama... Türk oyun sitelerinde bi haber yok, tırt yani... Size mesela yabancı ve guvenilir bir link atacagm:http://christiantimes.com/article/mortal-kombat-x-kombat-pack-3-rumors-the-joker-from-injustice-gods-among-us-to-be-included/55827.htm

Bu arada ben en cok noob, rain, sindel, jack sparrow gelsin isterdim :) ama kombat pack 3 cikarsa muhakkak bir korku filminden karekter eklerler. Oyundaki bayan karekter sayısı da oransal olarak biraz az kaldı yani en az bir karekter bayan olacak. Bunların kesisim kümesi ise dabbe bir cin vakasında oynayan, icine cin girmis kız kombat pack 3 ün yeni karekteri olmaya aday :D

• Bu arada baraka artk gelmez, alien gelerek barakanin mkx defteri kapattilar. Alien barakanin icine girdi zaten.. Gelmesi en ihtimal noob, rain

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    mortal kombat'ın kemik bi oyuncusu var. yıllardır mk 3 ve ultimate oynayanlar var. mesela ben. mk x cidden beklenenden çok daha iyi bi oyun oldu. oyun çıkalı henüz 1 yıl olduğunu düşünürsek, kombat pack 3 gelme ihtimali daha ağır basıyor. mk x in daha ekmeğini yemek isteyecektir ed boon. çünkü elinde en iyi mortal kombat oyunu duruyor şu an. ve biliyo ki bu oyunun hayranları bırakmayacaktır mk x oynamayı. ben 1 yıldır azaltsam da haftada 2-3 kere gene oynuyorum. oynayacağım da.
  • Selamün Aleyküm.

Herkese iyi günler.

Oyun ile ilgili birkaç sorum olucak arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- İlk olarak R2 ile yapılan kombinasyonları bir türlü beceremiyorum. Örneğin: (Sağ+sol+X+R2)... R2 tuşuna ne zaman basacağımı bir türlü kestiremiyorum. Tutorial Mode kısmında bir iki kere yaptım ama dövüş esnasında yapamıyorum.

2-Oyunda genellikle Future Raiden karakterini kullanıyorum. Karakterin sadece 1 adet Fatality'si açık. Diğerlerini açmam için ne yapmam gerekiyor?

3-Oyunu cep telefonundaki oyun ile birleştirdim. Birkaç maddeyi yapamıyorum. (1- Perform 5 Faction Kills /// 2-Perform 3 Stage Fatalities against Jacqui /// 3-Take First place in a Tower Battle...) (Bunları nereden ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. PS4'de oynadığım oyunun Cep telefonunda ki oyuna +'sı olsun istiyorum.)

Kusura bakmayın uzun oldu. Cevaplarsanız çok sevinirim. :)

• Beyler herkese selam, bende oyunu ps4 için xl paketini satın aldım ama online ve story modu aktif değil, neden olduğunu bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: raptorcengiz

Beyler herkese selam, bende oyunu ps4 için xl paketini satın aldım ama online ve story modu aktif değil, neden olduğunu bilen var mı acaba?

Tamamı inmemiştir de ondan.
  • raptorcengiz R kullanıcısına yanıt
    ya tam inmedi ya da karakterlerle biraz oynaman gerekiyor
  • Injustice 2 cikiyor, mk dan ellerini cektiler anlasilan

• 4 kisi oynayabiliyor muyuz ?

• İki kişi oluyor en fazla.
  • arkadaşlar ps4 için mortal kombat satacak olan var mı pri yada sec. farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcan42

arkadaşlar ps4 için mortal kombat satacak olan var mı pri yada sec. farketmez

dlc siz tr psn pri hak var ister misin
  • ps4 için bu oyunu alacam ama online kısmı dolu mu alınır mı sizce bu satten sonra
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.