Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun BAE PSN'de 18 dolara düşmüş 52 TL'ye geliyor. Alınır mı sizce? Yoksa ille de XL'mi alınmalı? Bir de BAE PSN'den nasıl alacağız?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    al bence xl de sadece 8 karakter fazla o karakterlerle oynamam diyorsan al.
  • Sonunda netherrealm pack açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sadece kombat pack'teki karakterler kaldı yani bi 12 tane kadar karakter kaldı onları da aldım mı paketlerdeki tüm karakterler elimde olmuş olacak

• Forum artık oyundan uzak galiba herkes sıkılmış bende neredeyse 1 haftadır açmadım test your luck sıfırlandı artık kimsenin bişey yazası yok gerçi oyun zamanla unutulacak ben ps4 almayı düşünüyom yanında da mortal kombat alırım onu oynar bitiririm sonra yanına bide pes 2016 alırım canım sıkıldıkça arkadaşla falan hem mortal kombatı hemde pes 2016'yı iki kişilik oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destan1010 -- 26 Temmuz 2016; 15:53:10 >
  • Kardeş fakir versiyonunu değil ps4teki versiyonunu oyna, netherrealm pack ne burası ps bölümü ios ya da android değil.
  • Haha ya bende diyorum bi terslik var ama

• Herkese merhabalar,

Mortal Kombat X alıp XL olarak upgrade ettim.Bu 9 adet karakterin açılması gerekmiyor mu? Karakteri seçmek için üzerine geldiğimde store kısmına yönlendirip her karakteri parayla almaya yönlendiriyor oyun. Story mode vs. bitirmek mi gerekiyor?(Gerçi story mode için kapalı olan bir karakter üstünde story mode bitince unlock olacak yazıyordu bunlarda direk satın al yazıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

Herkese merhabalar,

Mortal Kombat X alıp XL olarak upgrade ettim.Bu 9 adet karakterin açılması gerekmiyor mu? Karakteri seçmek için üzerine geldiğimde store kısmına yönlendirip her karakteri parayla almaya yönlendiriyor oyun. Story mode vs. bitirmek mi gerekiyor?(Gerçi story mode için kapalı olan bir karakter üstünde story mode bitince unlock olacak yazıyordu bunlarda direk satın al yazıyor)

Bedava değil o karakterler xl güncellemesi bedava sadece o da balans ayarı için.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hay allahim ya ne kadar sacma bir is olmus balans ayari dediginiz nedir?cevap icin tesekkur ederim bu arada

• Karakterler arasi güç ayari.

• bu fatality pack ne acaba bilen var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılsakal89 -- 28 Temmuz 2016; 22:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılsakal89

bu fatality pack ne acaba bilen var mıdır

Klasik fatality pack, mk 1-2-3'deki klasik fatalityleri yapabiliyorsun satın alınca.
  • Psn Us olan ve oynamayı bilen varsa ekleyebilir.

Psn: Karpuzcu

2016 yılında region lock nedir arkadaş ya, aldığıma alacağıma pişman oldum. Zaten yeterince dengesiz bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Klasik fatality pack, mk 1-2-3'deki klasik fatalityleri yapabiliyorsun satın alınca.

peki hocam easy fatalityx30 denılen paketi satın alınca totalde 30 tane kolay fatalıty mı yapılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

peki hocam easy fatalityx30 denılen paketi satın alınca totalde 30 tane kolay fatalıty mı yapılıyor

O da tek tusla fatality onu almana gerek yok zaten kolay fatalityler ve nette yaziyor hepsi

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    super tesekkur ederım hocam =)
  • Merhaba arkadaşlar.

Oyunun mobil versiyonundaki bazı karakterleri açma konusunda (bizde bu "console to mobile unlock" diye geçiyor.) yardımcı olmak isteyen varsa mesaj atabilir mi?

Sizde de bu tür bir "mobile to console unlock" durumu varsa her türlü yardımcı olurum tabii ki.

Bir arkadaş bir bug nedeniyle sadece giriş yapmanın bile birçok "console to mobile" özelliğinin aktif olabildiğini söylemişti. Belki hiç uğraşmak gerekmeyecek bile. Benim için en önemlisi injuctice scorpion, daha sonra undercover cassie cage, daha sonra da cybernetic jacquie briggs.

Lütfen bu yaşta bir playstationcıya (bak yazarken bile tuhafıma gitti. Playstationcı nedir ya) sokmayın beni. :)

• Selamlar, kombo çalışırken bazen 2 hareketi bağlayamıyorum örnek vermem gerekirsehttps://www.youtube.com/watch?v=b3E3qEr2ATo 1:06 da ki hareketi yapamıyorum ne kadar hızlı denersem deneyeyim olmuyor bunun bir taktiği falan var mı?

not:baya yeniyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan260

Selamlar, kombo çalışırken bazen 2 hareketi bağlayamıyorum örnek vermem gerekirsehttps://www.youtube.com/watch?v=b3E3qEr2ATo 1:06 da ki hareketi yapamıyorum ne kadar hızlı denersem deneyeyim olmuyor bunun bir taktiği falan var mı?

not:baya yeniyim.

Var, çalışmak, zaten o harekete kolay bile denmez, geri xx hemen aşşağı ileri üçgen bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.