Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

PC konusunu bulamadım oyunun buradan yazayım. Oyunun XL sürümüne sahibim steam'de. İlk zamanlar kontorland kontrolcüm ile rahatça oynuyordum. Sonra bir şey oldu kol çalışmamaya başladı. Bu ve witcher 3'te. Sonra bir şekilde witcher 3 sorununu çözdüm. Ve Steam big screen'de de çalışıyor kol. Fakat bir türlü mortal kombat kontrolcüyü görmüyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı ?

Kontorland i o kadar gordugune sukredin. Plastigi oyun kolu diye satan firmadan ne beklenir. Logitech kollarini deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Maçı durdurunca moves list diye çıkıyor, hem özel hareketler hem de fatality/brutalityleri oradan bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı .dll dosyalarını değiştirerek çözdüm hocam teşekkürler yine de. Logitech gamepad kullanmak isterdim elbet fakat 40 liraya anca şuan kullandığımı alabildim. 40 liralık da performans gösteriyor zaten. Aim almak falan zor biraz bu kontrolcü ile. Fakat elden bir şey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Maçı durdurunca moves list diye çıkıyor, hem özel hareketler hem de fatality/brutalityleri oradan bulabilirsin

Mehmet Abi 10 hits kupaları kaldı benim. Ona da çözüm alayım :)
  • GOZ_35 kullanıcısına yanıt
    Bir modifier var, onu açtıysan çok rahat 10 hit kombo yapılıyor, juggle olması lazım adı, rakibe vurunca uzun süre havada asılı kalmasını sağlıyor, o modifier ile iki kişilik maç açıp istediğin karakterle 10 hit alırsın rahatlıkla, living towersları uzun süredir oynamışsan büyük ihtimal bu dediğim modifierı açmışsındır

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Kralsın.
  • Arkadaşlar oyunu yeni kurdum karakterlerin çoğu kapalı bunları hangi modda oynayarak açabilirim ya da açmanın başka bir yolu var mıdır ?

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Oyunun tamami inmediyse ondan olabilir.Tamami inince açılıyor tüm karakterler.

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    X mi yoksa XL mi almıştın?

Eğer X aldıysan, 9 karakteri oyun içinden açmanın yolu yok XL ile gelen karakterler ancak ayrıca XL pack satın alıp veya karakterleri PS Storedan tek tek satın alıp açabiliyorsun, bunlar dışında 1 karakteri de hikaye modunu bitirip açıyorsun.

XL aldıysan ve karakterler kapalı görünüyorsa üst mesajdaki arkadaşın belirttiği gibi oyunun indirmesi devam ediyordur, indirme tamamlanınca açılırlar

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Oyun tam inmediğindenmiş evet. Teşekkür ederm

• Online trophy'ler için birbirimizi ekleyelim arkadaş, özellikle geç saatte girebilecek arkadaşlarla peş peşe 10 win kupasını da rahat alırız. Koordine olursak 15 dk'yı geçmeden 2 kişi açabileceğimiz tüm online trophyleri açarız. PSN: Crack-Gatsby
  • Aşırı zorlanıyorum ama oyun çok keyifli, piyasadaki en iyi dövüş oyunu olabilir.
  • şuan fiyatı ne kadar acaba bende almak istiyorum da

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Şu an indirimde 65 TL’den satılıyor, geçen sene en düşük 50 TL’yi görmüştü fakat tekrar ne zaman o fiyata iner bilinmez

• Arkadaşlar merhaba,

Brutality nasıl yapılıyor ? Oyunu 1 hafta oldu indireli fatality'leri rahatlıkla yapıyorum fakat brutality olmuyor...Adamın canı az benim x-ray komple dolu brutality tuşlarına options'tan girip bakıyorum yapıyprum ama nafile...
  • Brutality icin gerekli kosullari yazmasi lazim, mesela belli bir ozel hareketi mac esnasinda minimum 5 kere yapip, adamin canini sifirlayacak son vurusu da o ozel hareket ile yapip ayni anda asagi ok tusuna basmak gibi, bir de bazi brutality'ler karakterlerin formuna ozel oluyor buna da dikkat etmen lazim, optionstan brutalitylerin aciklamalarina bakarsan tum bu detaylari yaziyor. Mac sonunda finish him/her yazmissa brutality yapamamissin dmektir, brutalityler aninda aktif oluyor.
  • Merhaba,
    Konsola dövüş oyunu arıyorum, mortal kombat' ı önerir misiniz?

Bu arada bu oyun X değil miydi veya XL yeni mi çıktı?
  • sec yada pri hesap satan varmı arkadaşlar 170 tl hala fiyatı indirmiyorlar beklemekten sıkıldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Merhaba,
    Konsola dövüş oyunu arıyorum, mortal kombat' ı önerir misiniz?

Bu arada bu oyun X değil miydi veya XL yeni mi çıktı?
    X ile XL aynı oyun. XL olanında bütün DLC'ler dahil.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, oyunu denedim de hareketleri öğrenmek baya zaman alacak gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.