|
Mortal Shell (2020) [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Dün dost Kayaoğlu oynuyordu galiba oyun beta da. Estus yok diye garipsemişti. Souls tarzı oyunları dost ta seyrederim güzel oynuyor. Estus yok mu oyunda ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyun güzel ama ben de o basamak ve maske tuzağına düştüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda epic store da kuponla birlikte 35 TL ye alabiliyorum bu oyunda mı kullansam tercihimi başka bir oyunda mı bilemedim şu basamak sorunu düzeldi mi mesela bilgisi olan var mı?
-
-
Oynayanlar nerdesiniz ? Ben oyunu beceremiyorum ama beğendim :) mario da bile 3 ten sonra tekrar oynamam aynı yeri öğlenden beri ilk boss un etrafında dolanıyorum :)
bu arada saz çalma metro exudus u anımsattı bana :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 28 Aralık 2020; 20:1:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903Oynayanlar nerdesiniz ? Ben oyunu beceremiyorum ama beğendim :) mario da bile 3 ten sonra tekrar oynamam aynı yeri öğlenden beri ilk boss un etrafında dolanıyorum :)
bu arada saz çalma metro exudus u anımsattı bana :)
up up
-
Merhabalar, Mortal Shell'de oyun içinde zorluk seviyesni düşürüp çıkartabiliyor muyuz?
-
Gözü parlayan ablalar arası geçiş amele gibi yürüyerek mi oluyor sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Souls oyunlarına alerjim olmasına rağmen bu oyunda farklı bir şey var. Aşırı derecede zor, mekanikler çeşitli geldi. Bir şey anlamıyorum ama oynamaktan da kendimi alıkoyamıyorum, daha ilk yerdeyim bakalım bitirebilirsem kendimi ödüllendireceğim :D
-
Oyun şu an Epic de ücretsiz 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X