Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mosso 2671TB Deore SET bisiklet Satın Al 22 Mart 2018 23:47 1 1 Mosso 2671TB Deore SET bisiklet merhabalar bisikletim sıfırdır yazın almıştım fakat işim gereği fazla kullanmadım.üstünde stok mtb lastık geldıgı ıcın çıkartıp şehir lastikleri taktım. (rubena stop thorn ultimate)dağ ve yol olmak uzere 2 çift lastık bulunmaktadır.en ufak cızıgı ve darbesi yoktur.full deore settir ve gidondan kilitli maşa bulunmaktadır.istanbul içi arabam ile teslim edebilirim.bisikletin yanında kilit pomba lastik yaması için bazı eşyalar vereceğim.iletişim için lütfen whatsappı kullanmanızı istiyorum.543 486 834 34teşekkur ederım.resim temsilidir.M KADRO Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık ryzen 1500x Satılık Bandrollü Kitaplar