Şimdi Ara

carraro sportive 225 kadro boyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ve arkadasim hotlevel bu modeli alicaz ki arkadasim aldi banada onayak oldu fakat biz ikimzde 1.90 boyundayiz ve internetten arastirmalarimiza gore kadro boyu 50 ve uzeri 53 falan olarak bir deger verdi boyumuza gore ama bu modelde ise su ana kadar sadece 46 yani medium kadro boyu bulabildik sizce bu cok sikinti cikarirmi illa large veya xlarge mi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz. O boyla o kadro imkansız. Aşağıdaki konuyu okuyun lütfen;

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80109

İleride çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız. "Seleyi yükselt, hiçbir şey olmaz" diyen şuursuz bisiklet satıcılarına da aldanmayın. Onların tek amacı satmak. Gerekirse modelden vazgeçin ama yanlış kadro seçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Olmaz. O boyla o kadro imkansız. Aşağıdaki konuyu okuyun lütfen;

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80109

İleride çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız. "Seleyi yükselt, hiçbir şey olmaz" diyen şuursuz bisiklet satıcılarına da aldanmayın. Onların tek amacı satmak. Gerekirse modelden vazgeçin ama yanlış kadro seçmeyin.

anladım hocam arkadaşım sırf bu yüzden iade edicek yada bulunursa değiştiricek dediğiniz gibi ben başka yerle anlaştım ama kadro boyu 46 olunca ve başkada olmayınca size danışayım dedim herhalde başka model alacağız ki bu model çok güzeldi son kez yarın asıl bayisini arayacağım varsa üçe beşe bakmam alırım teşekkürler

• Ben 3 gün önce bu modelden aldım. Çok iyi bir bisiklet , fakat kadro boyunda sorun yaşıyorum. Muhtemelen iade etmek durumunda kalacağım. Siz siz olun kadro boyunu kontrol etmeden almayın...

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80109 (bu başlıktan yardım alabilirsiniz)
  • 225'lerin standart olarak 46 ve 51 cm'lik kadroları var (üçüncü bir kadro boyu yok maalesef).

Tavsiyem; arkadaşınız elindeki 46'lık olanı iade etsin ve Carraro'nun sitesinden, yaşadığınız yerdeki satış noktalarının iletişim bilgilerinden onları tek tek arayarak 51 cm'lik kadro olup olmadığını, eğer yoksa temin etme imkanlarını sorun. 2 tane alacağınızı da belirtirseniz bir şeyler yapacaklardır.

Yukarıda da dile getirildiği gibi 46'lık kadro ileride size büyük sıkıntılar doğurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 25 Nisan 2014; 21:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fefa

225'lerin standart olarak 46 ve 51 cm'lik kadroları var (üçüncü bir kadro boyu yok maalesef).

Tavsiyem; arkadaşınız elindeki 46'lık olanı iade etsin ve Carraro'nun sitesinden, yaşadığınız yerdeki satış noktalarının iletişim bilgilerinden onları tek tek arayarak 51 cm'lik kadro olup olmadığını, eğer yoksa temin etme imkanlarını sorun. 2 tane alacağınızı da belirtirseniz bir şeyler yapacaklardır.

Yukarıda da dile getirildiği gibi 46'lık kadro ileride size büyük sıkıntılar doğurur.

Arkadaşlar 1.72 boyum var şimdi şu linkteki tabloya bakarsak 225 bana hayal gibi duruyor. Ama carraroda 2 kadro üretiyor. Nasıl olacak bu iş ?

Ayrıca 51cm'lik kadroyu gördüm ben ve binmekte zorladım. Bu konuda atladığımız bir olaymı var? Bu aşağıda verilen bilgiler neye göre yazılmış?

Carraro'da tek alternatifim 46 kadro, yani alsam ileride kas ağrılarımı yaşarım sizce...

Yol Bisikleti - Road Bike

Boy Kadro Boyu (cm)
    155 - 165 48 - 51 cm
    165 - 170 51 - 53 cm
    170 - 175 53 - 55 cm
    175 - 180 55 - 57 cm
    180 - 185 57 - 60 cm
    185 - 190 60 - 62 cm
    190 - 195 62 - 64 cm
    195 - 200 64 - 999 cm

• RIDVANBAL kullanıcısına yanıt
    O tablo bir işinize yaramaz çünkü siz yol bisikleti ölçülerine bakıyorsunuz ve 225'ler yol bisikleti değildir. Yol bisikleti geometrisi ile Sportive gibi hibrit sınıf bir bisikletin geometrisi aynı olmayacağı için incelediğiniz o değerler sizi tamamen yanıltır.

Dağ bisikleti segmenti ile şehir bisikleti segmentinin melezi olan Sportive gibi hibrit bisikletler için bu tür tablolar sağlıklı sonuç vermiyor ne yazık ki. Bu tür listeler sadece ana segmentlerin geometrik özelliklerine göre hazırlanıyor. Hibrit, Cyclocross gibi ara segmentler için en sağlık sonuç bisikleti denemektir.

Bu ön bilgiden sonra sorunuza şöyle bir yanıt vereyim; kas ağrısı yaşasanız yine iyi. Vücut anatominize uygun olmayan bir bisiklet kullanmanız halinde eklem ağrılarından tutun da omurların zorlanmasına kadar pek çok sıkıntı yaşamanız olası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    carraro 223 vs carraro elite 706
    3 yıl önce açıldı
    Bianchi mi? Carraro mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fefa

O tablo bir işinize yaramaz çünkü siz yol bisikleti ölçülerine bakıyorsunuz ve 225'ler yol bisikleti değildir. Yol bisikleti geometrisi ile Sportive gibi hibrit sınıf bir bisikletin geometrisi aynı olmayacağı için incelediğiniz o değerler sizi tamamen yanıltır.

Dağ bisikleti segmenti ile şehir bisikleti segmentinin melezi olan Sportive gibi hibrit bisikletler için bu tür tablolar sağlıklı sonuç vermiyor ne yazık ki. Bu tür listeler sadece ana segmentlerin geometrik özelliklerine göre hazırlanıyor. Hibrit, Cyclocross gibi ara segmentler için en sağlık sonuç bisikleti denemektir.

Bu ön bilgiden sonra sorunuza şöyle bir yanıt vereyim; kas ağrısı yaşasanız yine iyi. Vücut anatominize uygun olmayan bir bisiklet kullanmanız halinde eklem ağrılarından tutun da omurların zorlanmasına kadar pek çok sıkıntı yaşamanız olası.

Arkadaşlar benimde boyum 167 cm. carraro 225 sportive almak istiyorum. 46 kadromu almam iyi olur. Bulunduğum ilde carraro bayisi yok. Deneme şansım da yok. İnternetten getirteceğim. Acil yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler...

• Beyler 181 cm bıy 80-81 cm bacak içi
    Sehir bisikleti olan bianchi discovery man yada retro almayı düşünüyorum. Sizce kaçlık kadro almalıyım cm olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 1 Ocak 2016; 23:18:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    183 boy aynı bacak içi için bana da lazım bilgi.
  • Carraro 225 modeli icin

185 cm boy, 83cm bacak uzunlugu

Kadro kac tavsiye edersiniz arkadaslar, benzer boy olculerinde bu bisikleti kullanan var mi?

49-51 arasinda kaldim cok fark eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.