Bildirim
Mosso Legarda 1721 MSM V hakkında (2. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thesoulshaker
1721 mdm v için 750tl peşin ödemede anlaştım,
Kullanılacak yol cok bozuk değilse msm ye gerek yok bence, çünkü amortisör sizin pedala uyguladığınız kuvvetin bir kısmını sönümleyerek fazla enerji harcamanıza sebep olur-daha cok yorar.
hocam mosso bisiklet.net ten mi anlasmistiniz.? yiba carsisinda yeni motor diye bi yer var oradan mi? bana peşin 800 dediler de ondan soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaça satıyorsun? -
mode maşa nasıldır sizce?
Bu konuda bilgi bulabildiniz mi hocam 1821 modelini satın almayı düşünüyorum fakat herhangi bir inceleme bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: first9
mode maşa nasıldır sizce?
bahsi geçen modeli kullanıyorum hocam şu an. ilk defa profesyonel bisiklet kullandığım için kıyaslama yapamıycam ama şu anlık bi sıkıntım yok. düz yolda amartisörü kilitliyorum, çukurluk olan yerlerde açıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cezzar58
Bu konuda bilgi bulabildiniz mi hocam 1821 modelini satın almayı düşünüyorum fakat herhangi bir inceleme bulamadım
Alıntıları Göster
f/p bisiklet tavsiye ederim
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Hangi rengini tercih ettiniz acaba. Bende daha önce hiç profesyonel bir bisiklet kullanmadım. Bu sebeple düz maşa mı yoksa amortisörlü mü alsam kararsızım. Bisikleti nereden kaç paraya aldınız acaba. Ankaradaki bir satıcıda 1100TL olarak bulabildim en ucuz. -
1724 modelini aldım. 24 vitesli. n11'de 1250 tl. lime rengini aldım. mosso yazısı falan limon rengi.quote:
Orijinalden alıntı: cezzar58
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Hangi rengini tercih ettiniz acaba. Bende daha önce hiç profesyonel bir bisiklet kullanmadım. Bu sebeple düz maşa mı yoksa amortisörlü mü alsam kararsızım. Bisikleti nereden kaç paraya aldınız acaba. Ankaradaki bir satıcıda 1100TL olarak bulabildim en ucuz.
Arkadaşlar LEGARDA 1721 MSM V modelini 1 seneden aşkındır kullanıyorum toplam 4800 km yol yaptım en uzunu 110km olan turlar şeklinde. Fakat ağırlıklı olarak işe gidip gelmeden kullandım. Hemen hemen 5bin km dır başıma gelen sorunları yazıyorum.
1) Frenler 4bin km ye yaklaştığımda bozuldu 2. el fren taktırdım. (Papuçlar değil onları vakti geldiğind edeğiştiriyorum zaten)
2) 4700 km de göbek gitti rulmanlar dağılmış onu değiştirdim.
3) Türkiye şartlarından dolayı 1 kere de jantları ayarlattım.
Fakat şunu belirtmek isterim bisikleti zıplayıp sıçratmam gayet düzenli kullanıyorum fakat yağmur çamur hiç fark etmiyor her şartta kullanıyorum. Onun için bu sorunların çıkmış olabileceğiniz düşünüyorum.
Zinciri 300-400km de bir temizleyip yağladığım için şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bütçesi kısıtlı olan veya yeni başlayacak olana öneririm. Size hem bisikleti sevdirir hem çebinizden çok para almaz. Zamanla daha iyi bir bisiklet alırsınız zaten :D
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X