Şimdi Ara

Most Wanted için bir Sorum var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyigünler. Ben most wanted almaya niyet ettim amahttp://www.systemrequirementslab.com bu siteye göre ekran kartım oyunu kaldırmıyo(Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family 128 mb paylaşımlı). Ama yine aynı siteye göre MOh Pasific Assualt da oynamam imkansızdı fakat oyunu bu ekran kartıyla bitirdim. Kısaca bu sitenin yaptığı sınamaya pek güvenmiorm. Sizin bi bilginiz varmı bu oyunu oynma şansım varmı? DVD ye 10 kaat veripte
    elimde patlamasını istemiyorum. şimdiden teşekkürler

• bence bi sorun çıkmaz. display ayarlarını biraz kısman gerekebilir. forumda belki görmüşsündür combata da 128 lik bi ekran kartı ile neler yapıyor
  • ekran krtının paylaşımlı olması nedeniyle çalıştırmaz demiş.bende yaptım benim ekran kartım 64mb mx440 ve bende çalıştırır dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

bence bi sorun çıkmaz. display ayarlarını biraz kısman gerekebilir. forumda belki görmüşsündür combata da 128 lik bi ekran kartı ile neler yapıyor

hacım o 128 lik ekran kartı overlocktan yanıyor yalnız
    çekirdek hızını 250den 380 lere dayıyorum
  • quote:

Supported video cards: NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.
    ..Nette araştırıken bunu buldum oyun için..Destekleyen kartlar bunlarmış.Laptop Chipsetleri yemez dio. Oynımacammı bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rocco -- 7 Ocak 2007; 0:23:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.