Elinize sağlık arkadaşlar.Yama çok güzel görünüyor videolardan sayenizde tekrar kuruyorum oyunu
denemek lazım
Tşkler elinize sağlık indiriyorum denicem.
Elinize sağlık yenilerini bekliyoruz
Özel yarış yaptıktan sonra veya kariyerde yarış bitince oyundan hatıyo hata raporu veriyo yada kapanıyo neden olabilir ? çözümü varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Gaz Kesmez Hakan
Özel yarış yaptıktan sonra veya kariyerde yarış bitince oyundan hatıyo hata raporu veriyo yada kapanıyo neden olabilir ? çözümü varmı?
kurulumu hatalı yapmış olabilirsiniz. iso'yu uygun şekilde daemon tools veya iso açan bir programla açarak kurunuz.
Elinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: fatih989
elalemin yaptığı oyuna abuk subuk modlar yapana kadar kendiniz 0'dan oyun geliştirin.Sizin yaptığınız tek şey kendinizi avutmak elalem yapsın üzerinde değişiklik yap ohh ne güzel oldu sana türk oyunu
gta yada o kadar mod yapıldı uyuz oluyorum bu modlara
Yamayı yapan arkadaşlar bu tür yorumlara aldırış etmemesinler. Çok güzel bir mod. Çalışmalarınızın devamı gelir inşallah.
linkler nerdee????? ben linkleri göremiom kafamı yicem linkler nerdeee
quote:
Orijinalden alıntı: operasyon:mw
tekrar bak :)
quote:
Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs
quote:
tabi linki yüklemeyi unuttun sana deince aklına geldi demi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs
quote:
tabi linki yüklemeyi unuttun sana deince aklına geldi demi
hayır link için resim ayarlamıştım ama resimlerin bulunduğu site kapalı olduğundan linkleri göremiyordun ;)
Emeğinize sağlık.
Güzel görünüyor, fırsat bulunca bende deneyeceğim. Elinize emeğinize sağlık değerli dostlarım.
bu yama için çok uğraştıgınızdan 100+ rep
Valla konuyu göreli baya oldu umudu kesmiştim şimdi gördüm hemen kurup denicem ellerinizi sağlık
save gameyi kullanmadan arabaları biz açabilirmiyiz kariyer modunda? yoksa arabalar için illaki savemi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: kobeeren
save gameyi kullanmadan arabaları biz açabilirmiyiz kariyer modunda? yoksa arabalar için illaki savemi lazım