Şimdi Ara

Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin]

Bu mod ilk çıktığı günden beri oldukça fenomen olmuş, NFSTR üyeleri tarafından ilgi ile yüklenmiş ve beğenilmişti. Bende bu yamayı farklı bir efektle birleştirerek yeni bir atmosfer yaratmaya çalıştım. İstanbul caddelerindeki aksiyon & macera hız kesmeden devam ediyor.

v2.2 yenilikleri:

- Setup kurulum eklendi.
    - Ayrılmış bir çok parça setup kurulumda birleştirildi.
    - Yeni bol aksiyonlu ve zor bir pursuit modu eklendi.
    - Ford Mustang Fastback '68, Lamborghini Gallardo LP 560-4, Porsche 911 GT2 RS gibi bir kaç yeni araba eklendi.
    - Sadece Winterhearted Origins'e özel polis texture'leri eklendi.

Yeni Pursuit Modu Özellikleri:

Yeri geldiğinde sizi strese sokacak, bilgisayarı parçalatacak kadar sinir edecek ve bir o kadar da bol aksiyonlu, eğlenceli yepyeyeni bir pursuit modu ekledim. Kesinlikle tecrübe etmeniz gereken bir pursuit modu.

- İndexlenmiş 10 Yeni Takip Seviyesi.
    - Polislerden kaçmak eskisinden daha zor.
    - Daha hızlı polis araçları.
    - Yeni harika taktikler kullanan, yolunuzu kesen, yarışlarda eskisinden daha agresif davranan polisler.
    - Değiştirilmiş yeni pursuit bounty oranları.
    - Yeni polislerin gelme süresi artık daha kısa.
    - Polis takibinden sonra saklandığınızda sakinlik süresin dolması artık biraz daha uzun sürüyor.

Ateş Seviyesi 1 - Civic Cruiser: Nitro kullanan, turbolu, iğne şeritli ve iğne şeritsiz barikat kurabilen agresif yeni polis seviyesi.

Ateş Seviyesi 2 - Civic Cruiser, Ağır SUV ve Helicopter: Bu seviyede ilk helikopterle karşılaşırsınız. Bir önceki seviyeden farkı sadece Ağır SUV ve helikopterin gelmesidir.

Ateş Seviyesi 3 - Civic Cruiser Ghost: Nitro kullanan, turbolu, iğne şeritli ve iğne şeritsiz barikat kurabilen agresif yeni polis seviyesi.

Ateş seviyesi 4 - Cop GTO ve Ağır SUV: Nitro kullanan, turbolu, iğne şeritli ve iğne şeritsiz barikat kurabilen agresif yeni polis seviyesi. Bu seviyede Hafif SUV yerine Ağır SUV araçları gelemekte.

Ateş Seviyesi 5 - Cop GTO Ghost: Nitro kullanan, turbolu, ve daha agresif yeni polis seviyesi.

Ateş Seviyesi 6 - Federal Takip Aracı: Bu seviye ve sonrasında sinir olup bilgisayarı kapatabilirsiniz. Özellikle son takip mücadelesinde çok zorlanabilirsiniz.

Ateş Seviyesi 7 - Federal Gizli Takip Aracı: Seviye 6 için yazdıklarım geçerlidir.

Ateş Seviyesi 8 - Cross: Bu seviyede sizi sadece Cross ve bir helikopter kovalar. Aynı zamanda İğne şeritli ve iğne şeritsiz barikatlar kurulur. Fakat bu seviye çok kısa sürmektedir. Cross hasar almazsa diğer ateş seviyeleri buga girebilir.

Ateş Seviyesi 9 - Ağır SUV: Sizi sinir küpü edecek bir polis seviyesi de bu Ağır SUV'lardır. Nitro kullanan, turbo şarjörlü ve daha hızlı yeni Ağır SUV'larla baş edebilecek misiniz?

Ateş Seviyesi 10 - Federal Gizli Takip Aracı, Ağır SUV ve Helikopter: Bu seviyenin en sıkıcı yanı bounty vermemesidir. Nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok.

NFS TR Yama Takımı

Free Roam Grafik Yapimcisi : serhatyilmaz, onrozcn, ahmtork
    Platform Yapımcısı: acdesign55
    Dil Düzenleme: serhatyilmaz, acdesign55
    Araç Seçimi: serhatyilmaz, acdesign55
    Texture Kaynak: ByDjCnR, RoNStyLe

Mod Birleştirme ve Düzenleme: LoST SoUL TR

www.NFSTR.com | Türkiye'nin En Büyük NFS Platformu
    www.RACERTURK.com | Gerçek Yarış Şimdi Başlıyor!

Oyunu Türkçeleştiren nForcer'a Teşekkürler...
    Tofaş Şahin Yamasının Sahibi Erdinç’e Teşekkürler…

UYARI: Titiz bir çalışmanın ardından Racer Türk (NFS TR) ekibinin izniyle ve bilgisi dahilinde yayınladığım bu mod tamamen tarafımca düzenlenmiş ve Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul modu dosyalarının üzerine eklenerek hazırlanmıştır. Tüm Haklar Racer Türk'e (NFS TR) aittir.

Kurulum setup şeklindedir. Oyunun kurulu olduğu yeri belirtmeniz yeterlidir.

Dosya Boyutu: 504 MB

Link:https://yadi.sk/d/XulZeLnQgJvqN

Oyundan Görüntüler:

Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin] Most Wanted NFSTR Edition: Istanbul Winterhearted Origins v2.2 [Mutlaka Deneyin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST SoUL TR -- 28 Nisan 2015; 21:38:42 >

• kardeşim bir sorum olacak yardımcı olursan online oynarız gameranger dan mw oynamak ıstıyorum bende yalnız lan da hıc bır server ı goremıyorum oyuna katılamıyorum yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkdir

kardeşim bir sorum olacak yardımcı olursan online oynarız gameranger dan mw oynamak ıstıyorum bende yalnız lan da hıc bır server ı goremıyorum oyuna katılamıyorum yardımcı olur musun

Oyunun yarı orijinal ise ondan olabilir biz arkadaşlarla lan'dan oynuyoruz hamachi kullanmayı dene ordan oluyor diye biliyorum ve online hiç oynamadım most wanted'ı
  • Konuyu üste taşıdığım için özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.