Şimdi Ara

Most Wanted Vinyl Ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk önce burdan mwtex'i indiriyoruz.

http://www.nfsaddons.com/nfsmw/tools/122/

sonra burdaki adrese gidip istediğimiz linki indiriyoruz.

evet geldik nası vinlyleri kaydedeceğimize.

-ilk önce mwtex'i açıyoruz. boş biyere sağ tıklayıp load diyoruz.

Uploaded with ImageShack.us

-sonra önümüze gelen küçük pencereden C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS yolunu takip edip vinlysini yüklicemiz aracın klasörünü açıp vinly dosyasını seçiyoruz.

-karşımıza bi liste geliyor. biz bu listeden indirdiğimiz vinlinin yerine geçeceği iki vinly çiftini seçmeliyiz. bunlar aynı vinly'nin aslı ve mask'ı olmalıdır. örneğin asıl olarak lancerevo_unique03'ü seçiyosak mask olarak lancerevo_unique03_mask'ı seçmeliyiz.

-sonra bu seçtiğimiz vinlylerden asıl olana sağ tıklıyoruz ve import diyoruz. ardından açılan pencereden indirdiğimiz vinly çiftini bulup asıl olanın üzerine geliyoruz ve çift tıklıyoruz. bu işlemi mask içinde uyguluyoruz ama onuda mask olanla import'luyoruz.yani asıl olanı asıl olanla, mask olanı mask olanla importluyoruz.

-sonra bütün pencereleri kapatıp oyunu açıyoruz ve yeni vinlymizin tadını çıkarıyoruz. altta benim modifiye ettiğim evom var alıntı değil kendim çektim. sizde bu konu altında burdan indirdiğiniz vinlylerle modifiye ettiğiniz arabaları paylaşırsanız çok makbule geçer.

ADI: kralmost

ŞİFRE: 123

-buda bizim most wanted hamachi ağımız. bu ağ şu anki en büyük most wanted ağıdır. devamlı yarış vardır. özellikle eşli yarışlar ağımızda meşurdur. ayrıca most wantedda ağ bağlantılarını iptal etmeden üst üste oyun kurma bulunmuştur. ağımıza katılmanızdan şeref duyarız.

• Güzel Konu takip
  • kusura bakmayın resimleri ekleyemedim
  • Konudan 3 tane açmışsın yada forumda sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Konudan 3 tane açmışsın yada forumda sorun var

Konudan 3 tane var evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    most wanted junkman parçalar ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.