Şimdi Ara

Mostapha El Kabir e dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar adami 3 haftadir takip ediyorum inanilmaz bi potansiyel. 2 kere 90 dakika izledim henuz, devre arasinda mi geldi bilmiyorum acikcasi ama umarim besiktas alir.

Dikkatini ceken baska var mi merak ettim.

• Bu haftaki asisti aman allahim dedirtti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Bu haftaki asisti aman allahim dedirtti

fener macindan once bir macta tam 4 asist yapti, bugunde 0 dan bir gol atti ama sayilmadi.
  • Gelecek sene Gb şampiyonluk adaylarımdan zaten.Cavcav bulur getirir,demedi demeyin
  • Fener maçında izledim gerçekten kendini farkettiriyor. İlerde çok hareketli bir futbolcu

• İsveç ligindeyken İbrahimoviç benzetmesi yapılmıştı taa o zamanlar, demek ki sadece biz şişirmiyormuşuz oyuncularımızı. 26 yaşına gelip G.B nde top oynuyor, İbrahimoviç nereee El Kabir nereeee.
  • Amrabat vol2.
    Anadolu takiminda ligin altini ustune getirir ama buyuk takim performansi ne olur bilinmez

• El Kabir El Kabir El Kabir bu adam neyin nesidir be ? Cidden muthis.

Ligimize yabanci sinirinin kalkmasiyla bu tarz transferler daha fazla gelir umarim.

• hat trick i fln bi kenara birkan, topu alisi surusu fln adam cidden ozel oyle siradan anadolu topcusu flnda degil kardesim papagan gibi ayni seyi soyluyosunuz, potansiyel okuma sifir cogu kiside.
  • şeyh cavcav efendi nerden bulduysa yine
  • Açık alan topçusu. Büyük takıma gelse balonu patlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.