arkadaşlar almaya karar verdim ama internetten almaya sıcak bakmıyorum.en ucuza nerede bulabilirim?
bir de haftaya okullar kapanıyor ya mağazaların karne indirimine falan denk getirebilir miyim?
Kimse cevap vermemiş ben vereyim; hepsiburada da moto g 669 TL bonus card'a 50 TL bonus veriyor 669-50=619 Avea WOOPS'lu olanlarada hepsiburada da 25 TL indirim var 619-25=594 TL
şu anda hepsiburada'da 630tl. bonus cardla alınca 50 tl bonus alabiliyor muyuz?
bu arada bi cok sitede halen 800 tl moto g. ben bayramda almayı düşünüyordum o zamana halen 630 tl ye bulabilir miyim hepsiburada'da yoksa fiyatı artar mı? son 91 ürün yazıyo cünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Hammill
bu arada bi cok sitede halen 800 tl moto g. ben bayramda almayı düşünüyordum o zamana halen 630 tl ye bulabilir miyim hepsiburada'da yoksa fiyatı artar mı? son 91 ürün yazıyo cünkü
Yazsın gelbial.com var farketmez orasıda çok iyi site bende bayramdan sonra alıcam.Fiyat artmaz 600'e düşebilir akakçe.com'dan takip et
quote:
Orijinalden alıntı: berkem01
quote:
Yazsın gelbial.com var farketmez orasıda çok iyi site bende bayramdan sonra alıcam.Fiyat artmaz 600'e düşebilir akakçe.com'dan takip et
eğer sırf 600'e düşmesi için bekliyosan hepsiburada'dan worldcard ile alınca zaten 25tl indirim yapıyor 600 e denk geliyor hocam. ben bayram sırasında 600 ün altına düşme ihtimalii için beklemeyi düşünüyorum beklemesem mi kararsızım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berkem01
quote:
eğer sırf 600'e düşmesi için bekliyosan hepsiburada'dan worldcard ile alınca zaten 25tl indirim yapıyor 600 e denk geliyor hocam. ben bayram sırasında 600 ün altına düşme ihtimalii için beklemeyi düşünüyorum beklemesem mi kararsızım
Ya bana bayramdan sonra para gelicek ondan bekliyorum :) Bekleme derim ben zaten düştü 20 Tl için uğraşma derim.