Şimdi Ara

MOTO G KULLANANLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu beğendim sadece kullanan arkadaşlar cevaplasın lütfen.
    1-Telefonun kalınlığı çok kaba duruyor mu?
    2-Kamerası çok kötü diyolar doğru mu?
    3-Wifi sorunu var mı?
    4-Şarjı 1 gün gidiyor mu?
    5-Android L gelir mi?
    Teşekkürler

• 1 HAYIR KABA DURMUYOR GAYET GÜZEL YOUTUBEDE VİDEOLARINA BAKARAK FİKİR SAHİBİ OLURSUN
    2 KAMERASI ÇOK KÖTÜ DEĞİLDE MUADİLLERİNE GÖRE KÖTÜ (GMD) KAMERA RERSİM ÖNCELİĞİNİZZE BAŞKA MARKALARA YÖNELİN
    3 WİFİ SORUNU YOK AMA WİFİ MESAFESİ UZADIMI SORUNLAR BAŞ GÖSTERİYOR EĞER EVİNDEN İNTERNETE BAĞLANACAKSAN SORUN ÇEKMESSİN AMA KOMŞUNUN İNTERNETİNE BAĞLANIRSAN BİRAZ SORUN ÇEKERSİN.
    4 BU TELEFON FİYATINDA ŞARZI EN İYİ GİDEN DİYEBİLİRİM
    5: HENÜZ PİYASADA KİTKAT ADAM GİBİ YOK AMA MOTO G DE VAR ANDROİD L DE OLMAYIVERSİN ONU BEKLEYECEKSENİZ ÇOK BEKLERSİNİZ GİBİME GELİYOR.
  • Arkadaş baya bi sallamış.

1.Çok kaba durmuyor,eline alınca çok iyi bir hissiyat veriyor.
    2.Kamerası çok kötü değil şu resimlere bak gayet iyi Gmd'den çok daha iyi çekiyor.
    3.Wifi sorunu yok,gayeti iyi çekiyor.
    4.Şarjı çok iyi,1 gün çıkarır.
    5.Android L geliceği açıklandı zaten arkasında Google var.

www.youtube.com/watch?v=UCpIMzKc_2Q
     MOTO G KULLANANLAR YARDIM MOTO G KULLANANLAR YARDIM MOTO G KULLANANLAR YARDIM

• Android L nin moto g ye gelmesi lazım ve büyük ihtimalle gelir ama şuan resmi bi açıklama olmadığı için muamma bi durum inş 2014 sonuna gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhndlkci71

Android L nin moto g ye gelmesi lazım ve büyük ihtimalle gelir ama şuan resmi bi açıklama olmadığı için muamma bi durum inş 2014 sonuna gelir

bu android L gelince ne gibi artısı ve ne gibi yenilik olacak bu güncellemeler ile pek bi bilgim yok açıklarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsygs

quote:

Android L nin moto g ye gelmesi lazım ve büyük ihtimalle gelir ama şuan resmi bi açıklama olmadığı için muamma bi durum inş 2014 sonuna gelir

bu android L gelince ne gibi artısı ve ne gibi yenilik olacak bu güncellemeler ile pek bi bilgim yok açıklarsan

Stabil bir sistem,çok yararı olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: ygsygs

quote:

Stabil bir sistem,çok yararı olucak.

yine anlamadım da neyse :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.