Şimdi Ara

moto g kullanıcılarına sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-üniversiteye başlıcam herkesin bildiği gibi artık telefon bir sosyal statü gösterge aracı üniversitede beni memnun eder mi ?

2-wifi sorunu var mı telefonun üst kısmı kapanına kapsama da sorun olur mu ?

3-üniversite başladım ama aynı zamanda bi iştede çalışmaya başladım para sıkıntı değil benim için ama f/p ürünlerine yönelmek istiyorum

ne yapayım kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clexan -- 3 Eylül 2014; 0:59:45 >

• up
  • Moto g kullanıcısı olarak kesinlikle ravsiye ederim. Ancak şu sorulara alışkın ol. Bu telefonun markası nedir? Aaa motorola halen telefon üretiyor mu? Gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para sıkıntı değilse 800TLye sony xperia m2, 1000TLye lg g2 var hocam, bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 7 Eylül 2014; 2:51:46 >
  • hocam g2 nin arayüzü hoşuma gitmiyor m2 de biraz güdük kalıyor gözümde.
  • Moto G çok iyi bir cihaz tavsiye ederim.

• O fiyatta alabileceğin nadir cihazlardan.Kafana yattıysa kaçırma derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

O fiyatta alabileceğin nadir cihazlardan.Kafana yattıysa kaçırma derim.

wifi sorunu varmış bir de
  • Usb disk otg ile 16 gb falan goruyor mu guncelleme felan mi yapilmasi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raszagar -- 10 Eylül 2014; 13:53:19 >
  • Wifide sorun var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Wifide sorun var mı gerçekten?

Yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu cihaza imei atılabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sosyal statü istiyorsan Samsung, İphone bunlardan birini al. Bizim millet başka marka bilmez. Bende Moto G var çevremdeki herkes benden öğrendi Motorola'nın telefon ürettiğini. Kimisi cins insanlar Moto GP esprisi yapıyor. Telefon beni idare ediyor hayır üniversitede bakıyorum herkesin elinde sıradan telefonlar öyle aman aman olan bir kaç kişi var sadece.
  • lg g 2 yi araştır derim eğer android kitkat güncellemesini yapıyorsa kaçırma derim moto g dede bu güncellleme var ama lg g 2 nin bataryası 3000 mah ve çözünürlüğüde 1080 x 1920 pixels ayrıca ekranıda 5,2

http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.