Bildirim
MOTO G Nasıl Bulunur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/
bu adrese gir telefona girdigin gmail hesabınla sitede oturum aç cihazını bulum my device diye gösterecek üzerine tıkla
sitede LOST DEVİCE ona tıklarsan
harita üzerinde cihazının nerede olduğunu görebilirsin -
Hocam bu sorunu haallettim baska bi sorunum var biliyormusunuz otomatik güncellemeleri bulamıyor yani mesela chrome un güncellemesi var aslında kendim chrome diye aratıp buluyorum ama otomatik güncellemelerde bulamıyorum napmalıyım yani google playde uygulamalarımda gormesi lazım -
android market güncelleme konusunda apple gibi stabil çalışmıyor bu durum tüm androidlerde var bazen buluyor bazen bulmuyor bazende onay istediği için otomatik güncellemiyor sizden onay bekliyor ama kapatıp açarsan eğer güncelleme varsa hepsini bulur
mesela banada hiç güncelleme gelmedi tesadüfü kart takmak için kapatıp açtım 10 tane güncelleme geldi
bu arada boot animasyonda değişti dünya kupası dolayısı ile sanırsam stad top felan var :) ince çalışılmış -
kapattım actım gene boyle -
Cok tesekkur ederim tesadüfen bi kapattım bida düzeldiii -
google play store<uygulamalarım< tümü<güncelle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X