Şimdi Ara

Moto G ***Root, Bootloader Unlock Rehberi*** Rom Yükleme **** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
8
Favori
13.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertancay

telefonumun kilidini kırdım sonra cwm yükleyim dedim orada eski sony de yaptığım gibi img dosyasının adını boot.img diye değiştirdim şimdi telefon sürekli cwm ye giriyor acaba elinde orjianl romun boot.img dosyası olan var mı(4.4.2 yüklü geldi telefon) şu an telefona rom da yükleyemiyorum çünkü hafızasına giremiyorum açılmadığı için acil yardım bekliyorum ne yapabilirim orjinal roma dönmek ve telefonu açmak için

4- ORİJİNAL ROM YÜKLEME

ROM Dosyasını buradan indirip klasöre çıkarıyoruz.

Orijinal TR ROM

Telefonu açma tuşuna basılı tutarak kapatıyoruz

Aynı anda açma tuşuna + ses kısma tuşuna basıp fastboot modunda teli açıyoruz

pc ye bağlıyoruz ve açtığımız klasördeki bootloader kaldırmalı veya kaldırmasız yazan uygulamaya tıklıyoruz

işlem bitene kadar bekliyoruz bitince bir tuşa basın uyarısı çıkar bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 25 Haziran 2014; 23:33:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: sertancay

telefonumun kilidini kırdım sonra cwm yükleyim dedim orada eski sony de yaptığım gibi img dosyasının adını boot.img diye değiştirdim şimdi telefon sürekli cwm ye giriyor acaba elinde orjianl romun boot.img dosyası olan var mı(4.4.2 yüklü geldi telefon) şu an telefona rom da yükleyemiyorum çünkü hafızasına giremiyorum açılmadığı için acil yardım bekliyorum ne yapabilirim orjinal roma dönmek ve telefonu açmak için

4- ORİJİNAL ROM YÜKLEME

Orijinal TR ROM

pc ye bağlıyoruz ve açtığımız klasördeki bootloader kaldırmalı veya kaldırmasız yazan uygulamaya tıklıyoruz

allah razı olsun :)

• 4.4.4 den sonra stock rom 4.3 dönebilen varmı. Dönülmüyor sanırım. Vpn ile kullanımlarda kitkat da şebeke sorunu oluyor. Kısacası nasıl 4.3 yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeoakyuz

4.4.4 den sonra stock rom 4.3 dönebilen varmı. Dönülmüyor sanırım. Vpn ile kullanımlarda kitkat da şebeke sorunu oluyor. Kısacası nasıl 4.3 yaparım.

Neden 4.3 yapmak istiyorsunuz ?

• Bedawa internet ve vpn den dolayı. vpn kullanırken şebeke gidiyor. 4.4.2 ve 4.4.4 de sorun oluyor.

• O kadar kullanıcısı var telefonun ama bu konuya pek yazan olmamış. Millet tırsmış garanti gidecek diye. Rom yükleme gibi bir derdim yok ama şu ayarlar panelini özelleştirip reklamları engellesek yeterdi yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

O kadar kullanıcısı var telefonun ama bu konuya pek yazan olmamış. Millet tırsmış garanti gidecek diye. Rom yükleme gibi bir derdim yok ama şu ayarlar panelini özelleştirip reklamları engellesek yeterdi yav.

buraya niye yazsınlar XDA da yeterli kadar konu var :D
  • Bootloader acmadan root yapma karnel atma ve oldu ya sıkıldın. Bootloadersiz tekrar orj. Rom atma olayini bilen varsa Pm atabilir mi. Yada ydni bid konu acabilir mi? Daha yararli olur hem :)

• Your device not qualify to unlock hatası alıyorum nedense

Evet. Yanlis yapmisim.
    Unlock yaparken error filan yaziyordu. Cihazi actigimda bl unlock olmustu. Anlamadim :)

Recovery ve Root tamam.

Xperience de kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYoqA -- 31 Ağustos 2014; 8:49:00 >
  • hayırlı olsun :)
  • Mesajım bulunsun.
  • Kıçı kırık bir ROOT bu kadar uzun mu sürüyor, yanlışın olmasın.. Bunu yapan program yokmu bunebeeeee... Kısadan root yokmu..

Birisi beni aydınlatsın neden root denen kilit var şu androidlerde, linuxtan kalma ne boka yarıyor root olunca..
  • Arkadaşlar hala bootloader olmadan root yok mu xdade var ama anlayamadım tam

• arkadaşlar ParanoidAndroid artık çift sim destekliyor xda'dan bakabilirsiniz. Ayrıca PAC-ROM ve Xperience romlarınıda kurup denemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

arkadaşlar ParanoidAndroid artık çift sim destekliyor xda'dan bakabilirsiniz. Ayrıca PAC-ROM ve Xperience romlarınıda kurup denemenizi tavsiye ederim

Paranoid geldiyse denemek lazım

• Hadi buyur buradan yak, telefon bootlader unlocked ekranında takılı kalıyor

5.0.2 için uyguladım, yanlış mı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Hadi buyur buradan yak, telefon bootlader unlocked ekranında takılı kalıyor

4- ORİJİNAL ROM YÜKLEME

Orijinal TR ROMhttps://yadi.sk/d/TjycfhzNUt4BH

• brick oldu galiba

rom yukledim, gunceşlleme var dedi indirdim telefon kapandı android yuklendi yeşil çizgi doldu kapandı daha da acılmadı, ses kısma ve power tuşu ile bile işlemiyor resmen ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Hadi buyur buradan yak, telefon bootlader unlocked ekranında takılı kalıyor

4- ORİJİNAL ROM YÜKLEME

Orijinal TR ROMhttps://yadi.sk/d/TjycfhzNUt4BH

Hocam lolipop a geçtikten sonra 3g çalışmamaya başladı. Bende kitkat a düşürmeye çalışıyorum sizin attığınız romla beraber bu 3. rom denemem. Telefon son işlemden sonra res atıyor ama hala 5.0.2. de kalıyor. CMD bölümünde bazıları fail verirken bazıları ok veriyor her rom denememde. Sadece girişteki logoya "A GOOGLE COMPANY" yazısını ekleyebildim. Sizce sorun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilcin -- 2 Şubat 2015; 2:52:51 >

• İyi günler.
    Moto G telefonumun sesinden yana sıkıntı yaşıyorum. Karşı tarafın konuşma sesleri çok boğuk geliyor. Bazen anlamadığım dahi olabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.