Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. elimde yeni orjinal fw li el değmemiş bir E2 var. Sizden ricam fw yüklememin sakıncası var mı garanti açısından? ayrıca hangi program, tema ve fw yi yüklememi tavsiye edersiniz? en iyisi hangisi? yoksa orj. fw ile kullanmaya devam mı etmeliyim. yardımlarınızı bekliyorum!
  • http://www.motorolafans.com/forums/rokr-e2/8642-new-release-sshd-v2_0-rokre2.html

burda anlatilan nedir ?? yeni birsey mi yOksa eski mi ?

birde v8 ler icin cok guzel temalar war..bizlerdeki cok cakma ya..acaba onlari bizim tellere uyduramazmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyu2027

Merhaba arkadaşlar. elimde yeni orjinal fw li el değmemiş bir E2 var. Sizden ricam fw yüklememin sakıncası var mı garanti açısından? ayrıca hangi program, tema ve fw yi yüklememi tavsiye edersiniz? en iyisi hangisi? yoksa orj. fw ile kullanmaya devam mı etmeliyim. yardımlarınızı bekliyorum!

Garanti yönünden bir sorun çıkmaz ama bence makinanı hiç bozma. Hiç bir fw de iş yok. E2 nin mesaj yavaşlaması ve mp3 takılması sorunu hiç birinde çözülmemiş. En sağlamı yine kendi orjinal fw si. Telefonuna birolaydın hazır sistemini at o yeter..
  • Arkadaşlar 4'ncü E2'mi bugün alarak aranıza tekrar katılmış bulunmaktayım Ben bu cihaza aşığım ne zaman satsam hep pişman oluyorum. Bence piyasa daki en iyi cihaz
  • Hocam hayırlı olsun yeni E2'in..Senin 4 üncü alışın, benim de 4. satışım bu cihazı. En son 5. E2 yi Mayıs ayında sıfır aldım, 16 gün kullandım ve o zamandan beri jlatinleri üzerinde vaziyette kutusunda istirahatte. Sırf mp3 takılmasına gıcık olduğum için kullanmıyorum cihazı. Ve mp3 atlama sorunu çözülür umuduyla saklıyorum aleti. Bu E2 nin kronik sorun zaten, inşallah o sorun da hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 2 Ekim 2008; 2:28:07 >
  • Kardeş benim kullandıklarımda mp3 takılması sadce orjinal firware yüklü olanlarda oluyordu, yazılım yükledikten sonra hiç karşılaşmadım bu sorunla özellikle de Rockbox kullanılken
  • Türkiye'de satılan e2'lerin kutudan çıkan firmware sürümü nedir ? Elinizde yoksa bulalım, upload edelim :)

AP FLEX sürümü :
    Firmware sürümü :

Orjinal fw kullanan bi arkadaş bunu paylaşsın.
  • arkadaşlar hangi FW olursa olsun... müzik kısayok tuşumda aşağıdaki resimdeki cıkıyo nasıl düzeltebilirim....

• quote:

Orjinalden alıntı: boramir1903

Kardeş benim kullandıklarımda mp3 takılması sadce orjinal firware yüklü olanlarda oluyordu, yazılım yükledikten sonra hiç karşılaşmadım bu sorunla özellikle de Rockbox kullanılken

Sen ciddimisin?

Yazılım atınca mı takılma kesildi?

Veya yazılım atınca kendi oynatıcısında tek tük takılma oluyordu da, rockbox lamı tamamen düzeldi?

Ayrıntılı yanıtını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 4 Ekim 2008; 1:53:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Türkiye'de satılan e2'lerin kutudan çıkan firmware sürümü nedir ? Elinizde yoksa bulalım, upload edelim :)

AP FLEX sürümü :
    Firmware sürümü :

Alüüü ?
  • dostum FW atınca bazılarında tek tük oluyor bazılarında hiç olmuyor... rockboxta hiç olmuyor diyebiliriz...

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Türkiye'de satılan e2'lerin kutudan çıkan firmware sürümü nedir ? Elinizde yoksa bulalım, upload edelim :)

AP FLEX sürümü :
    Firmware sürümü :

• orjial fw kuullanan kalmadı herhalde
  • Bence şu ana kadar kullandığım yazılımlar içinde en iyisi TİT2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramir1903 -- 5 Ekim 2008; 10:28:50 >
  • Arkadaşlar size bi sorum olacak E2 kullanıpda SONY MDR N-22 kullanan varmı acaba bi arkadaş e2'de çalışmıyor yazmış başka bir foruma kullanan arkadaşlar bilgi verirse. hepinize tavsiye ediyorum bitmeden alalım
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrnc22#tablnk
    ürün bu ebayda bile 100ytl.
  • arkadaslar birolayd ın da soyledıgı gıbı rokr ultimate suana kdar yukledıgım en hızlı fw dir!Msj yazarken yeterince hızlı,takılma rockbox la hiç denilecek kadar az oluyo!Ben de sıkılıyodum kasıyo dıye ama ultimate iyi bi cozum begenmezsenız yıne degıstırın!Bugun tamıre verdım telefonu karsıdakıne ses gıtmıyo ben de onların sesı yerıne cızırtı duyuyodum bakalım nolcak artık!Bekledıgım kadar gelısemedı telefon ama hala inancım tam!
  • ya yokmu yeni bir seyler.

up
    up
    up
  • yokmu fikri olan????

quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

arkadaşlar hangi FW olursa olsun... müzik kısayok tuşumda aşağıdaki resimdeki cıkıyo nasıl düzeltebilirim....

• yan taraftaki play tusu kullanarak bu sorunu ortadan kaldirabilirsin

fikir sadece :)
  • arkadaşlar maxxIII
    türkçeleştirilemiyordu bir ara
    şu an durum nedir
    türkçeleştirilebiliyormu
  • slm arkadaşlar e2 ile alakası yok ama z6 aldım hiç bişey yapamıyorum ... z6 da linux tabanlı olduğunddan yardım arıyorum...
    z6 mın yazılımı:

ap flex: R60;_G_80.32.0FR
    BP FLEX: GSOACENHGTR03D
    BP SW: r60_G_80.32.0fr
    BOOT LOADER:A3.CC

şimdiden tşkkürler...
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.