Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iste motorola boyle bir telefon.....insan i bunaltiyor sonra bir anda yeniden sewmeye basliyorsunuz....

Nokia samsung kullananlar anlamaz bu duygu yu ! ! !

yeni bir e2 alman dilegiyle ...yada ust modelleri :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Sıfırlama yaptın mı? Yapmadıysan dene.

Nasıl yapıyoruz yardımcı olur musun?
  • evet arkadaşlar telefonumun kendini arada reboot edip pin sormasından ve telefon çalarken ekranda hiçbir şeyin değişmemesi yüzünden sinirli bir anımda gittim N70 aldım
    sizin gibi ilerde pişman olmamak için e2 nin satışını biraz erteledim...
    bakalım ne olacak
  • you need to follow those 3 steps:

1.- Flash it with my modd FIRMWARE FOR CLEAN
    2.- Then Flash it with a FULL FLASH FOR E2 (.sbf and .shx)
    3.- Flash with any FW.
    http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=154256&st=20 burada neyazıyor?acıklayabilecek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

iste motorola boyle bir telefon.....insan i bunaltiyor sonra bir anda yeniden sewmeye basliyorsunuz....

Nokia samsung kullananlar anlamaz bu duygu yu ! ! !

yeni bir e2 alman dilegiyle ...yada ust modelleri :)

Son derece haklısın.

Bu arada sıfır E2 artık yok. Sattığım E2 ise sadece 2 hafta kullanılmıştı ve orjinal fw idi.. Tekrar almaya kalksam bir daha aynı temizlikte olanı zor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gabba

quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Sıfırlama yaptın mı? Yapmadıysan dene.

Nasıl yapıyoruz yardımcı olur musun?

Şimdi telefonu kullanmayalı uzun zaman oldu, bir de sattım cihazı.. Vallahi menülerini unuttum. Başka bir arkadaş sana daha iyi yardımcı olur.
  • arkadaşlar
    http://www.e2mod.com/content/view/262/28/
    E2GameBoyAX adlı program sayesinde gameboy advancede oynanabilen hemen her oyunu (3d ler dahil)
    aynen oynayabiliyoruz
    hatta max payne , vrally3, volfenstein castle 3d gibi oyunları bile oynayabiliyorsunuz
    e2 modda programın kurulum dosyası var
    ve inanılmaz bir keyifle oynanıyor tavsiye ederim
    gameboy advance romları içinde
    http://www.rom-freaks.net/gba-roms-0-desc-name-.html
    adresindeki oyunların hepsini kullanabilirsiniz

ben şu an çok farklı bir duyguyla bakıyorum telefona
    :)

• quote:

Orjinalden alıntı: garip-

arkadaşlar
    http://www.e2mod.com/content/view/262/28/
    E2GameBoyAX adlı program sayesinde gameboy advancede oynanabilen hemen her oyunu (3d ler dahil)
    aynen oynayabiliyoruz
    hatta max payne , vrally3, volfenstein castle 3d gibi oyunları bile oynayabiliyorsunuz
    e2 modda programın kurulum dosyası var
    ve inanılmaz bir keyifle oynanıyor tavsiye ederim
    gameboy advance romları içinde
    http://www.rom-freaks.net/gba-roms-0-desc-name-.html
    adresindeki oyunların hepsini kullanabilirsiniz

ben şu an çok farklı bir duyguyla bakıyorum telefona
    :)

• E2 işi iyice abartmış. Max Payne falan

Efsaneler arasındaki yerini aldı kısa zamanda...
  • Arkadaşlar bende E2 mi satıcam henüz kız gibi duruyor firmware falan yüklemedim orjinal firmware var sadece Qplayer ve Rockbox var.
    Ne ekranında ne de kendisinde çizik falan yok kutusu falan sıfır gibi duruyor.
    İstediğim fiyat 120 ytl
  • şu GBA işini halledenler biraz ayrıntılı anlatsa. mpkg yi hafıza kartına kurdurdum. lin uzantılı dosya ile biosu nereye koyucaz. program oyunları ve biosu görmedi.empty yazıyo kalıyo öyle.menu den de bişi yapamadım.

E2mux diye klasör açılmış hafıza kartında görmemişim. onun içinde bios yazan yere biosu koydum. rom yazan yere oyunları koyuyoruz. lin uzantılı dosya ne işe yarıyo?

turuncu renkli final versiyonunu da indirdim. joypad setting ve hide seçeneği geliyo. ama oyunu seçip run diyince ana menüye dönüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 5 Kasım 2008; 15:09:03 >
  • ben kurdum gameboy u, bin dosyasını ve oyun dosyalarınıda göstermeme rağmen oyunu başlat diyorum 30 saniye bekledikten sonra kapanıyor. yazılım değiştirip deneyeceğim belki çalışır diye umuyorum.

http://motohell.com/index.php?topic=2773.0

burda dosyaları koyman gereken yeri anlatıyor.

yaptım ama olmadı, çalıştıran varsa yardımcı olursa seviniriz. sonucu keyifli olacak gibi.
  • beyler motorola z6 ile e2 ayınımı
  • R564_G_12.00.4AP MAXX 3 çıkmış yükledim tek kelime özlemişim :) e2 yi yaa :) bunu nasıl türkçe yaparım varmı türkçe dosyası sizde.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gabba

İyi günler

taktığım bir bilgisayardan bulaşan virüs dolayısıyla şu an E2 deki pekçok menüler gözükmüyor sadece mmcde sonradan yüklü olanlar gözüküyor

yardım edebilecek var mı?

garantisi devam ediyosa servise ver.
    aynısı başıma geldi 2 gün sonra telefonum sapasağlam elime geçti...
  • MAXX 3 yükledinizmi arkadaşlar eğer varsa türkçe yapmam konusunda bana yardımcı olabilirmi süper bir versiyon olmuş herşeyi barındırıyor içinde tek parça dosyadan oluyor yüklenmeside çok basit fakat mp3te hale atlamlar var buna bir çare bulunmadımı halen?
  • Software Modding and Updates for Motorola Phones and Mobile

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

R564_G_12.00.4AP MAXX 3 TIKLA İNDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: birumut

Software Modding and Updates for Motorola Phones and Mobile

R564_G_12.00.4AP MAXX 3 TIKLA İNDİR

Turkce yada diger diller olmuyor. Direk rusca. Ona gore yukleyin. Bene hala en iyisi titanium II..

• Ben telefonumu 1 yıl önce aldım her yönden cok memnunum ancak tek sorunum oyunlar oyun oynarken tel yavas oynatıyor eski bir pc de oyun oynamaya calısır gibi kasıyor? Acaba bu gba emulatorunu indirirsemde kasıcak mı?
  • Bilmeden konuşma rusça diyorsun şuan kullanıyorum ve herşeyiyle çok menunum ingilizce ve rusça olmak üzere 2 dil var ilerde türkçe destek geliceğine inanıyorum herşey var versiyonda ekstardan bişey yüklemenize gerek yok zplayer den tutunda çeşitli temalarasolf menüsünden sys files file manegeroffice tools menüsüne kadar ne geliyorsa aklınıza var sadece oyun koymammışlar onuda kendiniz yüklersiniz çok hızlı ve akıcı hatta çok iyi 1 parça dosyadan oluşuyor yükleyin kullanın finiş deyip bitirin sorunsuz. BEN KULLANIYORUM İNGİLİZCE AÇILIYOR TELEFON RUSÇA 2.DİL ZATEN2 DİL VAR YÜKLÜ İNG VE RUSCA OTOMATİK SEÇİLİ OLARAK İNG AÇILIYOR ÇOK HARİKA OLMUŞ

TAVSİYE EDERİM.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.