Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MAXX 3 4AP by 3-D

http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=150687

The main differences from MAXX 2:

1. Tested within 1.5 months and all OK
    2. Added video art and AstaRoth Vilko (320 * 240) and the application of T3D CameraEdit
    3. Added Fotorenamer, lightsensor
    4. Deleted E2SneS
    5. Skinedit works with standard skin
    6. Skins do not come back after removal
    7. Flexbit (Bluetooth detection always-on / 5 minutes)
    8. annex Startup (himself wrote)
    9. Fonts now even more - 25
    10. Returned a system of sounds, right now they r / w area, and therefore they do not need to mount to change but simply to replace
    11. Corrected the bug can now be split card (direct mobility) for FAT16, FAT16 + SWAP and FAT16 + SWAP + Ext3 all mounted
    plus skins can be put to Ext3

DOWNLOAD:http://www.e2mod.com/content/view/272/26/

a complete description in the week do

• ya bu e2 ye tema atmak ne kadar zormuş..

us bellekten daha kolay bi yöntemi yokmu arkadaşlar..
  • Arkadaşlar yardımınızına ihtiyaçım var, her ne kadar bugüne kadar birçok E2 kullansam da dün gece cihazım durup dururken hata vermeye başladı bende bu sabah TİT-2'yi yükledim ama dil paketini flashlayınca cihaz HelloMoto yazısında takılı kaldı ve şu anda ne yüklemeye çalışsam Phone connettion failed deyip duruyor, aynısı 6-7 ay önce de başıma gelmişti o zaman nasıl yaptığımı unuttum niye bağlıyamıyorum bir tavsiyesi olan var mı? Acil yardım telefonsuz kaldım Bu arada Vista kulllanıyorum.
  • cihaz flaş moda girmiyormu giriyorsa sorun yok açılır maxx3 yükle oda olmadı rds lite programını sil tekrar yükle
  • Giriyor kardeş, ama rds lite 3.8-3.9'u kurdum fayda etmedi failed deyip duruyor, birtürlü bağlanmıyor ne yapmam lazım acaba?
  • hata verdikten sonra pili çıkar tak tekrar dene dün akşam bendede aynı hayı verdi maxx3 te bazı ayarları deyiştimiştim cihaz kitlendi. tekrar kurdum düzeldi.umarım açılır üzüldüm valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

hata verdikten sonra pili çıkar tak tekrar dene dün akşam bendede aynı hayı verdi maxx3 te bazı ayarları deyiştimiştim cihaz kitlendi. tekrar kurdum düzeldi.umarım açılır üzüldüm valla.

Acaba rsd lite 3.8 için hangi driveri kurmam lazım?
  • slm arkadaşlar ben eski bir e398 kullanıcısym her ne kadar kafamı duvarlara vursamda sattığım için şimdi onun ayarında
    bir telefon istiyorum bu konuda yardımlarınızı benden lütfen esirgemeyin
    telefonu ay sonuna doğru alıcam karar vermemde yarımcı olursanız sevinirim...
  • e2 al rokbox yükle :) kullan
  • piyasada bulması zor bu telefonu gitti gidiyorda buldum sıfır kutusu açılmamış 300 ytl gb bir fiyat istiyor piyasadan bi haber biri olarak değermi
    sizce...
  • bahsettiğin fiyat ROKR E2 için ise yüksek bi fiyat. ben aylar önce sıfırını 240ytl'ye almıştım.
  • bence de o para verılmez arık e2 ye ben sıkılmaya basladım artık cok farklı seyler yapılabılıyo bu telle bundan suphe yok ama msj olayı cok sınır bozucu ve kaba ama bu kadar ucuza başka sı da yok işte napalımm

fonksıyonel hesap makınası programı olan varsa koyabılırmı lutfen derste lazım oluyo bıde ona para vermeyeyım...e2 nın ozellıklerınden yararlanmasını bılelım arkadaslar yeri geldiginde webcam bile oluyo bu telefon...

bide font deiştirirken sureklı her actıgımda deiştirmek zorunda kalıyorum font changer kullanıyorum ama dıger bır yolu daha var denemedım deneyen arkadaslar varsa yardımcı olabılırmı

• çok tşkkürler arkadaşlar yardımlarınız için birazdaha araştırmam lazım sağlam bir e2 istiorum....

saygılar sunarım....
  • arkadaşlar Rockbox'ın yenisi gelmiş hiç kimse haber vermiyor ya? ben de size güvenip yabancı sitelere bakmıyodum hiç bi baktım yeni versiyon.

Söylediklerine göre bu versiyonda Rockbox ile müzik dinlerken telefon çaldığında Rockbox'ın kapanmamasından dolayı telefonla konuşamamamız sorunu hallolmuş. Hem de mpkg dosyası olarak kurulumu gayet kolay. Ses düğmeleri artık ters çalışmıyormuş ayrıca. SD karta yükleyiniz lütfen...Bol müzikli günler

http://www.4shared.com/file/64197231/67ef91b7/Rockbox_23092008.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansah -- 17 Kasım 2008; 2:54:20 >
  • arkadaşlar nowanda nın basitkart ını netten bir türlü indiremedim.Acaba sadece rockbox ve zmplayer yuklu bir sistem dosyası hazırlamanız mumkun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozansah

arkadaşlar Rockbox'ın yenisi gelmiş hiç kimse haber vermiyor ya? ben de size güvenip yabancı sitelere bakmıyodum hiç bi baktım yeni versiyon.

Söylediklerine göre bu versiyonda Rockbox ile müzik dinlerken telefon çaldığında Rockbox'ın kapanmamasından dolayı telefonla konuşamamamız sorunu hallolmuş. Hem de mpkg dosyası olarak kurulumu gayet kolay. Ses düğmeleri artık ters çalışmıyormuş ayrıca. SD karta yükleyiniz lütfen...Bol müzikli günler

http://www.4shared.com/file/64197231/67ef91b7/Rockbox_23092008.html

saol yeni sürümü yükledim dik konumda açılıyor fazla kurcalama şansım olmadı ama eko ayarlarıyla oynadım normalde dışarı sesi çok az eko ayarlarını manuel yapınca güzel oluyor merak ettiğim telefon geldimmi biyerden açık kalıyormu eskisi öyleydi rezillik :)

• yeni surum u indirdim ama bir turlu yuklemeye gecmedi....hafiza ve telefonu seceneginden sonra yukleme gelmiyor bir turlu....ne istir cozemedim...

bizim telefonlar a istanbul da hangi servis bakiyor...telefonu servise birakmam gerekli...suan maxx3 yuklu yazilim konusunda sorun yasarmiyim...yasarsam hangi fw yi yukleyip vereyimm..yardimlariniz icin tesekkurler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

yeni surum u indirdim ama bir turlu yuklemeye gecmedi....hafiza ve telefonu seceneginden sonra yukleme gelmiyor bir turlu....ne istir cozemedim...

bizim telefonlar a istanbul da hangi servis bakiyor...telefonu servise birakmam gerekli...suan maxx3 yuklu yazilim konusunda sorun yasarmiyim...yasarsam hangi fw yi yukleyip vereyimm..yardimlariniz icin tesekkurler....

Çağrı merkezimize hafta içi 09:00 - 17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz
    Tel:0212 317 4595
    Faks:0212 317 4599
    E-mail: hellomoto.tr@motorola.com

MOTOROLA YETKİLİ SERVİS MERKEZLERİ

İSTANBUL/ETİLER - GENPA
    Nispetiye Caddesi Etiler Sok. No:41
    Tel: (212) 359 0 359 (Pbx)
    Faks: (212) 2872727

umarım yardımcı olabilmişimdir :)

• tesekkurler ;)
  • arkadaşlar ben bu game boy u çalıştırım yalnız oyun start kısmına gelince kalıyor yani start tuşunu bulamaım. helal e2 ye çalıştırıyor tüm oyunları bazıları yavaş olsada zevkli oyunlar vardır ama işte start da kalıyorum.

maxpayn açtım ama bi halta benzemiyor ne diye övüyorlar anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.