Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevaplar için sağolun arkadaşlar
  • birde bu CASSEOPEYA adlı fw de baglantılar bolümünde usb ve bt modem secenegi var.daha önce onlarca fw attım cihaza fakat hic dikkatimi cekmedi yoksa tum fw lerde var mı
  • e2 almak isteyen arkadaşım sende bence daha önce motorola kullandıysan almanı tavsiye ederim + e2 biraz uraş gerektiren cihaz zamanla çok sviceksin tabiki uraşmasını seviyorsan ben gün geliyor 5 tane fw deniyorum şuan çok menunum fwlımdan.
    quote:

Orjinalden alıntı: sedona751

cevaplar için sağolun arkadaşlar

CEVAPLADIK AMA SEN GÖRMEDİN GALİBA AL KAPA GÖZÜNÜ.
  • FW ARIYAN ARKADAŞLAR SON NOKTA bu fw artık yükleyin ingilizceniz biraz varsa tüm menülerin ismini manuel deyiştirebiliyorsunuz yani şuan ben yüzde seksen türkçe kullanıyorum tavsiye ederim hız ses herşeyiyle mükemmel. zplayer ctunes bu blottot tan bağlantı menüsü bile var süper KURUN GÖRÜN.
    quote:

Orjinalden alıntı: birumut

buyrun buda en son rürümü Graphic Latino 3.0 v2 İNDİR TIKLA

• e2 icin guzel bir reklam ;)http://www.youtube.com/watch?v=Yh0XFjT72Bg

• aynen güzel olmuş buyrun burDan izleyin hiç gitmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 1 Aralık 2008; 15:48:57 >
  • birumut kardeşim linki yapıstırmayı unutmusum burdahttp://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=61034
  • sanırım bu FW de ışık ayarı yok bilginiz olsun.
  • EVET inceliyelim bi bakalım başka sitelerde biilgi varmı benim en son verdiğim fw dada var böyle bir bağlantı ayarı işallah olur evde denicem bi.
    quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

birumut kardeşim linki yapıstırmayı unutmusum burdahttp://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=61034
  • Graphic Latino danmı bahsediyorsun var ayarları nasıl yok ben şuan türkçe kullanıyorum yükleyin yardımcı olurum her konuda harika bir fw şiddetle tavsiye ediyorum hızz muhteşem ses harika Başka ne arıyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: suat buhur

sanırım bu FW de ışık ayarı yok bilginiz olsun.
  • Turkce oluyor mu ki bu fw ! !

arti bazi bolumler ispanyolca !
    hafiza kartinda ki temalari gormuyor
    menuler corba olmus (ne nerede belli degil)

Acikcasi hic mi hic begenmedim...
  • özur dılerım arkadaşlar bir an dalgınlıklla cavabı gormemısımneyse arkadaşlar burda buldum bı tane fıat 160 dio sizce nasıl dır lmaya deger bı fıyatmı???
  • ben iki gün kullandım ışık ayarı yoktu yapıyo gözüküyor fakat ışık hep aynı kalıyordu birde şunu söyleyim bu cihazın hiç bir fw sinde mesaj sorunu giderilmedi ya ben bu telefondan iyice soğudum birde şarjı nın hemen bitmesi yokmu birde üstüne üstlük yedek malzemesini bulamıyon en basiti bataryası araki bulasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: birumut

Graphic Latino danmı bahsediyorsun var ayarları nasıl yok ben şuan türkçe kullanıyorum yükleyin yardımcı olurum her konuda harika bir fw şiddetle tavsiye ediyorum hızz muhteşem ses harika Başka ne arıyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: suat buhur

sanırım bu FW de ışık ayarı yok bilginiz olsun.

• sanırım en güzel fw experiment
  • valla bilmiyorum Graphic Latino bencede kullanma meselesi herkesin zevki ayrı :)
  • slm arkadaşlar benim e2 de tuş kilidi kırıldı ve çalışmıyor artık ayrıca mikrofonda yok.acaba bir arkadaşım içindeki bikrofonu çeşitli açılardan resmini çekip kopyablirmi çok lazım ve tuş kilidi için farklı bir alternatif varmı acaba?mesela yazılım atarak başka bir tuş kombinasyonu ile tuş kilidi yapmak diğer telefonlar gibi
  • Arkadaşlar bu telefona Symbian'ın herhangi bir sürümünü yükleyebilmek mümkün mü?(Arm9 serisi işlemci kullanıyor)

Telefonumda şu anda Rokr Ultimate firmwaresi var? Sizce hangisi firmware ile güncellemeliyim? E2, W950'min yanında kağnı gibi.
  • sadece tui kilidi için yazılım var mı bilmiyorum ama bazı fwlerde kendinden var mesela ttanyum ve maxx 3 çık tuşu ile yıldız tuşun da çalışıyorr
  • http://motohell.com/index.php?topic=3817.0 arkadaslar bi bakın tercüme edbilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 6 Aralık 2008; 21:20:45 >
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.