Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://motohell.com/index.php?topic=3726.0

yeni fw hemen yukledim...

Acilis ekrani cok hosuma gitti....

This is MP by Mohamed David

Review:
    The Legend Begins: ROKR Inferno
    ROKR Inferno 49P

Hello people, this is my Hell, the second edition of
    Elysion, Second FW compiled on windows.

Features:
    .- MotoID Ready and running
    Kaleidoscope .- Application of V2 Experiment
    Speed elysion .- (I'm not sure, maybe this will be a little slower)
    .- Longer battery regarding the elysion.
    .- Fixed bug tildes and "ñ"
    .- My_FAVOR mounted apmd, startup sound, font, volumetable, and so on.
    Removed .- voice commands
    Resolutions of photography changed .-
    .- Resolution of 320x240 video default
    Skin .- default: Revolution
    Elysion .- Fixed bug where the player was closed to any open image.
    .- Improved audio quality with regard to the elysion.
    Added E2Menu .-

Applications include:
    On this occasion I decided to include twice as many applications that had elysion in creating a total of 24 distributed in two folders:

In the arms Libra:
    Software Manager .-
    .- Info System (latest version in Spanish)
    .- Overclocked
    .- SD Manager
    Load .- SD Skin

Refresh .-
    Restart .-
    .- Screenshots
    Rename photos .-
    .- Message Home
    LinkSys .-
    Changing times .-

M3 Tweaks:
    Qtopia .-
    Open with .-
    Skin Edit .-
    E2GamesEmulator .-
    Kaleidoscope .-
    Start Simulation .-
    Vr replace .-
    Java .- HS
    Hidefolder .-
    Ubackup .-
    Organizer App .-
    .- Picture Flow

THANKS TO NestorM for being my Beta Tester

Well I think that was it, I hope you like it and will be useful, Greetings
    (Sorry if you do not upload images to a server but the Inspiration this very annoying)

Download here

Version LITA (Digo. .. LITE)

Only Included in the arms of Libra:
    Software Manager .-
    .- Info System (latest version in Spanish)
    .- Overclocked
    .- SD Manager
    Load .- SD Skin
    Refresh .-
    Restart .-
    .- Screenshots
    Rename photos .-
    .- Message Home
    LinkSys .-
    Changing times .-
    AbrirCon .-
    Java .- HS

• tam ben yazacaktım yazmışsın angry
    resimleri varsa yüklermisin bende kurmayı düşünüyorum ama Türkçe oluyor mu?
    denedin mi
    kullanımı nasıl ?

kolay gelsin
  • Nasıl hocam yeni fw yorumlarınızı alabilirmiyiz...
  • Yuklememin tek sebebepi Qtopia di...m3 diye klasor yapmis fw yi yapan kisi...onun icinde war lakin calismiyor..tel kitlenip kaliyor....

diger fw ler den farki yOk....ama acilis ekrani cok hosuma gitti..

fazla kurcalamadim bu arada....

Turkce oluyormu denemedim...

Adam akilli bir fw cikana kadar denemeye,beklemeye dewam...
  • MAXX 3 4AP by 3-D ün neyini beyenmediniz bunu denediniz ben anlamadım ben kurdum MAXX 3 4AP by 3-D ve halen kullanıyorum ingilizce olmasıda hiç sorun değil kllanıyorum ben gayet güzel her özellikte var istediğim herşeyide kurdum rokbox son sürümünü kurdum çalarken kapanmama sorunu olmasaydı bundan önceki sürümün ses kalitesi daha iyiydi bence bu srümde sadece çalınca açılma sorunu giderilmiş ama ses bence tatminkar deyil açıkcası k750 den aldığğım sesin binde birini ben e2 den alamadım bu bir gerçek.
  • rockbok da ses çok kaliteli ancak ses seviyesi düşük..çok denedim ama malesef buna bi çözüm bulamadım..ses yükseltmek istiyorsanız kaliteden ödün vermek zorundasınız..en iyisi e2 nin kendi player i ..kaliteli güçlü bi kulaklık aldığınızda ise ses çok daha tatminkar olacaktır..
  • benim kullandığım ayarlarda bir sorun yok..elektronik müzik için uygun mudur bilmiyorum ama rock müzik için şu ayarları kullanıyorum rockbox'ta CX300 kulaklığımla ve ses mükemmel...

- Bass: 6db
    - Tiz: 0 db

Crossfeed açık ve ayarları şu şekilde:

Direct Gain: -2.5db
    Cross Gain -6.5 db
    High Frequency Attenuation: -16db
    High-Freq Cut off: 700hz

Equaliser açık ve graphical equaliser ayarlı:

LS: 2.0db
    PK: 1.5db
    PK: 1.5db
    PK: 1.0 db
    HS: 1.5db

Precut ise: -6.0 db

Bu ayarlarla gayet güzel ses alıyorum. -10db'lerdeki ses gayet tatminkar ve yüksek. Çok açmamak lazım sesi mutlaka 0db'in altında olmalı.

Tabi ayarlar kulaklıktan kulaklığa ve müzik türüne göre değişir her zaman. Ama kullanmak isteyen varsa bu şekilde gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansah -- 23 Kasım 2008; 21:45:30 >
  • bu yeni ROKR Inferno fw yükledim ilk gördüklerim HIZLI+SES KALİTESİ+MP3 ATLAMAM+
    gördüğüm eksiklikler ilk olarak ZPLAYER YOK+ETOPİA DONUYOR ÇALIŞTIRAMADIM+BAZI MENULERDE İNGİLİZCE BİLE KULLANILMAMMIŞ İSPANYOLCA GALİBA+Bence max3 fonksiyoner olarak daha iyi özellik olarak ve menu görsellği olarak daha güzel bu fw görsellik yok max3te 2.mebu hatta 3. menulerde bile görsellik var sistem yöneticisi var bu fw da bunlar yok açıkcası hız ve ses hariç pek tatminkar deyil ayarlar menusünden menü ayarlarını yaptığım halde deyişme olmadı bildiğimiz 3x3 menuyü 3x4 yada 4x4 yaptım hiçbir kıpırdama yok eksik çalışıyor buda hız olarak telefona yansıyor açıkcası maxx3 şuan en üstün donanımı ve yazılım olarak en kalabalık fw bence zplayer bile üzerinde kurulu geliyor ve sorunsuz çalışıyor.

bilginize.
  • new fw CASSEOPEYA©

http://motohell.com/index.php?topic=3769.0

biraz hareketlilik war hadi bakalimm......
  • CASSEOPEYA© birkaç resim
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

• yok abicim yok şiddetle maxx3 diyorum şuan yazan tüm fw denedim Casseopeya hız olarak müthiş beni tatmin etmedi görsellik sıfır programlar eksik ben maxx3 diyorum ve şuan ona dönüyorum.
  • sonuda görsellik olsun güzellik olsun hız olsun bişey buldum Graphic Latino yükleyin harika resimler verdiğim linkte var

http://www.plusgsm.com.br/forums/showthread.php?t=47917

anan menüdeki ikonların isimlerini deyiştirebiliyorsunuz yanı kandiniz türkçe yapablirsiniz şuan ben %70 türkçe olarak kullanıyorum bence süper olmuş yükleyin görün açılışta ispanyolca açılıyor dili bulanakadar biraz sıkıntı çekiyosunuz ingilizce yapınca hemen hemen herşeyini çözüyosunuz şuanada kadar kullandıklarımın arasında en iiyisi maşşallah diyim bari. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 27 Kasım 2008; 10:10:34 >

• buyrun buda en son rürümü Graphic Latino 3.0 v2 İNDİR TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 27 Kasım 2008; 10:44:27 >

• arkadaşlar acil orjinal yazılım linki lazım aramaya fırsatım olmadığı için link verirseniz sevinirim..

birde orjinal yazılım yüklü olmadan garantiye gitse sorun olurmu???
  • herkese selam ... arkadaşlar bizim e2 ile bluetooth ile internete girmeyi deneyen varmı?
  • öyle bişey varmı ben senden duydum?
  • evet var fakat ing veya cince bilen arkadaslar bi baksalar.sende bakabilirsin modmymoto da var e6 için ama aynı galiba yani e2 yede oluyor .karısık biraz birde it168 adlı sitede e2 icin yapılmş ayarlar var malesef site cince
  • merhaba arkdaslar eski bı motorola kullanıcısıyım sizce bu telefondan almalımıyım yhane değermı acaba muzık benım ıcın on planda walkman serisi kullandım e398imden sonra sizce ne dıyorsunuz kayserıdeım burda telcıde gordum ıkıncı el temız bıse 160 lira istiyor sızce nasıl fiyatıı herkese tşk saygılar
  • tam link verebilirsen bi bakmak isterim ben bir kaç şey buldu ama aynı şey deyil* e2 almak isteyen arkadaşım sende bence daha önce motorola kullandıysan almanı tavsiye ederim + e2 biraz uraş gerektiren cihaz zamanla çok sviceksin tabiki uraşmasını seviyorsan ben gün geliyor 5 tane fw deniyorum şuan çok menunum fwlımdan.
    quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

evet var fakat ing veya cince bilen arkadaslar bi baksalar.sende bakabilirsin modmymoto da var e6 için ama aynı galiba yani e2 yede oluyor .karısık biraz birde it168 adlı sitede e2 icin yapılmş ayarlar var malesef site cince
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

tam link verebilirsen bi bakmak isterim ben bir kaç şey buldu ama aynı şey deyil* e2 almak isteyen arkadaşım sende bence daha önce motorola kullandıysan almanı tavsiye ederim + e2 biraz uraş gerektiren cihaz zamanla çok sviceksin tabiki uraşmasını seviyorsan ben gün geliyor 5 tane fw deniyorum şuan çok menunum fwlımdan.
    quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

evet var fakat ing veya cince bilen arkadaslar bi baksalar.sende bakabilirsin modmymoto da var e6 için ama aynı galiba yani e2 yede oluyor .karısık biraz birde it168 adlı sitede e2 icin yapılmş ayarlar var malesef site cince

sevgili kardesim burada var e6 için aslında e2 icin ayarlarda vardı motohelde ama konu silinmiş olmalı it168 adlı siteye baktım oda cince .bu işi bi kıvırabilsek ii olur demiinsallah daha detaylı dokumanlar buluruz.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.