Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla anladığım kadarıyla arkadaş zipli dosyalaı hafiza kartına atıp telefondan normal bir kurulum gibi kurmmamızı istemiş öncelikle bir ve 2 ci dosyalar galiba tamda anlamadım açıkcası çocukta ingilizceyi bilmiyor lise öğrencisi olduğunu demiş 18 yaşlarında olduğunu ingilizcesini geliştirmek için arkadaş arıyormuş mail vermiş falan filan işte :) çinli bi çocuk no panic :)
    quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

http://motohell.com/index.php?topic=3817.0 arkadaslar bi bakın tercüme edbilecek var mı?

• Orjinal E2 Türkiye yazılımı arayan arkadaşlar gözünüz aydın. Full flash dosyası aşağıda ki linkte mevcut. Kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_25703030/tm.htm
  • GÜZEL haber saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

GÜZEL haber saol.

emegine saglık sevgili kardeşim.
  • motomurat verdiğin linkteki programı kurdum telefona şuan çalışıyor pek bi r işe yaradığınıda söyliyemem meraktan kurdum karta attım çalıştı zaten dediğim gibi ama halen eksik bişeyler varki menülerin çoğuna girmior acaba diyorum sistem dosyalarının içinemi kopyalasaydım kartta açıkta bir yere kopyaladım ben kafam karıştı önce 1.yükledim sonra üstüne 2.yi biraz mantıksıaz geldi ama çalıştı :)
  • sevgili dostlarım herkesin kurban bayramı mübarek olsun
  • bu arada birumut kardesim qtopia nın bir önceki sürümünü (imaj olanı) çalıştırabilmiştim.fakat bunu ne yaptımsa olmadı
  • iyi bayramlar.Orjinal fw kurdum ben şuan :)
  • Casseopeya by Morrow çıkmış şimdi indirip bi bakıcam . gelişmeleri yazarım e2 mod sitesinden bakabilirsiniz!
  • arkadaşlar e2gameboy çalıştırabilen var mı ya bn kurdum lin dosyasını nerete koymamız gerekiyo run deyince telefon kilitleniyo çalıştırabilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen birde e2 lerin yan aparıtı tutuncu olanlar var onlardan bulabilen var mı aparatlar nerede satılıyo gören var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joteem -- 10 Aralık 2008; 16:35:03 >
  • arkadaşlar titanium extreme 2 kullanıyordum sonra yine orjinal firmware yüklemek istedim ve "Failed flashing process. Interface BP: Error getting subscriber unit information. Device API Error: 0xE003003D Command: RQHW (0xE083203D); phone connected" hatası aldım.Sonra kabloyu çıkardım ve ardından pili çıkardım.Bu sefer açma tuşuna bastığımda düzgün yüklenmiş gibi görünüyordu.acaba nerde hata var eksik yükleme mi yapıldı yoksa tammı egerki tam yükleem yapıldıysa niye böyle bir hat a verdi acaba
  • Evet arkadaşlar bugün Ankamall'daki Teknosanın birinde depo ürünü bir E2 gördüm. Baktım gıcır gıcır ve jelatinleri üstünde. Fiyatı da 99 ytl idi. Hemen zıpladım ve görevliyi çağırdım. Ama o da ne.. Görevli bana telefonun arka kapak ve batarya dahil hiç bir aksesuarının ve kutusunun olmadığını söyledi. Duyunca şok oldum. Efendim neymiş? Müşteriden öyle iade almışlarmış..

'Teknosa böyle telefon alır mı, hadi canım sende..' deyip ayrıldım oradan..

Muhtemelen kutusuyla beraber aksesuarlarını kaybettiler, sonra da 'Telefonu müşteriden böyle iade aldık' diye yalan söylüyorlar.. Utanmadan bir de o şekil satışa koyuyorlar. Alan kişi parçasını nereden bulabilecekse artık..Konuyla ilgili Teknosaya bir mail gönderdim. Bakalım ne cevap gelecek..

Böylece 5.inci E2 mi alma şansım suya düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 13 Aralık 2008; 0:14:54 >

• yEni birseyler e baktim ama hic bir sey yoK...BeNDE Orjinal fw ye dondum....

Bu ARADA bana kapak lazim nereden temin edebilriim ??
    Kapak satin alan var mi /
  • orjinal firmware berbat yaa..ne diye dönüyorsunuz ki ne artısı var?
  • Bence Rokr Ultimate çok güzel bir FW. Hız olarak da, programlara uyumluluk olarak da,
    Müzik ve ZM Player performansı olarak da güzel.

Benim E2 kulaklığa ses veriyor ama, yuvaya herhangi bir hoparlör fişi taktığımda, sesi kulaklık çıkışına göndermiyor.
    Sizinkilerde de böyle bir durum var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

Bence Rokr Ultimate çok güzel bir FW. Hız olarak da, programlara uyumluluk olarak da,
    Müzik ve ZM Player performansı olarak da güzel.

Benim E2 kulaklığa ses veriyor ama, yuvaya herhangi bir hoparlör fişi taktığımda, sesi kulaklık çıkışına göndermiyor.
    Sizinkilerde de böyle bir durum var mı?

Ben dandik hoparlörlerden takmıştım fakat kendi hoparlöründen daha cılız bir ses aldım. Tamamen hoparlörlerin empedansıyla alakalı bir durum. Büyük ihtimalle taktığınız hoparlörün empedansı yüksektir, ondan ses alamamışsınızdır. İçiniz rahat olsun.
  • bende de aynı problem var.Ama eminim empedansla falan alakası yok.Çünkü öyle olsa az da olsa ses gelir en azından kulaklık takıldığını cihaz görür.
    Mesela e2 de çalışan bi kulaklığı uzatmak için ara kablo kullanmayı denedim kulaklığı görmüyo .Ben çözemedim ama bazı jackları kabul ediyo bazılarını etmiyo galiba garip.Bu durum düzeltiliyosa sevinirim çünkü taş. hoparlorlerimi kullanamıorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimatom

bende de aynı problem var.Ama eminim empedansla falan alakası yok.Çünkü öyle olsa az da olsa ses gelir en azından kulaklık takıldığını cihaz görür.
    Mesela e2 de çalışan bi kulaklığı uzatmak için ara kablo kullanmayı denedim kulaklığı görmüyo .Ben çözemedim ama bazı jackları kabul ediyo bazılarını etmiyo galiba garip.Bu durum düzeltiliyosa sevinirim çünkü taş. hoparlorlerimi kullanamıorum.

Kulaklıkla sorunsuz olarak müzik dinleyebiliyorsanız 3,5 mm jack inputunuzda sorun yok demektir. Ben sharp müzik setimin hoparlörlerine bağlayabiliyorum, sorunsuz ses alıyorum. Taktığınız hoparlörün empedansının 32 ohm'dan küçük olduğuna eminseniz empedansla alakası yok diyebilirsiniz. Ayrıca taktığınız ara kablonun da bir direnci olduğunu unutmayın. Eğer arızalı olduğuna ben eminim diyorsanız servis yolu gözükmüştür, ama kulaklıkla sorunsuz müzik dinliyorsanız ben hala tezimi savunup hoparlörlerdendir diyorum.

• Her kulaklıkla da çalışmıyor zaten.empedans 32 den düşük eminim.Zaten pc ye bagladıgım sbs 245 le denedim onda da çalışmıyor.Ben telefonun ozelligi bu sanıyodum ama heralde bozukmus benimki
    Ben soyle bisey alıcam bu hafta ici

Bu sorunumu cozer herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimatom

Her kulaklıkla da çalışmıyor zaten.empedans 32 den düşük eminim.Zaten pc ye bagladıgım sbs 245 le denedim onda da çalışmıyor.Ben telefonun ozelligi bu sanıyodum ama heralde bozukmus benimki
    Ben soyle bisey alıcam bu hafta ici

Bu sorunumu cozer herhalde

Umarım sorununuzu çözer

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.