Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.e2mod.com/content/view/134/31/

bu linkdeki yama türkçeleştirir mi black storm'u?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 4 Ocak 2009; 16:41:27 >
  • Paket içine var görünüyor, at bi flaş
  • teşekkürler deneyecem
  • Telefon hakkında görüşlerim :

+Tasarıma iyi olmasada çok şirin gözüküyor :)
    + Aslında telefon büyük sayılır ama motorola mühendisleri baya uğraşmışlar gerçekten.TElefon biraz yuvarlak hatlara sahip olduğu için eli rahatsız etmiyor.
    + Müthiş derecede fazla ve kullanışlı yazılımlar.
    + 315 Mhz işlemci :))
    +3,5 mm kulaklık girişi (kısacası amfiye bile rahatlıkla bağlanıyor :))
    +Acayip net ve parlak ekran( 320*240 pixsel bu telefon 2005 yılında çıktığını düşünürsek hiç fena değil.Bugünkü telefonların bile büyük bir çoğunluğnda böyle ekran yok )

Eksi yönleri

- kapatma ve açma tuşları seçme tuşlarının hemen yanında ve biraz büyük olduğu için insan yanlışlıkla kapatma tuşuna basabiliyor.
    - biraz ince olsaymış süper olurmuş.
    - hafıza kartını açması biraz zor.
    - mekanik tuş kilidi ( herhalde telefon müzik odaklı olduğu için böyle yapmışlar.MP3 player'ların büyük bir çoğunluğundada mekanik tuş kilidi var.)

şimdilik bu kadar.

• inglizce olarak kalsın bence..çünki türkçe yaptığında tel. iki kat yavaşlıyor..
  • ben en iyisi alete alışana kadar orjinal fw'yi kullansam iyi olacak.Şuanki en güncel stock fw'nin download linkini verebilecek varmı ? forumda var ama herhalde forumdaki güncel değil.
  • hiç flash ışığını lamba gibi veya e398'deki gibi tuş takımın ışıklarının filan müziğin ritminde göre yanıp sönmesini sağlayan eklenti veya program var mı?
  • tum fw ler burada

http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/

-bu arada bnim kapak bayagi bir yiprandi...orji kapak uygun nereden temin edebilirim ! ! !
  • ebayda vardır biraz ara bi ara vardı ebayda yedek kapak filan ;)
  • Arkadaslar ben bu telefonu yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum arada ufak tefek problemler oluyor ama gerçekten süper bi telefon kıymetini bilin Bir kere alıştınız mı bir daha bırakamayacaksınız
  • Arkadaşlar ben şuana dek blackstorm ve max3 yükledim ve açıkçası max3 e hayran kaldım çok hoş blackstorma göre daha hızlı ama ben bu kısayol tuşum çalışmıyo attığım fwlerde birde ben ma3 ü türkçe yapamadım türkçe yamasını yüklüyorum telefon açılmıyo açılış ekranında takılı kalıyor
  • max 3'de bildiğim kadarıyla türkçe yama çalışmıyor.
  • arkadaslar ben de 1 yıldır kullanıyorum kullanmadıgım fw program kalmadı heralde abartmamak koşuluyle bataryam bozuldu ama ve bulamıyorum bulabılecegım bı yer varmı?? yardımcı olursanız sevınırım......
    bu arada bendekı fw de heralde black storm uzun zamandır yenı bısey cıkmadı ama tam hatırlamıyorum...ama turkce kullanıyorum.. n73 font ve n73_stave skın kullanıyorum..anlayacagınız motorola n73 oldu tel ama tabıkı n73 den parlak ekranı var renkler daha parlak....

• Slm arkadaşlar.Bugün itibariyle e2 kullanmaya başladım.İşe öncelikle fw olarak Blackstorm yükleyerek başladımFakat bu vakte kadar çözemediğim sıkıntılarım var.Yardım edeceğinize inanarak soruyorum.
    1-Rockbox yükledim.Menüde simge var.Fakat çalışmıyor.Neden ve ne yapabiliriz?
    2-ZM player yükledim.Deneme için avi formatında 320*240 ebatında yapmama rağmen görüntü başlangıçta takılıp kalıyor.Ses de çok hızlı.Neden ne yapabiliriz?(SPB mobile DVD ile convert ettim)
    3-Türkçeleştirme yapılabilen veya yapılamayan en iyi fw nedir?(yapılamazsa da çok önemli değil)
    4-Mp3 ve görüntü için en stabil oynatıcılar hangileridir?
    5-Telefona format atabiliyor muyuz?Nasıl?

NOT:Bu topiğin büyük bir kısmını okudum.Buna rağmen bu sorunları aşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 10 Ocak 2009; 1:28:45 >
  • 1)rockbox un calısmaması root veya ezx olmasından dır... yonet deyıp run as den root secersen acılması gerek...

2)daha sonra hangı fw kullandıgımı unuttum demıstım bı oncekı mesajda ama black storm olması gerek dıl paketını ayrı flashladım...guzel N73 font ve skın kullanıyorum..oncekı sayfalara bakarsan bulabılırsın..

3)En güzel oynatıcı oalrak Qplayer derim.. her turlu video uzantısını acıyo nerdeyse.... Mp3 için rockbox tan ıyısını bılmıyorum..

4)Formatı bılmıyorum yanı tekrar flashlayınca format atmıs oluyo da

bildigim kadarıyla tabi bunlar tam olarak okumadım topıgı bende .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan -- 10 Ocak 2009; 16:11:05 >
  • Teşekkürler.Casseopeya by Morrow adlı yeni fw yi yükleyerek tüm sorunlarımdan kurtuldum.Süper oldu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinnitem1

Teşekkürler.Casseopeya by Morrow adlı yeni fw yi yükleyerek tüm sorunlarımdan kurtuldum.Süper oldu :D

uzun zamandır değistirmiyorum fw yi link verirsen ve birazda anlatırsan değişiklik yaparım.....şimdiye kadar kullandıgım fwlerin en iyisi görünüz olarak endless ti..tabi fontlarını değiştirmeden sonra blackstorma gectm..
  • az önce max3'ü yükledim.Gayet hızlı.Hoşuma gitti ama menüde simgeler gözükmedi.Şimdi yeniden flaslıyorum.İnşallah bir sorun çıkmaz.
    Bu arada yeni başlayan ve flash atmak steyen arkadaşlar bir laptop bulurlarsa daha çok rahat ederler.Elektri kesilmemesi açısından.Ben bi arkadaşın laptop'unda flash atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 11 Ocak 2009; 15:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.