Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maxx'le video çekme çözünürlüğü 320x240 px'le çıkmış bulunmakta müşde :))
  • maxx3 kısa inceleme

artılar:

+ gayet hızlı çalışıyor.Şarkılar arası geçişler hızlı
    + birçok uygulama(işe yarar)ancak fw'yle birlikte hiç oyun gelmiyor bu iyi oldu zaten hafıza kartınada oyun yükleyebiliyoruz.
    + el feneri özelliği ancak kameranın flash ışığıyla değil :)) ilk başta bende heyecanlanmıştım ancak özelliği açınca ekran max parlaklık ve bembeyaz oluyor.Hiç yoktan iyidir :))
    + video çözünürlüğü 320x240 px çıkmış durumda.

eksiler:
    - bazı yerler rusca xD zaten ruslar yapmış fw'yi
    - türkçe oömuyor.Amman be zaten alışmıştım E2'yi ingilizce kullanmaya.

şuan tam inceleyemedim ama olsun.
  • Slm.Telefona alışmaya çalışıyorum.Bu nedenle sorularım oldukça da yazacağım ki yine bir kaç sorum var.
    1-Tlf elime geçtiğinde tanıtm cd si yoktu.Dolayısıyla bilgisayara tanıtabileceğim program gerekli.Mümkünse link olursa memnun olurum.
    2-Senkronize ettikten sonra tlf kullandığım contacts ları bilgisayara yedekleyebilir miyim?Daha sonra Contacts ları tekrar elle girmeden aldığım yedeği tlf aktarabilir miyim?Ya da bu işe yarayan tlf kullanabileceğim bir program var mı?Varsa adı nedir?
  • MAXX3'den resimler:

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

bu arada MAXX3'le beraber 2 şaha kalkmış durumda :)) resimlerdende görebileceğiniz üzere işlemci 622 MHZ'de :D söylyin bakalım hangi telefon 622 MHZ'de çalışıyo (PDA'lar hariç :))

• bugün bi arkadaş bana E250'yle E2'yi takas teklifinde bulundu ilk başta E250 ona daha iyi geliyodu ama E2 divx oynatmaya başlayınca bide sp mark mobile testinde geçince işler değişti divx oynatmaya başlayınca ilk dediği " görüntü cam gibi" dedi hadi bakalım motoroladan 640*480 px ekranlı telefon istiyoruz toplu halde mail atalım
  • maxx4 hakkında yorum yapabilecek var mı arkadaşlar
    ben şimdi indiriyorum ama yüklemeye çekiniyorum daha önce yükleyenler varsa
    ne gibi özellkleri var yazabilirler mi?
  • maxx3 baya hızlı herhalde maxx4 biraz daha hızlıdır

bu arada herkes SPMarkJava06 testlerini yazabilirr mi? benim telefon 2706 puan aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 13 Ocak 2009; 19:40:20 >
  • Arkadaşlar yukarda yazdığım sorularıma cevap verebilecek yok mu?
  • arkadaşlar maxx 4 için acıklamalar var bu sitede ingilizce bilen varsa bi zahmet tercüme edebilirmi ben indirdim yüklüyorum şuanda fw yi http://motofunvn.com/forum/?showtopic=35029
  • quote:

Orjinalden alıntı: DR ARER

arkadaşlar maxx 4 için acıklamalar var bu sitede ingilizce bilen varsa bi zahmet tercüme edebilirmi ben indirdim yüklüyorum şuanda fw yi http://motofunvn.com/forum/?showtopic=35029

yukleme bitince kabloyu cikarmadan telefonun ekraninda secenek cikacak...orada qplayer i sec....

office tolls bos cikiyor birde multimedya q palyer cikmiyor..aklinda bulunsun eger q player yada z playerindan 1 ini secmez isen ! !

ne kadar berbat bir cumle kurmusum bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 16 Ocak 2009; 12:28:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

quote:

Orjinalden alıntı: DR ARER

arkadaşlar maxx 4 için acıklamalar var bu sitede ingilizce bilen varsa bi zahmet tercüme edebilirmi ben indirdim yüklüyorum şuanda fw yi http://motofunvn.com/forum/?showtopic=35029

yukleme bitince kabloyu cikarmadan telefonun ekraninda secenek cikacak...orada qplayer i sec....

office tolls bos cikiyor birde multimedya q palyer cikmiyor..aklinda bulunsun eger q player yada z playerindan 1 ini secmez isen ! !

sağolasın acıklama için,ilk acılışta öyle bi soru cıkıyo q player ve zm player 2 sinden birini seciyorsunuz kendi yüklüyo sonra içinde bi tane tema var maxx3 te 4 tane vardı sanırım olmaması daha iyi olmuş kendi zevkinize göre atarsınız,içindeki tema maxx3 le aynı teknik olarak tek gördüğüm fark arama yapıp görüşme başladığında ve görüşmeyi sonlandırdığınızda tel ekranı sellektör yapıyor bunun dışında bi fark göremedim,sp mark java06 yı telin hafızasına attım hafıza kartını cıkartıp bi test ettim hiçbi ayarını değiştimeden,aldığım puan 1278 hafıza kartını takıp test edip aldığım puan 815 hafıza kartı yavaşlatıyor sanırım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 14 Ocak 2009; 20:12:34 >

• arkadaşlar maxx 3 indirdim ve içinden tek dosya çıkıyor.

ikinci dosyaya ihtiyaç yok mu ve flashlama yaparken özel bir program kullanmak gerekiyor mu?
  • 1 dosya da yeterli yukle problem olmaz

beyler e8 alacagim icin e2 im i isteyen olursa satabilirim...full kutulu eksiksiz olarak verebilirim faturasi ile birlikte...Bugune kadar hic servis gormedi ilgilenen olursa ozelden ulassin bana....komik rakamlar teklif etmezseniz verebilirim...
  • http://www.youtube.com/watch?v=fPSIKDR3k8E

bu da video su bugun cekip ekledim....
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=fPSIKDR3k8E

bu da video su bugun cekip ekledim....

video yu izledim, tam olarak seçilemesede telefonun gayet hızlı olduğunu gördüm ve ana ekrandaki menu çok hoşuma gitti
    kullandığın firmware ne olduğunu ve ilave olarak yüklediğin programların ne olduğunu öğrenebilir miyim?

• http://image.motofunvn.com/images/2oQ71990.jpg

( resimde menu cince ama ingilizce secenegi de war resim yaniltmasin :) cince kullanmiyoruz yani )

burda daha net resimleri war mi ?

program derken suan a kadar ne war ne yok yuklu qtapia rocbox zplayer vs 10 larca oyun--ne bulduysam yukluyorum...

fw iyi hosta bazi bolumleri cince ..arti ben ingilizce kullaniyorum....tr yi destekliyor mu bilmiyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 17 Ocak 2009; 1:24:57 >

• Slm.En stabil,en az sorunu olan, ses seviyesi ve kalitesi iyi olan, ayrıca program yüklemeden mp3 ve görüntü oynatıcısı olan FW hangisi arkadaşlar?
  • quote:

http://image.motofunvn.com/images/2oQ71990.jpg

( resimde menu cince ama ingilizce secenegi de war resim yaniltmasin :) cince kullanmiyoruz yani )

burda daha net resimleri war mi ?

program derken suan a kadar ne war ne yok yuklu qtapia rocbox zplayer vs 10 larca oyun--ne bulduysam yukluyorum...

fw iyi hosta bazi bolumleri cince ..arti ben ingilizce kullaniyorum....tr yi destekliyor mu bilmiyorum !

resimdeki skin gayet güzel ancak firmware ne maxx 3 mü kullanıyorsun yoksa başkasını mı?

• maxx3 degil...fw nin ismi DIY+(V2.0)

link vermistim daha onceki sayfa da !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 17 Ocak 2009; 14:08:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg
    E2 ile İNTERNET PC den
    Confirmed! It's work.
    Here's the tutorial. (Sorry for my poor English.)
    Firstly,unzip busybox & resolv.conf into your SD card. (/mmc/mmc1/busybox & /mmc/mmc1/resolv.conf)
    D/L link:http://www.4shared.com/file/34983401/5efe8c28/busyboxresolvconf.html
    (Phone) Go to Main menu > Settings > Connecttions > Data connections > (Remove all the connection settings) Now,create a new browser profile without selecting data connection(It shows "Create New Data Connection"), set "Home page" whatever you want , google.com for example.
    (PC) Enable sharing internet connection.

Sorry for the T/Chinese operation sys.
    The E2's IP switched to 192.168.0.1 automatically now,set it back to 192.168.16.1.

Telnet to phone:
    /mmc/mmca1/busybox route add default gw 192.168.16.1
    cp -dprf /etc /ezxlocal/etc
    cp /mmc/mmca1/resolv.conf /ezxlocal/etc/
    mount -o bind /ezxlocal/etc /etc
    connection test:
    /mmc/mmca1/busybox ping <address>
    If the connection is Ok,then try to open browser on the phone,GPRS sign won't appear.
    Next time you just simply telnet and type [ mount -o bind /ezxlocal/etc /etc ] & [ mmc/mmca1/busybox route add default gw 192.168.16.1 ] to establish internet connection.
    Bunu deneyip becerebilen bi arkadas olursa haber verer. Faydalanalim. Birol bi el at bakalim su ise.

Dostum burada amaç E2 yi modem olarak kullanıp BS dan internete girmek ise bunun için başka ayar yada programlar kullanmana gerek yok. Gerçek motorola mobile tools programı zaten tüm motorola modellerini destekliyor telefonu modem moduna alıp BS dan internete girebiliyorsun. c550 im varken netim olmadığı zaman notlarıma netten bakmak için c550 i modem olarak ayarlayıp giriyordum çok kontör gidiyor ona göre.

Kısaca motorola mobile tools kur E2 ni tak E2 nin sürücülerini göster(tanıt drivers), "connect" e tıklayınca otomatik olarak program E2 ni modem konumuna geçiriyor ayarları falan hepsini yapıyor, dikkat etmeniz gerekn E2 nin wap ayarlarının yapılı olmasıdır. İşte sonra BS dan nete E2 ile giriyorsunuz.

Motorola mobile tools son versiyon..
    http://www.divshare.com/download/2327766-5ba

Bununla ilgili c550 de yazmıştım.
    www.pcnet.com.tr c550 hakkında herşey
    Bu yazı tüm motorola modellerinde geçerlidir.

birolayd

C550 yi BSa takıp modem gibi kullanıp BİLGİSAYARINIZDAN İNTERNETE GİREBİLİRSİNİZ..
    İlk ben bunu şu amaçla denemiştim, netten açıklanan sınavlarıma bakmam gerekiyordu, evde internetim yoktu bende c550 mi bilgisayarıma takıp modem gibi kullanıp internete girebiliyordum, ve tabi notlarıma bakıyordum , yalnız fazla gezmeyin çok kontör gidiyordu.. Notuma bakmamla 3-5 kontörüm gidiyordu..
    İşte dediğim gibi modem olarakta kullanılabiliniyor c550 , yani hiç adsl modeme filan gerek olmadan sadece yine usb kablonla c550 i BS ına takıyorsun .. sürücüleri(driverler) yukarıdaki(p2ktools + c550 usb ve modem drivers anlattığım bölüm) gibi tanıtıp.....sonra tabii burada orjinal motorola programı gerek motorola mobile tools İNDİR tıkla MOBILE PHONETOOLS programı açınca bağlantı kurulunca connect simgesini tıkla bulursun zaten 6-7 tane simge var(en yukarıdaki) seç onu herşeyi tamam de (NOT:telefonda GPRS ayarlarının yapılı olması gerek) hemen altta windows çubuğunda 112kb/s hızla bağlandı yazacak gayet hızlı yani... ben bunu acil durumlarda kullanıyordum örneğin sınav sonuçları için... çünkü çok kontörün gidiyor sadece sınav sonuçlarına bakıyorum 5-6 kontör gidiyor .. o yüzden çok az kontörünüz olunca deneyin yoksa nette dolaşırsınız, gider kontörler...

Bikeresinde bir kontörüm vardı, dedim yinede gireyim nete sınav notuma bakacaktım, notuma baktım hala bağlantı kesilmedi bir kontörde hemen kesilmesi gerekiyordu, tam 1.5 saat nette dolaştım indirme bile yapmıştım, şaşırmıştım neden hala bağlantıda diye, kontör yüklediğim zaman kontörlerden keserler diye düşünmüştüm de, çıkarıp tekrar takayıp dedim o ne artık girmiyor, belkide o zaman hiç kontör kalmadığını tekrar girmemiştir.. Turkcell anlayacağınız böyle bir hata sı vardı hala olurmu yada oluyor mu bilemeyeceğim. .. Daha sonra kontör aldığımda elbetteki kontörlerden düşme olmadı, olsa valla geri isterdim hemen arardım turkcelli.

Birol bu tam tersi. Bilsiyarindaki interneti usb araciligiyla tele aktarmak. Birde Blutooth ilede olabiliyormus galiba sunu halletsek bluetooth la internet olayinida hallederiz..

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.