Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birşey soorucam benim kısayol çalışmıyor garip şeyler yazıyor birde bu bazı oyunlarda takılıyor mesela pes 2009 gibi yardım ederseniz sevinirim
  • arkaşlar 1 senedir kullandığım telefon bugun arıza verdi joystik sürekli aşağıya doğru basılı kalıyor,fw attım yine olmadı orjinal fw yi yükledim bıraktım öyle şimdi, hiçte vermek istemiyorum ama sanırım servise vereceğim garanti belgesini buldum ama faturayı bulamadım bi sorun olurmu arkadaşlar servis acısından
  • yeni bir fw buldum..hemen yukledim...

ilk izlenimlerim..

acilis ekrani hosuma gitti..
    tema guzel...
    tus kilidi c * tusu..
    bazi menuler cince bu cok kotu..
    yeni javalar yuklu.ama cince :)

① main menu is the same publicity picture of the main menu

② new MPKG built-in software (SMS memory cards, multi-task operation, Task Manager, voice change 5.0, 3.0 soft lock, a significant hidden files, documents linked to super-compression, Camera resolution settings, Getos (3D extraction system)), (also in the lower right corner of the closure of the main menu (XP off the screen), the graphics version of the ~) (a proud own MPKG (finishing menu, easy control of the menu!! ! (Even if the memory card installed N software can also easily organize menu ~ ~ 1, 10) At present, the Forum has not only MPKG Oh ~ ~ compatible ROKR E2 DIY + Professional V2.0 +)) a total of 12 MPKG

③ built-in JAVA software (QQ2008 BETA 2 063 version, UCWEB6.1, OPERA MINI 4.1, MobyExplorer, Anyviewplus, compression tools)

④ longer standby time (2 days, Xia Xia's family members at the request of one, however, after all, no electricity, then is the same with bricks)

⑤ open links, SD software, the software body, the system

⑥ JAVA system be changed to 2048 from the stack 4096K (system JAVA performance)

⑦ increase in the script interface, compatible with more software (relatively speaking 48P SELF V2)

⑧ key voice, short soft lock to open by 3.0, according to a long open Task Manager (Taskmgr)

⑨ no support for the SIM card to operate the boot

---------

Bản Update V2.0

http://soft.motofunvn.com/firmwarefinder/e2/ROKR%20E2%20DIY+(v2.0).rar

http://image.motofunvn.com/images/2oQ71990.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 22 Aralık 2008; 15:49:22 >

• Arkadaşlar eşimde Motorola E2 var.
    Bu telefona en hızlı ve stabil çalışan birde yazılımsa tuş kildi özelliği olan firmware laz©¥m.
    Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 24 Aralık 2008; 17:16:39 >
  • merhaba arkadaşlar benim motorola e2 telefonumda şöyle bir sorum hangi firwaremü atarsam atayım batarya gücü düşünce telefon kapanıyor tekrar yeniden açmak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  • e2yi verdim gözümüz aydın :)
  • sıfır e2 satan bir yer varmı ben bulamadımda
  • ARKADAŞLAR 2 ADET ROKR E2 İM var.bunlardan beyaz olanını satmayı düşünüyorum.siyah olanı biraz yıprandı ama siyahı daha cok sevdğim için beyazı satılığa çıkardım.e2 fanatikleri bana siteden msj yoluyla ulaşsınlar.inanın çizik bile yok telefomda garantisiyle teslim edebilirm.usb ve cd si dahil.görünce sıfırından ayırt edemezsiniz çok çok temiz.sevgiyle kalın..
  • Sıfırı estore de var ama biraz fiyatta uçmuşlar. GG'de de var biri ama o da cazip değil...
  • E2 yi harici bluetoot gps receiver ve harita ile kullanan varmı. Hangi gps ve hangi harita yazlımı.
  • bende e2 almayı düşünüyom GG'den.Bu hafta sipariş verecemartık 2 hafta sonra fw atmaya başlayacam inşallah :)
  • bende de satılık e2 var.
    garantisi vs hepsi duruyor.
    firmware değişikliği vs hiç yapılmadı
    fiyat teklifinizi mesaj ile iletebilirsiniz.
    telefon Ankara'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: cencel

Arkadaşlar eşimde Motorola E2 var.
    Bu telefona en hızlı ve stabil çalışan birde yazılımsa tuş kildi özelliği olan firmware laz©¥m.
    Hangisini önerirsiniz?

yok mu arkadaşlar bir fw tavsiyesi?
  • Ben MAXX V2 derim...V3'ü denemedim ama V2'de hem yazılım tuş kilidi var, hem çok hızlı (daha önce titanium xtreme 2 kullanıyodum) hem de gayet stabil.
  • az önce gg'den bir E2 siparişi verdim 125 YTL'ye bakalım neler olacak :))
  • yarın telefon büyük ihtimalle geliyo yeni fw atmam lazım aradığım kriterler şunlar:

1 en son programları destekleyecek.
    2. takılma olmayacak
    3.Ses yüksek olsun (baslar ve tizler bozulmayacak derecede)
    4.Stabil ve hızlı çalışacak

bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu arada imzamı düzeltemiyorum yardın edin
  • tabikii..blackstorm..
  • şuan black storm kullanıyorum zaten ama bu fw'nin türkçe yaması yokmu ya ?
  • bu alet baya güzeliş.Hele dvix olayına bayıldım.Yatağı sinema salonuna çeviriyom bide üstüme yorganı çektimi tamam karanlık ortam

Bu arada black storm'un türkçe yaması varmı ?
  • bence suan eger ingilizce kullaniyorsunuz en iyisi maxx3 derim..hem gorunum hem stabil bakimindan...tr olmuyor o ayri....
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.